Een huis huren in Utrecht en omgeving | Beumer

Een huis huren in
Utrecht, Amersfoort en omgeving

Wil je graag een huis huren in Utrecht, Amersfoort of vlak daarbuiten, maar lukt het je niet om een leuke plek te vinden? Voor Beumer is iedere woondroom er eentje om vol energie en ambitie na te jagen. We hebben regelmatig nieuw aanbod en een groot netwerk om jou te helpen.

Makelaar huur

Huren in een overspannen huizenmarkt

Waar de huizenmarkt voor kopers behoorlijk overspannen is, kan huren uitkomst bieden. Geen hoge vraagprijzen, overbieden en financieringsuitdagingen, maar een overzichtelijke huursom. Bovendien heb je als huurder meer rechten dan je denkt. Als jij ergens woont, woon je daar stevig.

Ons huuraanbod
Makelaar huur

De voordelen van wonen in een huurwoning

Huren heeft een aantal concrete voordelen ten opzichte van kopen. Zo liggen de verantwoordelijkheid én kosten voor het (grote) onderhoud bij de verhuurder. Daarnaast biedt het wonen in een huurhuis meer flexibiliteit. Als je besluit toch te willen kopen, kun je vaak een maand later al verhuizen. Ten derde ben je als huurder beschermd door de wettelijke huurbescherming, waardoor je niet zomaar uit je huis kunt worden gezet.

 

Twijfel je of moet huren of kopen? Neem gerust contact met ons op, we kijken graag met je mee.

Afspraak maken
Inschrijven Verhuuroffice

Op de hoogte van het laatste aanbod

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste huuraanbod? Schrijf je in op ons huurplatform, vul je woonwensen in en ontvang meldingen als er beschikbare woningen online komen.

Schrijf je in

Waargemaakte woondromen

Nieuwegein

One of the good Makelaars to help with buying/selling of the house. I totally recommended them. Thank you Bart for all the support and assistance!

10.0

Verkoper Edelsteen 186 02 november 2023

Vleuten-De Meern

Communicatie verliep soepel en vriendelijk. Gedurende het gehele proces zijn wij goed op de hoogte gehouden door onze makelaar. Grote kennis van de markt in de omgeving. Realistische verwachting van de voren. En een geweldig eindresultaat! Een huis verkopen is nog best spannend maar Beumer heeft ons gedurende het hele proces ontzorgt. Samengevat een erg fijne ervaring. Een 10 met een gouden griffel!

10

Verkoper Louis Armstronglaan 576 19 maart 2024

Amersfoort

Fijn contact, vertrouwen in hun kennis en kunde. Ze bieden een goede service en werken zeer efficiënt. Begeleiding top in de aanloop naar- en tijdens het hele verkoopproces. Kortom een hele fijne makelaardij die waarmaakt wat ze zeggen. Voor de verkoop van je woning is deze in goede handen van Beumer!

8.0

Verkoper Wiekslag 219 14 december 2023

Utrecht

Onze makelaar heeft enorm goed geholpen bij de verkoop van ons huis! Hij heeft duidelijk veel kennis van de markt, was altijd goed te bereiken en stond ons dan uitgebreid te woord. Als dingen even minder soepel liepen dacht hij ook goed mee over een oplossing. Kan hem aan iedereen die een huis moet verkopen aanraden!

9.3

Verkoper Hennepstraat 11 22 maart 2024

Maarssen

De zeer gedreven en actieve houding heeft ons veel gebracht in onze zoektocht naar ons droomhuis. De adviezen, onderhandelingen en afronden bij de uiteindelijke aankoop zijn zeker een meerwaarde geweest. Wij raden daarom iedereen aan om een aankoopmakelaar in de arm te nemen.

9.5

Aankoper Driebergsestraatweg 59 24 juli 2024

Wijk bij Duurstede

Zeer goede en prettige begeleiding door zowel deskundigheid als inzicht in de klant en in de woning.

9.8

Aankoper de Kolk 9 13 maart 2024

nieuwbouwmakelaar

Huren in Utrecht?