Nieuws | Blijf op de hoogte van de Utrechtse woningmarkt

Stay tuned

Bij de koop of verkoop van een woning komt veel kijken. Hoe kies je een makelaar die goed bij je past? Waar moet je op letten als je een huis gaat verkopen? En waar let je op als je van plan bent een huis te kopen? Misschien wel je eerste huis! Je leest het allemaal in één van onze blogs.

Group 102

Alle artikelen

Ganzenhof 4 Beusichem

NIEUWS

Nieuw: 3x bijzonder wonen in Utrecht en omgeving

Ben je ooit nieuwsgierig geweest naar die zeldzame pareltjes in de vastgoedwereld, waar luxe, waterzicht en exclusiviteit samenkomen? In dit artikel vind je drie bijzondere woning, elk op hun eigen manier. Deze woningen belichamen het toppunt van comfort en stijl, en elk heeft zijn eigen unieke verhaal te vertellen.

Erik Bosman

NIEUWS

Erik Bosman benoemd tot algemeen directeur van de Beumer Groep te Utrecht

De Beumer Groep, een toonaangevend makelaarskantoor in de regio Utrecht, kondigt met trots de benoeming aan van Erik Bosman als de nieuwe algemeen directeur. Met ingang van 1 september 2023 neemt hij deze positie over van Julius ter Haar, die de afgelopen 20 jaar met succes de leiding had over het bedrijf.

Overbieden of niet? Check vooraf je budget

NIEUWS

Overbieden of niet? Check vooraf je budget

Overbieden of niet? Als je van plan bent een huis te kopen dan is de kans groot dat je moet overbieden om een kans te maken. Je bent niet de enige die op zoek is naar een nieuwe woning. Er is veel vraag naar koopwoningen, maar het aanbod is beperkt. Om toch een goede kans te maken om je droomhuis te bemachtigen, wordt vaak boven de gevraagde prijs geboden. Maar waar moet rekening mee houden qua hypotheek?

Verkoopstyling

NIEUWS

Maak je huis onweerstaanbaar met verkoopstyling

Sta je op het punt je huis te verkopen? Dan is verkoopstyling een goede manier om je huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor potentiële kopers. Een verkoopstylist kan je helpen om je huis te stylen, zodat het er groter, lichter en moderner uitziet. Hierdoor zal je huis meer kans hebben om snel en voor een goede prijs verkocht te worden.

lineaire hypotheek

NIEUWS

De ins en outs van een lineaire hypotheek

Sta je op het punt om jouw droomhuis te veroveren? Terwijl je jezelf onderdompelt in de wereld van hypotheken, kom je voor een cruciale tweesprong te staan: de annuïteitenhypotheek en de lineaire hypotheek. Deze hypotheekvormen komen beiden in aanmerking voor hypotheekrenteaftrek. Hoewel de meeste huizenkopers neigen naar de annuïteitenhypotheek, is het de moeite waard om ook de lineaire hypotheek te overwegen. Hoewel dit niet voor iedereen de meest geschikte keuze is, kan het voor jou wellicht gunstig zijn. De lineaire hypotheek biedt namelijk aanzienlijke voordelen die niet altijd bekend zijn.

Rotsoord7

NIEUWS

Nieuw: 3x nieuwbouwprojecten in Utrecht en omgeving

Het kopen van nieuwbouw is een slimme keuze. Het biedt een moderne leefomgeving met up-to-date voorzieningen en eigentijdse architectuur. Je kunt de woning naar wens aanpassen en geniet van langdurige garanties. Bovendien is nieuwbouw duurzaam met aandacht voor energie-efficiëntie en milieuvriendelijke materialen. Deze drie nieuwbouwprojecten zijn nieuw in ons aanbod!

Beumer | Huis verhuren | Verhuur | Jouw makelaar in de regio Utrecht Nieuws

Stay tuned & schrijf je in