Een huis huren in Utrecht en omgeving | Beumer

Een huis huren in
Utrecht, Amersfoort en omgeving

Wil je graag een huis huren in Utrecht, Amersfoort of vlak daarbuiten, maar lukt het je niet om een leuke plek te vinden? Voor Beumer is iedere woondroom er eentje om vol energie en ambitie na te jagen. We hebben regelmatig nieuw aanbod en een groot netwerk om jou te helpen.

Makelaar huur

Huren in een overspannen huizenmarkt

Waar de huizenmarkt voor kopers behoorlijk overspannen is, kan huren uitkomst bieden. Geen hoge vraagprijzen, overbieden en financieringsuitdagingen, maar een overzichtelijke huursom. Bovendien heb je als huurder meer rechten dan je denkt. Als jij ergens woont, woon je daar stevig.

Ons huuraanbod
Makelaar huur

De voordelen van wonen in een huurwoning

Huren heeft een aantal concrete voordelen ten opzichte van kopen. Zo liggen de verantwoordelijkheid én kosten voor het (grote) onderhoud bij de verhuurder. Daarnaast biedt het wonen in een huurhuis meer flexibiliteit. Als je besluit toch te willen kopen, kun je vaak een maand later al verhuizen. Ten derde ben je als huurder beschermd door de wettelijke huurbescherming, waardoor je niet zomaar uit je huis kunt worden gezet.

 

Twijfel je of moet huren of kopen? Neem gerust contact met ons op, we kijken graag met je mee.

Afspraak maken
Inschrijven Verhuuroffice

Op de hoogte van het laatste aanbod

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste huuraanbod? Schrijf je in op ons huurplatform, vul je woonwensen in en ontvang meldingen als er beschikbare woningen online komen.

Schrijf je in

Waargemaakte woondromen

Nieuwegein

Uitstekend, direct terugbellen of reageren via de e-mail, allemaal erg vriendelijk, ik zeg zeker doen.

10

Verkoper Barteldsgaarde 4 02 februari 2023

Vleuten-De Meern

Ik ben zeer professioneel en op alle tijdstippen met elk proces geholpen waar nodig. Heel erg fijn. Ik zou Beumer zeker aanraden.

9.0

Mevr. Schouten 31 juli 2023

Amersfoort

Bij vragen waren ze zeer behulpzaam en reageerden ze altijd snel. Bij het aanvragen van uitstel op de ontbindende voorwaarden zijn ze snel en accuraat te werk gegaan, wat een hoop opluchting gaf.

8.2

Aankoper Jacob Obrechtstraat 17 16 maart 2023

Utrecht

Prima contact en begeleiding. Werd goed op hoogte gehouden na alle bezichtigingen. Goed advies na biedingen.

8.2

Verkoper Tolsteegplantsoen 29 13 juli 2023

Maarssen

De makelaar kent de markt. Weet wat er mogelijk is en geeft een reeel beeld van de verkoop mogelijkheden. Er wordt actief en deskundig gehandeld wat voor alle partijen heel prettig en duidelijk is. We hebben ons huis snel verkocht en aan het hele traject een goed gevoel over gehouden.

9.2

Dhr. G. Zijtveld 24 juli 2023

Wijk bij Duurstede

Rolan heeft ons perfect begeleid met de verkoop van ons huis. Als we vragen hadden via de mail of app werden gelijk opgepakt of beantwoord. Fijne persoonlijkheid en eerlijk persoon om zaken mee te doen. Zal hem zeker aanbevelen mijn vrienden of kennissen in mijn omgeving als ze huis willen kopen of verkopen. Bedankt Rolan voor de samenwerking.

10

Verkoper Klipper 57 31 juli 2023

nieuwbouwmakelaar

Huren in Utrecht?