Een gratis waardebepaling bij jou thuis | Beumer

Waardebepaling van Beumer

Wil jij je huis verkopen en ben je benieuwd wat je ongeveer kunt ontvangen? Of twijfel je nog tussen verbouwen of verhuizen? Met een waardebepaling van Beumer heb je een serieuze waardeindicatie nog voordat je knopen hoeft door te hakken. Dát is service.

Gratis aardebepaling huis

Een waardebepaling
bij jou thuis

Een waardebepaling van Beumer is altijd gratis en vrijblijvend. We komen bij je langs voor een korte kennismaking, bekijken je huis en geven je een indicatie van wat jij in de huidige markt zou kunnen ontvangen. Daarnaast vertellen we je meer over onze verkoopservice mocht je besluiten je huis te willen verkopen. Zo weet je de waarde, heb je inzichtelijk wat we voor je kunnen doen en kun je knopen doorhakken.

  •  
Afspraak maken
Beumer verkoopgaranties

Probeer onze online
waardecalculator

Vind je het nog te vroeg voor een waardebepaling bij jou thuis en wil je liever eerst een online waardeindicatie ontvangen? Met onze online calculator weet je het binnen enkele minuten. Hoe het werkt? In de tool vragen we je de kernmerken van je huis in te voeren en een aantal huizen te beoordelen op vergelijkbaarheid. Vervolgens krijg je van ons een rapportage opgestuurd.

 

Let op: een online waardeindicatie is minder betrouwbaar dan een waardebepaling. Zaken zoals de staat van het huis, de exacte ligging en de directe omgeving hebben tenslotte allemaal invloed op de prijs. Het is onmogelijk dit online goed te kunnen bepalen.

Naar de waardecalculator

Waardebepaling; hoe gaat dat in zijn werk?

Daar vertelt Niek je graag meer over. Zo vertelt hij wat een verschil is tussen een taxatie en een waardebepaling en waar hij op let om de uiteindelijke waarde te bepalen.

Bekijk video
Gratis waardebepaling

Verkoop je huis
met Beumer

Een waardebepaling is een goede eerste stap als je je huis wil verkopen en toekomstplannen wil maken. Behalve dat je natuurlijk nieuwsgierig bent, is het belangrijk om te weten wat de mogelijke overwaarde is in je zoektocht naar een nieuw huis. Wil je graag eerst meer weten over ons verkooptraject of wil je vrijblijvend sparren met een ervaren makelaar over jouw wensen en doelstellingen? Neem contact met ons op of kijk op onze verkooppagina.

Ik wil mijn huis verkopen
Huis verkopen

Uniek bij Beumer

  • Creatief, modern en vernieuwend, maar altijd dichtbij en behulpzaam
  • Dedicated marketingafdeling voor alle promotie voor je huis
  • Eigen woningfotograaf die de woning optimaal in beeld weet te brengen. Bekijk hier waar je op moet letten als de fotograaf langskomt.
  • Frans ‘de bordenman’ zorgt ervoor dat de te koop borden keurig en op tijd hangen
  • Slimme ‘maatwerk’ oplossingen; een stylist, duurzaamheidsadviseur en een nachtje weg voor verkoper tijdens bezichtigingen
Ik wil mijn huis verkopen