Beumer Nieuwegein

Welkom bij Beumer Nieuwegein!

Een nieuwe vestiging met de vertrouwde Beumer-missie: jouw woondromen verwezenlijken door een unieke combinatie van actuele vakkennis, vernieuwende dienstverlening en betrokken hulpvaardigheid.

 

Ben je op zoek naar jouw droomhuis in Nieuwegein? Of zoek je een ervaren makelaar om jouw huis te verkopen? Makelaar Bart Muller maakt graag tijd voor je vrij!

Onze cijfers

9.4

Verkoop

9.3

Aankoop

"Als geboren en getogen Nieuwegeiner zet ik iedere dag vol in op onze klantgerichte dienstverlening en het verwezenlijken van jouw woondromen."
Verkoopmakelaar Vleuten
Group 102
"Als geboren en getogen Nieuwegeiner zet ik iedere dag vol in op onze klantgerichte dienstverlening en het verwezenlijken van jouw woondromen."

Beumer is al 42 jaar jouw vertrouwde makelaar in Maarssen, Utrecht, Wijk bij Duurstede, VleutenDe Meern, Leidsche Rijn en Amersfoort.

Dat ik na tien jaar ervaring in de makelaardij mijn eigen Beumer-vestiging mag openen in Nieuwegein, voelt als thuiskomen. Ik ben geboren en getogen in Nieuwegein en ken de lokale markt, de mensen, de bezienswaardigheden en het karakter van deze prachtige plaats als geen ander.

Als jouw vaste aanspreekpunt koppel ik mijn enthousiasme en persoonlijke betrokkenheid aan de Beumer-service, die zich o.a. kenmerkt door hoogwaardige in-house fotografie, ruime kennis op het vlak van marketing en een eigen hypotheekafdeling.

Ik heb jarenlang op de binnen- en buitendienst in Nieuwegein gewerkt en ben inmiddels alweer enkele jaren als NVM-makelaar actief voor Beumer in de hele regio Utrecht. Dat betekent niet alleen dat ik de lokale markt in Nieuwegein goed ken, ik weet precies hoe klanten optimaal begeleid willen worden gedurende het hele proces van aan- of verkoop.

Wil je graag geholpen worden bij de zoektocht naar een nieuwe woning? Of wil je gewoon eens vrijblijvend sparren over de verkoop van je woning?

Je kunt ons telefonisch bereiken op 030 340 00 88. Uiteraard kun je ons ook bereiken via onderstaand contactformulier of door een e-mail te sturen naar nieuwegein@beumer.nl.

Klant reviews

Nieuwegein

Goed contact en uitstekende follow-up. Bart dacht goed met ons mee, waardoor wij een supersnelle verkoop hebben gerealiseerd!

Verkoper 05 oktober 2022

Nieuwegein

Bart heeft ons uitstekend begeleid tijdens het verkoopproces. Fijne communicatie, altijd goed bereikbaar. We bevelen Bart en het team van Beumer van harte aan!

Verkoper 22 juni 2022

Nieuwegein

Bart heeft ons super goed geholpen. Hij is zeer transparant en heeft ons van A tot Z begeleid. Zelfs toen we enkele tegenslagen hadden in het proces, heeft Bart altijd de moed er in gehouden en naar oplossingen gezocht. Hij kwam zelfs bij een spontaan bezoek van onze kopers in de avond naar ons toe gereden om ons te ondersteunen. Ook de backoffice werkt zeer voorspoedig en nauwkeurig. Tot slot een compliment voor Manon die super mooie foto's heeft gemaakt, zelfs met een drone. Kortom, wij bevelen Beumer aan!

Verkoper 31 mei 2022

Nieuwegein

Goed contact, binnen de kortste keren hadden we een huis. Bart heeft ons goed geholpen met het slim plaatsen van een bod. We waren binnen no time klaar, dus de vaste prijs voelde wat veel.

Aankoper 29 april 2022

Specialisten

Bart Muller
Bart Muller

NVM Register Makelaar

Manon Pieterse
Manon Pieterse

Office Manager

Erik Bosman
Erik Bosman

Directeur / NVM Register Makelaar & Taxateur

Daniel Tak
Daniël Tak

Manager Nieuwbouw

Jorinde Jansen
Jorinde Jansen

Marketing & Communicatie

Manon van der Mispel
Manon van der Mispel

Fotograaf

Anniek Overeem

Commercieel binnendienst medewerker

Kim Schipper
Kim Schipper - van Vliet

Commercieel binnendienst medewerker

Simone Verrips
Simone Verrips

Vastgoedstyliste

Contactformulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere vestigingen

Makelaar De Meern
Nieuwegein

Symfonielaan 20-22, 3438 EV Nieuwegein

030 - 3400088 nieuwegein@beumer.nl Meer weten
Beumer Utrecht
Utrecht

Maliebaan 71, 3581 CG Utrecht

030 - 23 11 000 utrecht@beumer.nl Meer weten
Beumer Maarssen
Maarssen

Reigerskamp 470, 3607 JB Maarssen

0346 - 564293 maarssen@beumer.nl Meer weten
Beumer Wijk bij Duurstede
Wijk bij Duurstede

Zandweg 2, 3962 EC Wijk bij Duurstede

0343 - 578866 wijk@beumer.nl Meer weten
Beumer De Meern
Vleuten-De Meern

Meerndijk 7, 3454 HM De Meern

030 - 6776000 info@beumer.nl Meer weten
Amersfoort

Stadsring 139, 3817 BA Amersfoort

033 - 42 21 010 amersfoort@beumer.nl Meer weten