Beumer Hypotheken: vergroot je kansen | Beumer

Beumer
Hypotheken

Wij geloven dat we alleen door gedurende het hele woontraject betrokken te zijn, woon grootse dromen mogelijk kunnen maken. Dat betekent dat we niet alleen het huis vinden waar je al jaren van gedroomd hebt, maar ook een passende hypotheek waarmee je nog jaren zonder zorgen kunt genieten van jouw nieuwe plekje.

Beumer | Hypotheek | Hypotheekadviseur | Hypotheken | Jouw makelaar in de regio Utrecht

Jouw vertrouwde hypotheekadviseur in Utrecht en Amersfoort

Of je nu starter bent en je eerste huis wilt kopen, gaat verhuizen of een verbouwing in het vooruitzicht hebt, bij het vinden van een hypotheek kun je wel wat hulp gebruiken. Daarom bieden we je altijd eerst vrijblijvend een oriënterend kennismakingsgesprek aan. Want hoe beter we jouw woonsituatie kennen, hoe beter we je kunnen adviseren over je hypotheek.

 

We bespreken onder meer je huidige financiële situatie, maar vooral ook je wensen en toekomstplannen. Omdat we zeker willen weten dat de keuzes die je nu maakt ook de keuzes zijn waar je over vijf jaar nog achter staat. Aan het einde van het gesprek weet jij precies wat je kunt lenen en wat de voordelen voor jou zijn van een betrokken, onafhankelijke adviseur.

Afspraak maken
Beumer | Hypotheek | Hypotheekadviseur | Hypotheken | Jouw makelaar in de regio Utrecht

Huis kopen? Beumer Hypotheken
vergroot je kansen

Door je nog voor de aankoop van je nieuwe huis te laten adviseren door een van onze hypotheekadviseurs, weet jij precies wat je kunt bieden en wat dat betekent voor jouw maandlasten. En als jij al zwart op wit hebt staan dat jij dat bod kunt uitbrengen, waarom zou je dan niet bieden zonder voorbehoud van financiering. Onze adviseurs informeren je grondig over de risico’s en geven je inzicht in de gevolgen van het wel of niet meenemen van een financieel voorbehoud.

Meer weten
Beumer | Hypotheek | Hypotheekadviseur | Hypotheken | Jouw makelaar in de regio Utrecht

Hypotheek oversluiten:
doen of niet doen?

Vaak kunnen eigenaren van een koophuis flink besparen op hun maandlasten als zij hun hypotheek oversluiten. Maar voordat je dat doet is het belangrijk je goed te oriënteren op je mogelijkheden en de financiële gevolgen van het oversluiten goed in kaart te brengen. Beumer Hypotheken zet de voor- en nadelen van oversluiten voor je op een rij.

Doe de oversluitcheck
Hypotheken

Al eens aan verbouwen of
verduurzamen gedacht?

Ben je al lange tijd op zoek naar een nieuw huis, maar lukt het je niet om jouw gedroomde next step te vinden? Heb je al eens gedacht aan het verbouwen of verduurzamen van je huidige woning? Beumer Hypotheken helpt je graag om jouw plannen te concretiseren en de financieringsmogelijkheden in kaart te brengen.

Meer lezen
Online hypotheek afsluiten

Regel je hypotheek online

Als starter op de woningmarkt kun je onze nieuwe online hypotheekmodule gebruiken om je hypotheek af te sluiten. Met het ‘online oriëntatie op maat’ pakket, dat tijdelijk €1 kost in plaats van €80, kun je je financiële situatie in kaart brengen en onbeperkt en nauwkeurig je maximale hypotheek berekenen. Je krijgt ook inzicht in je toekomstige maandlasten. Nadat je een koophuis hebt gevonden, kun je zelf je hypotheek online regelen voor €1295, en wij regelen de aanvraag en bemiddeling.

Online hypotheek afsluiten

Reviews

Vriendelijk, duidelijk, legde uit wat de beste oplossing zou zijn. Zocht ook naar alternatieven.

Harry 17 juli 2023

Ik ben heel goed geholpen , ze zijn Vriendelijk, behulpzaam, goed advies. Heldere uitleg. Je voelt je welkom, ontvangst is meer dan prima.

Petra 16 juni 2023

Reinier (en ook collega Maurice) zijn beide bekwaam, professioneel, vriendelijk, betrokken en servicegericht. Het contact verliep zeer spoedig en zeer goed. Dankzij Reinier is het gelukt met mijn hypotheek, en los van dit zeer positieve resultaat is de manier van contact ook ontzettend aangenaam geweest! Van begin tot het eind.

Anoniem 30 mei 2023

Duidelijk en helder inzicht gekregen in de (on)mogelijkheden. Door de gestegen hypotheekrente werd ons beoogd nieuwbouwproject veelste kostbaar in de maandlasten. Reinier heeft dit goed laten inwerken op ons waardoor we hebben besloten ervan af te zien en onze huidige woning te verbouwen zodat we risicoloos kunnen blijven wonen en leven!!

Stefan en Keshia 22 juni 2022

Hypotheek adviseurs

Jeroen Landzaat
Jeroen Landzaat

Erkend Hypotheek Adviseur

Roland Luijer
Roland Luijer

Erkend Hypotheek Adviseur

Reinier Bruin
Reinier Bruin

Erkend Hypotheek Adviseur

Hypotheekadviseur

Wij zijn jouw hypotheekadviseur