Jouw Beumer
aankoopmakelaar

Een nieuw huis vinden op jouw gedroomde locatie in de omgeving Utrecht en Amersfoort. Bij Beumer lopen we niet weg voor uitdagende woondromen. Integendeel, als jouw aankoopmakelaar denken we graag in mogelijkheden en geven we je gerichte tips om je slagkracht te vergroten.

 

Beumer | Huis kopen | Aankoopmakelaar |

Een eerlijke kans op jouw droomhuis

Wij vinden dat iedereen een eerlijke kans verdient om zijn of haar woondroom na te jagen. In de omgeving Utrecht en Amersfoort betekent dit dat je alle registers moet opentrekken. Met een vakkundige aankoopmakelaar van Beumer en de Beumer Zoekservice weet je zeker dat je als eerste op de hoogte bent van nieuw aanbod en ben je vaak verzekerd van een plekje om te bezichtigen.

Beumer Zoekservice aanvragen
Bieden zonder voorbehoud

Bieden met of zonder voorbehoud van financiering?

En als je dan de kans krijgt om een bod uit te brengen, kun je wel wat sturing gebruiken. Wat is het huis je waard? Veel? Wij kunnen je op basis van onze aankoopervaring en lokale marktkennis heel goed adviseren over de hoogte van je bod en de bijbehorende voorwaarden. We brengen je bovendien meteen in contact met onze gespecialiseerde hypotheekafdeling. Zij checken graag voor je wat je maximaal kunt bieden en welke maandlasten daarbij horen. En als jij zeker weet dat je het huis kunt betalen, waarom dan geen bod zonder voorbehoud van financiering? Snelheid en zekerheid voor de verkoper, dat maakt indruk!

Vertel mij meer
Aankoopvideo

Vergroot je kansen op de woningmarkt

Het is in deze overspannen markt lastig om een huis te bemachtigen. Maar, het is natuurlijk niet onmogelijk. Met de tips van makelaar Rolan vergroot je je kansen. Zo vertelt hij je onder andere waar je op moet letten en hij geeft inside information, dit alles om jou verder te helpen. Wij vinden dat iedereen een kans verdient op de woningmarkt.

 

Bekijk video
Kosten aankoopmakelaar

Kosten aankoopmakelaar

De kosten voor een aankoopmakelaar verschillen per makelaarskantoor, per prijsklasse, per zoekcriteria en per plaats. Als er veel concurrentie is voor een huis is het voor een makelaar lastiger om aan te kopen. Hier wordt rekening mee gehouden in de kosten. Doordat een makelaar inzicht heeft in de markt en sterk is in onderhandelen, verdient een aankoopmakelaar zichzelf vaak terug. Wil je weten welk tarief er voor jouw zoekcriteria geldt? Vraag dan een offerte aan bij jouw vestiging of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Afspraak maken

Waargemaakte woondromen

Vleuten-De Meern

Prettig kantoor, persoonlijke benadering. Handelen snel als je belt of mailt. Ook fijne makelaars. Niek ons vaste aanspreekpunt is heel prettig in de omgang, weet waar je naar zoekt en heeft voor ons de ideale woning aangekocht. Maar ook zijn collega makelaars die met ons mee zijn geweest naar andere woningen zijn heel fijn! Goed voorbereid en altijd iemand beschikbaar die mee kan naar een bezichtiging, zelfs op korte termijn.

Aankoper Prof. Sproncklaan 1 F 31 maart 2022

Utrecht

Prettig overleg gehad over de verschillende mogelijkheden, prijzen, soort huizen etc. Hij heeft me geholpen mijn gedachten te ordenen en te komen tot een gerichte aankoop.

Aankoper Hengeveldstraat 132 11 juli 2022

Wijk bij Duurstede

Het contact was prettig en prima, en er is over de hele aankoop geen verkeerd woord te zeggen. Ik zou deze aankoop makelaar zeker aanbevelen.

Aankoper Hortus 8 03 mei 2022

Utrecht

Although, there is a huge issue with the shortage in the house market, and we knew from the beginning that it will be impossible to find a house, the house agent (Bernadette) was there to help us and find the best solution for our situation. I recommend 100% this company, because they wanted us to find the best house based on our preferences, and after all be happy with our choice!

Aankoper Karekiet 7 19 mei 2022

Single een huis kopen | Beumer Aankoop & Verkoopmakelaar

Hulp bij aankoop?