Makelaar Maarssen | Beumer | makelaar in de regio Utrecht

Makelaar Maarssen

Het dienstenpakket van een makelaar is zeer breed. De werkzaamheden die we uitvoeren als aankoopmakelaar zijn niet hetzelfde als de diensten van een verkoopmakelaar. Daarnaast verloopt de procedure bij een taxatie anders dan bij een waardebepaling van een woning. Als je een woning wilt kopen of verkopen in Maarssen dan kun je terecht bij makelaar Beumer.

Wij zijn de lokale NVM makelaar Maarssen met een volledig pakket aan diensten die zowel kopers als verkopers compleet ontzorgen. Hoe we jou zullen bijstaan en wat de kosten voor makelaars zijn kun je op deze pagina lezen.

Makelaar Amersfoort
Stap voor stap verkopen | Verkoopproces | Huis kopen Wijk bij Duurstede
Beumer | Huis verhuren | Verhuur | Nieuwbouw | Jouw makelaar in de regio Utrecht
Group 102
Makelaar Maarssen

Dit doet een makelaar Maarssen

Een makelaar begeleidt kopers en verkopers, in de rol van adviseur en uitvoerende partij. We denken met je mee vanaf de eerste kennismaking tot aan het moment dat de sleutels van eigenaar wisselen. Daarbij zijn we in staat om de gemoederen te bedaren op momenten dat de druk toeneemt. We zijn immers niet emotioneel betrokken bij de transactie.

Als je advies nodig hebt over juridische zaken, financiën of bouwkundige vraagstukken dan staan we voor je klaar met onze expertise en netwerk. Je kunt ons alles vragen, wij zoeken graag voor je naar een passend antwoord. Omdat de diensten tussen een verkoopmakelaar en aankoopmakelaar in Maarssen verschillen zullen we in het kort een beschrijving geven van deze dienstverlening.

Afspraak plannen
Aankoopmakelaar Maarssen

Aankoopmakelaar in Maarssen

Om een huis te kopen in Maarssen kom je voor veel uitdagingen te staan, zowel als doorstromer als starter op de woningmarkt. Funda is niet altijd de plek waar je die droomwoning zal vinden, er zijn veel stappen die je moet doorlopen. Zo moet je een strategisch bod uitbrengen, vervolgens moet je onderhandelen over de koopsom, dan volgt het papierwerk en de hypotheek moet ook nog goedgekeurd worden. Als aankoopmakelaar in Maarssen nemen we graag jouw zorgen weg en voeren we taken uit als:

 

  • Woonwensen in kaart brengen
  • Sneller jouw droomhuis vinden
  • Goed en scherp onderhandelen
  • Alle benodigde documenten controleren
Afspraak plannen
Makelaarskantoor Maarssen

Verkoopmakelaar in Maarssen

Bij een huis verkopen in Maarssen moet je als eerste inzicht hebben op de werkelijke waarde. Een waardebepaling door de makelaar gaat verder dan de WOZ-waarde, ook de vraagprijs bepalen is een proces dat expertise vereist.

Zorg ervoor dat de presentatie online tot in de puntjes is verzorgd en dat bezichtigingen doordacht worden uitgevoerd. Dit kan je duizenden euro’s voordeel opleveren. Dan zijn er uiteraard nog de onderhandelingen waarbij naast het bedrag ook andere zaken aan bod komen zoals overname van goederen en de datum van overdracht. Enkele diensten die jouw verkoopmakelaar in Maarssen zal uitvoeren zijn:

 

  • Aanlokkelijk promotiepakket samenstellen
  • Tot een goede verkoopsom komen
  • Zorgdragen voor goede wederzijdse communicatie
  • Je op pad helpen naar een nieuwe woning
Afspraak plannen
Makelaars Maarssen

Waardebepaling en taxatie in Maarssen

Er is een belangrijk verschil tussen een waardebepaling en een taxatie, met name in de manier van calculeren. Om de verkoopwaarde te berekenen is een waardebepaling het meest geschikt. Als je echter een hypotheek wilt aanvragen of een lening wilt afsluiten voor een verbouwing dan wordt er om een taxatie gevraagd. Je kunt niet overal terecht voor deze dienstverlening.

Beumer is een makelaar in Maarssen die zowel waardebepalingen als NWWI erkende taxaties uitvoert.

Makelaar Maarssen

Kosten makelaar in Maarssen

Een huis verkopen of kopen zal de grootste en duurste beslissing in je leven zijn. Hoe worden de kosten voor een makelaar berekend? De meest gangbare manier is een makelaarscourtage. Dit is een percentage van de uiteindelijke koopsom.

De tarieven kunnen per makelaar uiteenlopen maar kijk vooral naar de winst die het oplevert. Niet alleen in termen van financieel voordeel maar ook zeker de tijdswinst en het ontzorgen van de koper of verkoper.  Neem contact op met Makelaar Maarssen, we leggen je geheel vrijblijvend uit wat de mogelijkheden zijn.

Verkoopmakelaar Maarssen

Beumer de makelaar in Maarssen

Als je een huis wilt verkopen dan heb je behoefte aan een lokale partner die bekend is met de omgeving en de huizenmarkt tot in detail kent. Dan kom je uit bij Makelaar Beumer in Maarssen. Wij zijn de dienstverlener die luistert, adviseert en begeleidt. De kosten voor een makelaar verdient zich terug in tijdbesparing en minder kosten elders. Bovendien worden al jouw zorgen weggenomen. Informeer naar de mogelijkheden en plan direct een vrijblijvende kennismaking in.