Makelaar Wijk bij Duurstede | Beumer makelaars

Makelaar Wijk bij Duurstede

De dienstverlening van een makelaar is veelzijdig. Zo nemen we als aankoopmakelaar een andere rol in dan als verkoopmakelaar. Daarnaast kunnen diensten op elkaar lijken maar is er toch een groot verschil. Bijvoorbeeld tussen een taxatie en een waardebepaling.

Als je een huis wilt kopen, verkopen, huren, verhuren of taxeren dan kun je terecht bij Beumer & Dirksen. Dé makelaar in Wijk bij Duurstede. Wij leveren als NVM makelaar alle diensten waar jij als woningzoekende of verkoper naar op zoek bent. Lees meer over onze werkwijze en de kosten voor makelaars op deze pagina.

Makelaar Amersfoort
Stap voor stap verkopen | Verkoopproces | Huis kopen Wijk bij Duurstede
Beumer | Huis verhuren | Verhuur | Nieuwbouw | Jouw makelaar in de regio Utrecht
Group 102
Makelaar Wijk bij Duurstede

Dit doen makelaars in Wijk bij Duurstede

Een makelaar is werkzaam in vastgoed. Het is iemand die je advies zal geven, een persoon die met je meedenkt en de koper of verkoper vanaf de oriëntatiefase tot aan het ondertekenen van de notariële akte zal bijstaan. Omdat makelaars niet emotioneel betrokken zijn bij de transactie kunnen ze klanten met beide benen op de grond houden.

Je kunt een beroep op ons doen als je vragen hebt over financiële of juridische kwesties evenals bouwtechnische zaken. En als je vragen hebt dan zorgen we voor een antwoord waarmee je snel verder kunt. De dienstverlening als aankoopmakelaar of verkoopmakelaar in Wijk bij Duurstede verschilt van elkaar, we zullen ze daarom apart even toelichten.

Afspraak plannen
Aankoopmakelaar Wijk bij Duurstede

Aankoopmakelaar in Wijk bij Duurstede

Een huis kopen in Wijk bij Duurstede zal een uitdaging zijn voor zowel starters als doorstromers. Op funda vind je niet het volledige aanbod huizen. Zoeken naar je droomwoning is een grote uitdaging. Als je een huis hebt gevonden moet je een bod uitbrengen, onderhandelingen voeren en overeenkomsten opstellen. Dan is er nog de hypotheek afsluiten; een project op zich. Jouw aankoopmakelaar in Wijk bij Duurstede zal je van A tot Z begeleiden:

 

  • Woonwensen in kaart brengen
  • Sneller jouw droomhuis vinden
  • Goed en scherp onderhandelen
  • Alle benodigde documenten controleren

 

Afspraak plannen
Makelaarskantoor Wijk bij Duurstede

Verkoopmakelaar in Wijk bij Duurstede

Bij een huis verkopen in Wijk bij Duurstede is het van belang om een waardebepaling uit te voeren. Zo weet  je precies wat jouw huis waard is. Er is verschil tussen WOZ-waarde, vraagprijs en verkoopwaarde. Daarnaast kun je met een goede presentatie online en tijdens bezichtigingen tot duizenden euro’s aan de waarde toevoegen. De onderhandelingen bieden veel mogelijkheden maar ook zeker risico’s.

Naast de prijs zijn er namelijk volop praktische zaken om te regelen waaronder de datum van overdracht of overname van goederen. Jouw verkoopmakelaar in Wijk bij Duurstede kan het volgende voor je betekenen:

 

  • Stelt een aantrekkelijk promotie pakket samen
  • Komt tot een goede verkoopsom
  • Zorgt voor een snelle en duidelijke wederzijdse communicatie
  • Helpt je op weg naar je eigen nieuwe woning
Afspraak plannen
Makelaars Wijk bij Duurstede

Waardebepaling en taxatie in Wijk bij Duurstede

Het voornaamste verschil tussen een waardebepaling en een taxatie is de wijze van berekenen. Als je wilt weten wat de woning waard is dan is een waardebepaling door een ervaren makelaar in Wijk bij Duurstede van belang.

Wil je een hypotheek aanvragen of een lening aanvragen voor een verbouwing? Dan zal er een taxatie vereist zijn door de geldverstrekker. Niet alle makelaars in Wijk bij Duurstede kunnen beide berekeningen voor je uitvoeren. Beumer kan zowel waardebepalingen als NWWI taxaties leveren.

Kosten makelaar Wijk bij Duurstede

Kosten makelaar Wijk Bij Duurstede

 

Een huis verkopen of kopen zal de grootste en duurste beslissing in je leven zijn. Hoe worden de kosten voor een makelaar berekend? De meest gangbare manier is een makelaarscourtage. Dit is een percentage van de uiteindelijke koopsom. De tarieven kunnen per makelaar uiteenlopen maar kijk vooral naar de winst die het oplevert.

Niet alleen in termen van financieel voordeel maar ook zeker de tijdswinst en het ontzorgen van de koper of verkoper.  Neem contact op met Makelaar de Meern, we leggen je geheel vrijblijvend uit wat de mogelijkheden zijn.

Verkoopmakelaar Wijk bij Duurstede

Daarom kies je voor makelaar Wijk Bij Duurstede: Beumer & Dirksen

Een huis kopen of verkopen is een grote stap in je leven. Kies daarom voor een lokale dienstverlener die zowel de huizenmarkt als de regio kent. Makelaar Beumer in Wijk bij Duurstede luistert, adviseert en begeleidt je tijdens het gehele proces. De kosten voor een makelaar zullen zich terugverdienen in tijdwinst, besparing op andere kosten en alle zorgen die worden weggenomen.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek.