Een gratis waardebepaling bij jou thuis | Beumer

Waardebepaling van Beumer

Wil jij je huis verkopen en ben je benieuwd wat je ongeveer kunt ontvangen? Of twijfel je nog tussen verbouwen of verhuizen? Met een waardebepaling van Beumer heb je een serieuze waardeindicatie nog voordat je knopen hoeft door te hakken. Dát is service.

Gratis aardebepaling huis

Een waardebepaling
bij jou thuis

Een waardebepaling van Beumer is altijd gratis en vrijblijvend. We komen bij je langs voor een korte kennismaking, bekijken je huis en geven je een indicatie van wat jij in de huidige markt zou kunnen ontvangen. Daarnaast vertellen we je meer over onze verkoopservice mocht je besluiten je huis te willen verkopen.

Afspraak maken
Beumer verkoopgaranties

Probeer onze online
waardecalculator

Vind je het nog te vroeg voor een waardebepaling bij jou thuis en wil je liever eerst een online waardeindicatie ontvangen? Met onze online calculator weet je het binnen enkele minuten. Hoe het werkt? In de tool vragen we je de kernmerken van je huis in te voeren en een aantal huizen te beoordelen op vergelijkbaarheid. Vervolgens krijg je van ons een rapportage opgestuurd.

 

Let op: een online waardeindicatie is minder betrouwbaar dan een waardebepaling. Zaken zoals de staat van het huis, de exacte ligging en de directe omgeving hebben tenslotte allemaal invloed op de prijs. Het is onmogelijk dit online goed te kunnen bepalen.

Naar de waardecalculator

Waardebepaling; hoe gaat dat in zijn werk?

Daar vertelt Erik Bosman je graag meer over. Zo vertelt hij waar hij op let tijdens een waardebepaling. En wist je dat we niet alleen naar de waarde kijken? De waardebepaling is het beginpunt van een verkoopadvies. Hoe zetten we je woning in de markt? Wat is de beste strategie? En welke stappen moeten er genomen worden? Dit alles geheel vrijblijvend.

Bekijk video
Gratis waardebepaling

Verkoop je huis
met Beumer

Een waardebepaling is een goede eerste stap als je je huis wil verkopen en toekomstplannen wil maken. Behalve dat je natuurlijk nieuwsgierig bent, is het belangrijk om te weten wat de mogelijke overwaarde is in je zoektocht naar een nieuw huis. Wil je graag eerst meer weten over ons verkooptraject of wil je vrijblijvend sparren met een ervaren makelaar over jouw wensen en doelstellingen? Neem contact met ons op of kijk op onze verkooppagina.

Ik wil mijn huis verkopen