Aankoopmakelaar | Jouw makelaar in de regio Utrecht | Beumer

Jouw Beumer
aankoopmakelaar

Een nieuw huis vinden op jouw gedroomde locatie in de omgeving Utrecht en Amersfoort. Bij Beumer lopen we niet weg voor uitdagende woondromen. Integendeel, als jouw aankoopmakelaar denken we graag in mogelijkheden en geven we je gerichte tips om je slagkracht te vergroten.

 

Beumer | Huis kopen | Aankoopmakelaar |

Een eerlijke kans op jouw droomhuis

Wij vinden dat iedereen een eerlijke kans verdient om zijn of haar woondroom na te jagen. In de omgeving Utrecht en Amersfoort betekent dit dat je alle registers moet opentrekken. Met een vakkundige aankoopmakelaar van Beumer en de Beumer Zoekservice weet je zeker dat je als eerste op de hoogte bent van nieuw aanbod en ben je vaak verzekerd van een plekje om te bezichtigen.

Beumer Zoekservice aanvragen
Bieden zonder voorbehoud

Bieden met of zonder voorbehoud van financiering?

En als je dan de kans krijgt om een bod uit te brengen, kun je wel wat sturing gebruiken. Wat is het huis je waard? Veel? Wij kunnen je op basis van onze aankoopervaring en lokale marktkennis heel goed adviseren over de hoogte van je bod en de bijbehorende voorwaarden. We brengen je bovendien meteen in contact met onze gespecialiseerde hypotheekafdeling. Zij checken graag voor je wat je maximaal kunt bieden en welke maandlasten daarbij horen. En als jij zeker weet dat je het huis kunt betalen, waarom dan geen bod zonder voorbehoud van financiering? Snelheid en zekerheid voor de verkoper, dat maakt indruk!

Vertel mij meer
Aankoopvideo

Vergroot je kansen op de woningmarkt

Het is in deze overspannen markt lastig om een huis te bemachtigen. Maar, het is natuurlijk niet onmogelijk. Met de tips van makelaar Rolan vergroot je je kansen. Zo vertelt hij je onder andere waar je op moet letten en hij geeft inside information, dit alles om jou verder te helpen. Wij vinden dat iedereen een kans verdient op de woningmarkt.

 

Bekijk video
Kosten aankoopmakelaar

Kosten aankoopmakelaar

De kosten voor een aankoopmakelaar verschillen per makelaarskantoor, per prijsklasse, per zoekcriteria en per plaats. Als er veel concurrentie is voor een huis is het voor een makelaar lastiger om aan te kopen. Hier wordt rekening mee gehouden in de kosten. Doordat een makelaar inzicht heeft in de markt en sterk is in onderhandelen, verdient een aankoopmakelaar zichzelf vaak terug. Wil je weten welk tarief er voor jouw zoekcriteria geldt? Vraag dan een offerte aan bij jouw vestiging of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Afspraak maken

Waargemaakte woondromen

Vleuten-De Meern

Door de goede ervaring met verkoop van onze woning, is deze keuze voor aankoopmakelaar hierop gemaakt, wederom goed geholpen, zonder het gevoel te krijgen overhaast te moeten beslissen, bij twijfel na bezichtiging woning.

Koper Rijnlaan 7 13 december 2023

Utrecht

Ik twijfelde vooraf of ik wel een aankoopmakelaar in de arm zou nemen, maar ben blij dat ik het toch heb gedaan. De samenwerking met de makelaar verliep heel soepel en prettig. We hebben in korte tijd samen heel wat woningen bezichtigd omdat ik nog twijfelde over de precieze locatie en daarbij een zeer uitgesproken huizensmaak heb. Ik kreeg alle ruimte om dat verder uit te zoeken; en het was fijn om al sparrend mijn keuzes scherp te stellen. De makelaar was heel doortastend

Aankoper Pelikaanstraat 42 02 januari 2024

Nieuwegein

Kantoor Beumer (Nieuwegein) heeft servicegerichte medewerkers en deskundige makelaars, die echt meedenken welke woningen te bezichtigen, snel bezichtigingen aanvragen (wat in Utrecht echt nodig is) en een goede biedingsstrategie bedenken.

Aankoper Madridstraat 88 E 26 augustus 2023

Maarssen

De zeer gedreven en actieve houding heeft ons veel gebracht in onze zoektocht naar ons droomhuis. De adviezen, onderhandelingen en afronden bij de uiteindelijke aankoop zijn zeker een meerwaarde geweest. Wij raden daarom iedereen aan om een aankoopmakelaar in de arm te nemen.

Aankoper Driebergsestraatweg 59 24 juli 2024

Wijk bij Duurstede

Zeer goede en prettige begeleiding door zowel deskundigheid als inzicht in de klant en in de woning.

Aankoper de Kolk 9 13 maart 2024

Amersfoort

Contact is uitstekend, we konden altijd wel onze vragen kwijt. Begeleiding is vakkundig, de onderhandelingen is vlot verlopen. Wij zijn blij met het huis.

Aankoper Pachter 47 06 november 2023

Single een huis kopen | Beumer Aankoop & Verkoopmakelaar

Hulp bij aankoop?