Jouw Beumer
aankoopmakelaar

Een nieuw huis vinden op jouw gedroomde locatie in de omgeving Utrecht en Amersfoort. Bij Beumer lopen we niet weg voor uitdagende woondromen. Integendeel, als jouw aankoopmakelaar denken we graag in mogelijkheden en geven we je gerichte tips om je slagkracht te vergroten.

 

Beumer | Huis kopen | Aankoopmakelaar |

Een eerlijke kans op jouw droomhuis

Wij vinden dat iedereen een eerlijke kans verdient om zijn of haar woondroom na te jagen. In de omgeving Utrecht en Amersfoort betekent dit dat je alle registers moet opentrekken. Met een vakkundige aankoopmakelaar van Beumer en de Beumer Zoekservice weet je zeker dat je als eerste op de hoogte bent van nieuw aanbod en ben je vaak verzekerd van een plekje om te bezichtigen.

Beumer Zoekservice aanvragen
Bieden zonder voorbehoud

Bieden met of zonder voorbehoud van financiering?

En als je dan de kans krijgt om een bod uit te brengen, kun je wel wat sturing gebruiken. Wat is het huis je waard? Veel? Wij kunnen je op basis van onze aankoopervaring en lokale marktkennis heel goed adviseren over de hoogte van je bod en de bijbehorende voorwaarden. We brengen je bovendien meteen in contact met onze gespecialiseerde hypotheekafdeling. Zij checken graag voor je wat je maximaal kunt bieden en welke maandlasten daarbij horen. En als jij zeker weet dat je het huis kunt betalen, waarom dan geen bod zonder voorbehoud van financiering? Snelheid en zekerheid voor de verkoper, dat maakt indruk!

Vertel mij meer

Vergroot je kansen op de woningmarkt

Het is in deze overspannen markt lastig om een huis te bemachtigen. Maar, het is natuurlijk niet onmogelijk. Met de tips van makelaar Rolan vergroot je je kansen. Zo vertelt hij je onder andere waar je op moet letten en hij geeft inside information, dit alles om jou verder te helpen. Wij vinden dat iedereen een kans verdient op de woningmarkt.

 

Bekijk video

Waargemaakte woondromen

Utrecht

Bernadette is een prettige makelaar. Reageert snel, adviseert goed en denkt echt goed mee, ook in al het regelwerk dat bij een aan- en verkoop komt kijken. Heeft 'down to earth' mentaliteit die helpt in zo'n spannend besluit en in deze hectische markt. Verder heeft ze ook humor en plezier in haar werk, wat het contact ook prettig maakt.

Aankoper Arthur van Schendelstraat 69 18 oktober 2021

Wijk bij Duurstede

Het contact was prettig en prima, en er is over de hele aankoop geen verkeerd woord te zeggen. Ik zou deze aankoop makelaar zeker aanbevelen.

Aankoper De Wiek 77 12 juli 2021

Vleuten-De Meern

Alleen maar positieve punten over Erik en zijn collega's (o.a. Niek, Joyce en Xander). Ik zocht een aankoopmakelaar en kwam op aanraden van mijn zusje bij Erik uit. Bezichtigingsafspraken werden door o.a. Manon altijd supersnel geregeld. Bij de bezichtigingen ben ik door diverse personen van Beumer begeleid. Heel fijn dat er bijna altijd iemand beschikbaar was! Ik heb de teamleden altijd als eerlijk, enthousiast, realistisch en zeer goed op de hoogte ervaren.  Ik durf te zeggen dat ik dankzij Beumer minder voor het huis heb betaald dan dat ik zelf dacht dat ik zou moeten / willen bieden, dus ze hebben zichzelf terugverdiend :-)

Aankoper Eerste Oosterparklaan 122 09 februari 2022

Vleuten-De Meern

Niek Maathuis, onze aankoopmakelaar, en de binnendienstmedewerkers Manon en Kim hebben ons uitstekend geadviseerd en geholpen. Zeker in de huidige tijd is het niet eenvoudig om de balans te vinden tussen aankoopprijs, actuele waarde van de woning en de waarde in de toekomst. Daarnaast is het 'inschrijvingsproces' complex. Kortom: top begeleiding en ondersteuning van de binnendienst.

Aankoper Eyckenstein 3 28 januari 2022

Single een huis kopen | Beumer Aankoop & Verkoopmakelaar

Hulp bij aankoop?