Een huis huren in
Utrecht, Amersfoort en omgeving

Wil je graag een huis huren in Utrecht, Amersfoort of vlak daarbuiten, maar lukt het je niet om een leuke plek te vinden? Voor Beumer is iedere woondroom er eentje om vol energie en ambitie na te jagen. We hebben regelmatig nieuw aanbod en een groot netwerk om jou te helpen.

Makelaar huur

Huren in een overspannen huizenmarkt

Waar de huizenmarkt voor kopers behoorlijk overspannen is, kan huren uitkomst bieden. Geen hoge vraagprijzen, overbieden en financieringsuitdagingen, maar een overzichtelijke huursom. Bovendien heb je als huurder meer rechten dan je denkt. Als jij ergens woont, woon je daar stevig.

Ons huuraanbod
Makelaar huur

De voordelen van wonen in een huurwoning

Huren heeft een aantal concrete voordelen ten opzichte van kopen. Zo liggen de verantwoordelijkheid én kosten voor het (grote) onderhoud bij de verhuurder. Daarnaast biedt het wonen in een huurhuis meer flexibiliteit. Als je besluit toch te willen kopen, kun je vaak een maand later al verhuizen. Ten derde ben je als huurder beschermd door de wettelijke huurbescherming, waardoor je niet zomaar uit je huis kunt worden gezet.

 

Twijfel je of moet huren of kopen? Neem gerust contact met ons op, we kijken graag met je mee.

Afspraak maken

Waargemaakte woondromen

Amersfoort

Michiel heeft ons door roerige verkooptijden heen geloodst. In alle rust en bijna 'irritant' stoïcijns heeft hij ons begeleid. Er waren genoeg momenten van onzekerheid of lichtelijke paniek, waarbij we dachten: "Michiel doe wat". Zijn houding, geruststellende overpeinzingen en ook actie, hebben ons echter heel prima door het verkoopproces heen geleid. Met uitstekend resultaat! We kijken dan ook heel tevreden terug op onze samenwerking. We zijn inmiddels meer dan overtuigd van de toegevoegde waarde in kennis en kunde van een makelaar (en dan met name die van Woonvast).

Verkoper Zoetegaarde 52 21 april 2022

Utrecht

Bij het eerste gesprek kregen wij direct het gevoel dat Birgit veel kennis van zaken en de Utrechtse markt heeft. Ze heeft ons duidelijk geadviseerd, onze vragen helder beantwoord en zelfs geholpen met wat vragen over de aankoop van ons nieuwe huis. Altijd snel bereikbaar, komt lekker snel to-the-point maar is heel toegankelijk en begrijpt ook de emotie van de (ver)koop van een huis.

8.3

Verkoper Vaartsestraat 12 24 januari 2022

Maarssen

Onze makelaar Cindy heeft ons geweldig begeleid. Ook de mendewerkers op kantoor zijn erg vriendelijk, zo ook de fotograaf. Kortom een goed makelaarskantoor, die we zeker zullen aanbevelen!

10.0

Dhr. Zondervan 18 januari 2022

Vleuten-De Meern

Alleen maar positieve punten over Erik en zijn collega's (o.a. Niek, Joyce en Xander). Ik zocht een aankoopmakelaar en kwam op aanraden van mijn zusje bij Erik uit. Bezichtigingsafspraken werden door o.a. Manon altijd supersnel geregeld. Bij de bezichtigingen ben ik door diverse personen van Beumer begeleid. Heel fijn dat er bijna altijd iemand beschikbaar was! Ik heb de teamleden altijd als eerlijk, enthousiast, realistisch en zeer goed op de hoogte ervaren.  Ik durf te zeggen dat ik dankzij Beumer minder voor het huis heb betaald dan dat ik zelf dacht dat ik zou moeten / willen bieden, dus ze hebben zichzelf terugverdiend :-)

10.0

Aankoper Eerste Oosterparklaan 122 09 februari 2022

Wijk bij Duurstede

Een erg goede, communicatief vaardige makelaar. Steeds positief, geïnteresseerd en meedenkend! Het team achter de makelaar is betrokken. Hier ben je absoluut geen “nummer”!

9.5

Verkoper Kruisbessengaard 98 30 december 2021

nieuwbouwmakelaar

Huren in Utrecht?