Beumer taxaties: betrouwbaar en deskundig

Jouw partner voor taxaties in de regio Utrecht

Heb je een huis gekocht of wil je je hypotheek aanpassen? Hypotheekverstrekkers willen dan graag weten wat het huis waard is. Hier kunnen wij bij helpen. Onze Register-Taxateurs maken graag een NWWI gevalideerd taxatierapport voor je, waarmee jij een hypotheek kunt aanvragen of de voorwaarden van de huidige hypotheek kunt aanpassen. Ons rapport wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd. Daar kun je mee verder.

Taxatie huis

Beumer taxaties:
betrouwbaar en deskundig

Vaak heb je een taxatie nodig voor het aanvragen van je hypotheek, een financiering voor een verbouwing of renteverlaging. Maar ook bij noodgedwongen verkoop of het bezwaar maken tegen de WOZ-waarde willen instanties een gevalideerd taxatierapport zien. Wat jouw uitdaging ook is, Beumer voorziet jou in korte tijd van een hoogwaardig taxatierapport conform de richtlijnen van het NWWI en de NRVT.

Taxatie aanvragen
Beumer | Taxateur Utrecht | Taxatie | Taxatierapport

Nieuwe richtlijnen,
up-to-date taxaties

Taxaties worden sinds vorig jaar uitgewerkt in een nieuw, uitgebreider rapport. Dit rapport gaat dieper in op de bouwkundige staat, de verwachte onderhoudskosten en de mogelijke verduurzamingen. Dit betekent dat onze Register-Taxateurs niet alleen kennis van de buurt, de wijk en bestemmingsplannen moeten hebben, maar ook van de bouwkundige elementen van huizen. Vanzelfsprekend zijn we bij Beumer volledig up-to-date en gehercertificeerd volgens de nieuwste richtlijnen.

Afspraak maken
Taxateur Utrecht | Taxatie | Taxatierapport | Makelaar regio Utrecht

Snel een betrouwbare taxatie nodig?