Makelaar Vleuten | Beumer | Jouw makelaar in de regio

Makelaar Vleuten

Om als makelaar optimale service te kunnen verlenen is het van belang om verschillende disciplines te hebben. Daarbij zullen de diensten als verkoopmakelaar anders zijn dan bij een aankoopmakelaar. Er zijn ook verschillen tussen een waardebepaling van je huis of een taxatie van een pand.

Voor iedereen die graag een huis wil verkopen of kopen is Beumer dé makelaar Vleuten. Wij zijn een erkend makelaar - taxateur die zowel voor verkopers als voor woningzoekenden klaar staat gedurende het gehele traject.

Lees meer over de kosten voor makelaars en onze werkwijze op deze pagina.

Makelaar Amersfoort
Stap voor stap verkopen | Verkoopproces | Huis kopen Wijk bij Duurstede
Beumer | Huis verhuren | Verhuur | Nieuwbouw | Jouw makelaar in de regio Utrecht
Group 102
Makelaar Vleuten

Wat een makelaar Vleuten doet

Een makelaar is een dienstverlener in de vastgoedsector die kopers en verkopers begeleidt bij de aankoop of verkoop van een woning. Dit betekent in de praktijk dat we adviseren op meerdere gebieden en diverse werkzaamheden voor je uitvoeren. Daarbij nemen we een proactieve houding in vanaf het eerste moment van kennismaking tot aan de sleuteloverdracht die bij de notaris plaatsvindt.

Het traject kan behoorlijk wat stress met zich meebrengen, dan is het goed dat er iemand voor je klaar staat die niet emotioneel betrokken is bij de transactie. Als je met vragen zit op het gebied van bouwtechnische zaken, juridische vraagstukken of de financiën dan staan we voor je klaar om een passend antwoord te geven.

Als verkoopmakelaar in Vleuten is het takenpakket anders dan als aankoopmakelaar.

Afspraak plannen
Aankoopmakelaar Vleuten

Aankoopmakelaar in Vleuten

Bij een huis kopen in Vleuten zal je veel obstakels moeten overbruggen. Dit geldt net zo goed voor doorstromers als voor starters op de woningmarkt. Funda is niet het begin- en eindpunt, er is meer nodig om die droomwoning in bezit te krijgen. Zo zal je een doordacht bod moeten uitbrengen en vervolgens moet er onderhandeld worden over de koopsom. Dan moet er nog veel papierwerk in orde worden gebracht en de hypotheekaanvraag moet ook nog geregeld worden. Als aankoopmakelaar in Vleuten zullen we jou ontzorgen en je in iedere stap bijstaan, denk hierbij aan:

 

  • Persoonlijke voorkeuren in kaart brengen
  • Sneller de woning waar je van droomt vinden
  • Onderhandelen met goed resultaat
  • Controleren contractbepalingen

 

Afspraak plannen
Makelaarskantoor Vleuten

Verkoopmakelaar in Vleuten

Ga je een woning verkopen in Vleuten? Begin met voorsprong door een nauwkeurige waardebepaling uit te laten voeren. Zo kom je tot een strategische vraagprijs en een hogere verkoopsom.

Daarnaast speelt een nette online presentatie ook een belangrijke rol evenals het uitvoeren van bezichtigingen. In totaal kun je duizenden euro’s meer verdienen aan je huis. Dan zijn er nog de onderhandelingen waarbij naast de prijs ook andere onderwerpen de revue zullen passeren zoals de inboedel overnemen of de overdrachtsdatum bepalen. Als je een verkoopmakelaar in Vleuten inschakelt, kun je rekenen op:

 

  • Een aanlokkelijk en verzorgd promotiepakket
  • Scherpe onderhandeling voor een goede verkoopprijs
  • Prettige, snelle en duidelijke communicatie
  • De basis leggen voor je volgende woning
Afspraak plannen
Makelaars Vleuten

Waardebepaling en taxatie in Vleuten

Is er een verschil tussen een taxatie of een waardebepaling? Het voornaamste verschil is de manier waarop de berekening tot stand komt. Ook het doel van deze berekening is anders. Voor de aanvraag van een lening bij een verbouwing of bij aanvraag van een hypotheek, zal je een taxatie rapport moeten overleggen.

Als je wilt weten wat de verkoopwaarde is van je huis dan is een waardebepaling meer geschikt. Je kunt niet bij alle makelaars terecht voor beide diensten. Bij Makelaar Beumer kun je zowel NWWI erkende taxaties als waardebepalingen in Vleuten laten verzorgen.

Kosten makelaar Vleuten

Kosten makelaar in De Meern

 

Een huis verkopen of kopen zal de grootste en duurste beslissing in je leven zijn. Hoe worden de kosten voor een makelaar berekend? De meest gangbare manier is een makelaarscourtage. Dit is een percentage van de uiteindelijke koopsom.

De tarieven kunnen per makelaar uiteenlopen maar kijk vooral naar de winst die het oplevert. Niet alleen in termen van financieel voordeel maar ook zeker de tijdswinst en het ontzorgen van de koper of verkoper.  Neem contact op met Makelaar de Meern, we leggen je geheel vrijblijvend uit wat de mogelijkheden zijn.

Verkoopmakelaar Vleuten

Makelaar Beumer in Vleuten

Bij een huis kopen of verkopen komt er veel kijken. Dan is het prettig dat er iemand naast je staat om je in iedere stap bij te staan. Makelaar Beumer in Vleuten heeft niet alleen verstand van de huizenmarkt maar kent de regio als geen ander. De kosten voor een makelaar vertalen zich in een besparing van tijd, minder uitgaven voor andere handelingen met daarnaast meer zekerheid en vertrouwen.

Plan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek in waarin we alle mogelijkheden zullen bespreken.