Een huis huren in
Utrecht, Amersfoort en omgeving

Wil je graag een huis huren in Utrecht, Amersfoort of vlak daarbuiten, maar lukt het je niet om een leuke plek te vinden? Voor Beumer is iedere woondroom er eentje om vol energie en ambitie na te jagen. We hebben regelmatig nieuw aanbod en een groot netwerk om jou te helpen.

Makelaar huur

Huren in een overspannen huizenmarkt

Waar de huizenmarkt voor kopers behoorlijk overspannen is, kan huren uitkomst bieden. Geen hoge vraagprijzen, overbieden en financieringsuitdagingen, maar een overzichtelijke huursom. Bovendien heb je als huurder meer rechten dan je denkt. Als jij ergens woont, woon je daar stevig.

Ons huuraanbod
Makelaar huur

De voordelen van wonen in een huurwoning

Huren heeft een aantal concrete voordelen ten opzichte van kopen. Zo liggen de verantwoordelijkheid én kosten voor het (grote) onderhoud bij de verhuurder. Daarnaast biedt het wonen in een huurhuis meer flexibiliteit. Als je besluit toch te willen kopen, kun je vaak een maand later al verhuizen. Ten derde ben je als huurder beschermd door de wettelijke huurbescherming, waardoor je niet zomaar uit je huis kunt worden gezet.

 

Twijfel je of moet huren of kopen? Neem gerust contact met ons op, we kijken graag met je mee.

Afspraak maken

Waargemaakte woondromen

Nieuwegein

Goed contact en uitstekende follow-up. Bart dacht goed met ons mee, waardoor wij een supersnelle verkoop hebben gerealiseerd!

10

Verkoper 05 oktober 2022

Vleuten-De Meern

Contact verliep soepel, fijn om gelijk antwoord te krijgen op je appje of mail. We zijn zeer tevreden met makelaar Beumer.

8.8

Verkoper Mereveldlaan 123 23 augustus 2022

Amersfoort

Mijn woning werd goed in de markt gezet qua prijs. En is mede doordat er iedere dag bezichtigingen ingepland kon worden ook snel verkocht. Tirza Koch is een uitstekende taxateur/makelaar en is erg helder qua communicatie. De woning heb ik ook ooit aangekocht via deze makelaar dus de keuze voor dit makelaarskantoor was wel redelijk snel gemaakt.

9.3

Verkoper Haagplein 6 03 augustus 2022

Utrecht

Prima persoonlijk en professioneel contact met de Makelaar Birgit Hendriks van Beumer makelaars. Zij is vriendelijk en volgt goed op. Heeft goede lokale kennis.

10

Verkoper Urlusstraat 6 14 november 2022

Maarssen

Marcel verkoopt geen huis maar een thuis. Hij weet in de juiste bewoordingen het gevoel van je huis weer te geven. Hij werkt op een rustige integere manier en is ten alle tijden bereikbaar en denkt graag met je mee. Je huis verkopen is een emotioneel proces en Marcel begrijpt dat als geen ander. Hij geeft vertrouwen en heeft kennis en kunde van de huidige markt. Daarnaast weet hij zich omringd door een prettig team van medewerkers, van fotograaf tot de vrouwen op kantoor: iedereen is betrokken en denkt graag met je mee. De service is goed en deskundig

10

Verkoper Burgemeester Norbruislaan 95 29 augustus 2022

Wijk bij Duurstede

Deskundige begeleiding, duidelijke communicatie en prettige samenwerking met iedereen van het kantoor. Altijd goede en duidelijke uitleg bij vragen. We werden en worden steeds goed op de hoogte gehouden

10

Aankoper Koningin Wilhelminalaan 5 18 juli 2022

nieuwbouwmakelaar

Huren in Utrecht?