Aankoopmakelaar | Jouw makelaar in de regio Utrecht | Beumer

Jouw Beumer
aankoopmakelaar

Een nieuw huis vinden op jouw gedroomde locatie in de omgeving Utrecht en Amersfoort. Bij Beumer lopen we niet weg voor uitdagende woondromen. Integendeel, als jouw aankoopmakelaar denken we graag in mogelijkheden en geven we je gerichte tips om je slagkracht te vergroten.

 

Beumer | Huis kopen | Aankoopmakelaar |

Een eerlijke kans op jouw droomhuis

Wij vinden dat iedereen een eerlijke kans verdient om zijn of haar woondroom na te jagen. In de omgeving Utrecht en Amersfoort betekent dit dat je alle registers moet opentrekken. Met een vakkundige aankoopmakelaar van Beumer en de Beumer Zoekservice weet je zeker dat je als eerste op de hoogte bent van nieuw aanbod en ben je vaak verzekerd van een plekje om te bezichtigen.

Beumer Zoekservice aanvragen
Bieden zonder voorbehoud

Bieden met of zonder voorbehoud van financiering?

En als je dan de kans krijgt om een bod uit te brengen, kun je wel wat sturing gebruiken. Wat is het huis je waard? Veel? Wij kunnen je op basis van onze aankoopervaring en lokale marktkennis heel goed adviseren over de hoogte van je bod en de bijbehorende voorwaarden. We brengen je bovendien meteen in contact met onze gespecialiseerde hypotheekafdeling. Zij checken graag voor je wat je maximaal kunt bieden en welke maandlasten daarbij horen. En als jij zeker weet dat je het huis kunt betalen, waarom dan geen bod zonder voorbehoud van financiering? Snelheid en zekerheid voor de verkoper, dat maakt indruk!

Vertel mij meer
Aankoopvideo

Vergroot je kansen op de woningmarkt

Het is in deze overspannen markt lastig om een huis te bemachtigen. Maar, het is natuurlijk niet onmogelijk. Met de tips van makelaar Rolan vergroot je je kansen. Zo vertelt hij je onder andere waar je op moet letten en hij geeft inside information, dit alles om jou verder te helpen. Wij vinden dat iedereen een kans verdient op de woningmarkt.

 

Bekijk video
Kosten aankoopmakelaar

Kosten aankoopmakelaar

De kosten voor een aankoopmakelaar verschillen per makelaarskantoor, per prijsklasse, per zoekcriteria en per plaats. Als er veel concurrentie is voor een huis is het voor een makelaar lastiger om aan te kopen. Hier wordt rekening mee gehouden in de kosten. Doordat een makelaar inzicht heeft in de markt en sterk is in onderhandelen, verdient een aankoopmakelaar zichzelf vaak terug. Wil je weten welk tarief er voor jouw zoekcriteria geldt? Vraag dan een offerte aan bij jouw vestiging of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Afspraak maken

Waargemaakte woondromen

Vleuten-De Meern

Het is makkelijk praten met Beumer.  Snappen wat je wilt en is duidelijk of het wel of niet kan wat je voorstelt

Aankoper Persimoenstraat 17 28 maart 2023

Utrecht

Prettig overleg gehad over de verschillende mogelijkheden, prijzen, soort huizen etc. Hij heeft me geholpen mijn gedachten te ordenen en te komen tot een gerichte aankoop.

Aankoper Hengeveldstraat 132 11 juli 2022

Utrecht

They know the market, the city and everything you need. They are very quick and book the house views in minutes. We are very happy with their service and would definitely buy a house again with them. Also their knowledge during the view contribute a lot with the decision. Can’t thank enough to Arjan, Bernadette and everyone from the office that helped us with everything we needed.

Aankoper Stuivingastraat 23 22 september 2022

Maarssen

Het contact met de makelaar (Cindy) is heel erg prettig. Ze is klantgericht, transparant, komt afspraken na en is t.a.t. goed bereikbaar. Dat geldt overigens ook voor de backoffice. De makelaar is gedreven en deskundig. Vanaf dag 1 hebben wij het gevoel gehad dat de professionele ondersteuning, bij het zoeken en kopen van een huis, in goede handen was. Wij zijn tevreden met het eindresultaat van de geleverde dienst.

Aankoper Amaliastein 104 07 februari 2023

Wijk bij Duurstede

Zeer prettig in de communicatie. Hulp bij het proces van a tot z. Perfect in het onderhandelen. Zeker aan te raden!

Aankoper Steranijsweg 15 16 maart 2023

Amersfoort

Bij vragen waren ze zeer behulpzaam en reageerden ze altijd snel. Bij het aanvragen van uitstel op de ontbindende voorwaarden zijn ze snel en accuraat te werk gegaan, wat een hoop opluchting gaf.

Aankoper Jacob Obrechtstraat 17 16 maart 2023

Single een huis kopen | Beumer Aankoop & Verkoopmakelaar

Hulp bij aankoop?