Nieuws | Blijf op de hoogte van de Utrechtse woningmarkt

Stay tuned

Bij de koop of verkoop van een woning komt veel kijken. Hoe kies je een makelaar die goed bij je past? Waar moet je op letten als je een huis gaat verkopen? En waar let je op als je van plan bent een huis te kopen? Misschien wel je eerste huis! Je leest het allemaal in één van onze blogs.

Group 102

Alle artikelen

Verhuizen zonder stress? We geven 7 tips

NIEUWS

Verhuizen zonder stress? We geven 7 tips

Verhuizen, het kan een flinke klus zijn. Je moet al je spullen inpakken, adreswijzigingen doorgeven, transport regelen en nog veel meer. Met de juiste aanpak kun je het een stuk makkelijker maken. Meer weten? In deze blog geven we je 7 tips.

Huis verkopen in de zomer

NIEUWS

Je huis verkopen in de zomer? Goed idee!

Hoewel de hoge temperaturen nog even op zich laten wachten, begint binnenkort toch echt de zomer. Voor velen is dit de perfecte tijd om te genieten van een welverdiende vakantie. Maar wist je dat de zomer ook de ideale periode is om je huis te verkopen? We vertellen je graag waarom de zomer dé tijd is om je woning op de markt te zetten en hoe wij je daarbij kunnen helpen.

Een nieuwbouwwoning kopen? Hier moet je op letten

NIEUWS

Een nieuwbouwwoning kopen? Hier moet je op letten

Het kopen van een nieuwbouwwoning is spannend, maar brengt veel voordelen met zich mee. Om ervoor te zorgen dat je een goede keuze maakt zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Meer weten? Lees snel verder want in deze blog bespreken we de belangrijkste punten.

Wonen in de Blauwe Grift

NIEUWS

Wonen in de Blauwe Grift

In De Blauwe Grift woon jij op een plek waar de oude binnenstad en het omliggende gebied van Utrecht elkaar ontmoeten. Jouw voortuin is het uitgestrekte Griftpark, waar de Biltsche Grift doorheen stroomt. Een park van maar liefst 12 hectaren groot aan je voeten, met onder andere sport- en grasvelden, een restaurant en een kinderboerderij.

Vleuten

NIEUWS

Vleuten is populair: de huizen in deze plaats worden het meest bekeken op funda

Dat Vleuten populair is, er leuke huizen staan en het een heerlijke plek is om te wonen wisten we natuurlijk al. Voor ons is het dan ook geen verrassing dat de huizen in Vleuten in mei het meest bekeken werden op funda. IJsselstein staat net als in april op nummer twee en Bennekom (Gelderland) staat op drie.

Wat moet je weten over bieden op inschrijving? Makelaar Robin geeft antwoord

NIEUWS

Wat moet je weten over bieden op inschrijving? Makelaar Robin geeft antwoord

Heb je je droomhuis gevonden, maar zijn er meerdere geïnteresseerden? Dan kan het spannend worden: je moet misschien een bod uitbrengen bij een inschrijving. Weten wat dit precies inhoudt en hoe je je kansen kunt vergroten? Lees snel verder.

Beumer | Huis verhuren | Verhuur | Jouw makelaar in de regio Utrecht Nieuws

Stay tuned & schrijf je in