Beumer
Hypotheken

Wij geloven dat we alleen door gedurende het hele woontraject betrokken te zijn, woon grootse dromen mogelijk kunnen maken. Dat betekent dat we niet alleen het huis vinden waar je al jaren van gedroomd hebt, maar ook een passende hypotheek waarmee je nog jaren zonder zorgen kunt genieten van jouw nieuwe plekje.

Beumer | Hypotheek | Hypotheekadviseur | Hypotheken | Jouw makelaar in de regio Utrecht

Jouw vertrouwde hypotheekadviseur in Utrecht en Amersfoort

Of je nu starter bent en je eerste huis wilt kopen, gaat verhuizen of een verbouwing in het vooruitzicht hebt, bij het vinden van een hypotheek kun je wel wat hulp gebruiken. Daarom bieden we je altijd eerst vrijblijvend een oriënterend kennismakingsgesprek aan. Want hoe beter we jouw woonsituatie kennen, hoe beter we je kunnen adviseren over je hypotheek.

 

We bespreken onder meer je huidige financiële situatie, maar vooral ook je wensen en toekomstplannen. Omdat we zeker willen weten dat de keuzes die je nu maakt ook de keuzes zijn waar je over vijf jaar nog achter staat. Aan het einde van het gesprek weet jij precies wat je kunt lenen en wat de voordelen voor jou zijn van een betrokken, onafhankelijke adviseur.

Afspraak maken
Beumer | Hypotheek | Hypotheekadviseur | Hypotheken | Jouw makelaar in de regio Utrecht

Huis kopen? Beumer Hypotheken
vergroot je kansen

Door je nog voor de aankoop van je nieuwe huis te laten adviseren door een van onze hypotheekadviseurs, weet jij precies wat je kunt bieden en wat dat betekent voor jouw maandlasten. En als jij al zwart op wit hebt staan dat jij dat bod kunt uitbrengen, waarom zou je dan niet bieden zonder voorbehoud van financiering. Onze adviseurs informeren je grondig over de risico’s en geven je inzicht in de gevolgen van het wel of niet meenemen van een financieel voorbehoud.

Meer weten
Beumer | Hypotheek | Hypotheekadviseur | Hypotheken | Jouw makelaar in de regio Utrecht

Hypotheek oversluiten:
doen of niet doen?

Vaak kunnen eigenaren van een koophuis flink besparen op hun maandlasten als zij hun hypotheek oversluiten. Maar voordat je dat doet is het belangrijk je goed te oriënteren op je mogelijkheden en de financiële gevolgen van het oversluiten goed in kaart te brengen. Beumer Hypotheken zet de voor- en nadelen van oversluiten voor je op een rij.

Doe de oversluitcheck
Hypotheken

Al eens aan verbouwen of
verduurzamen gedacht?

Ben je al lange tijd op zoek naar een nieuw huis, maar lukt het je niet om jouw gedroomde next step te vinden? Heb je al eens gedacht aan het verbouwen of verduurzamen van je huidige woning? Beumer Hypotheken helpt je graag om jouw plannen te concretiseren en de financieringsmogelijkheden in kaart te brengen.

Meer lezen

Reviews

Reinier heeft ons meerdere malen en steeds geduldig alle stappen grondig en helder uitgelegd, ook als we nogmaals met dezelfde vragen kwamen. Hierdoor wisten we goed wat voor hypotheek we gingen aanvragen. Ook konden we steeds snel een reactie van Reinier verwachten op vragen via de mail.

Stephanie 18 mei 2022

Duidelijk en helder inzicht gekregen in de (on)mogelijkheden. Door de gestegen hypotheekrente werd ons beoogd nieuwbouwproject veelste kostbaar in de maandlasten. Reinier heeft dit goed laten inwerken op ons waardoor we hebben besloten ervan af te zien en onze huidige woning te verbouwen zodat we risicoloos kunnen blijven wonen en leven!!

Stefan en Keshia 22 juni 2022

Prettige gesprekken met goede uitleg voor starters die nog nooit in een dergelijk traject hebben gezeten. Ook na de gesprekken altijd bereikbaar voor vragen, heel fijn.

Anouk 26 april 2022

Persoonlijk en advies op maat gekregen. Susan heeft veel geduld met ons gehad en niets was haar teveel.

Frans en Ria 10 april 2022

Hypotheek adviseurs

Jeroen Landzaat
Jeroen Landzaat

Erkend Hypotheek Adviseur

Roland Luijer
Roland Luijer

Erkend Hypotheek Adviseur

Reinier Bruin
Reinier Bruin

Erkend Hypotheek Adviseur

Susan Kuipers
Susan Kuipers

Erkend Hypotheek Adviseur

Hypotheekadviseur

Wij zijn jouw hypotheekadviseur