Verzekeringen | Jouw huis en spullen goed verzekerd | Beumer

Jouw droomhuis
zonder zorgen

Om tot in de lengte van dagen te kunnen genieten van je nieuwe droomhuis, sluit je niet alleen een passende hypotheek af, je zorgt er ook voor dat je verzekeringen goed geregeld zijn. Beumer Verzekeringen staat voor je klaar.

Verzekering huis

Jouw huis en spullen goed verzekerd

Hypotheekverstrekkers verplichten jou om je huis goed te verzekeren bij de oplevering. Deze woonhuisverzekering of opstalverzekering dekt schade aan je huis in het geval van brand, storm of inbraak. Om ook je meubels en andere spullen goed te verzekeren, raden we je aan een inboedelverzekering af te sluiten. Beumer helpt je om een voordelige verzekering met de beste dekking voor je te vinden.

Afspraak maken
Huis verzekering

Eén voordelig pakket voor jou

We willen verzekeringen ook niet moeilijker maken dan het is. Samen bepalen we welke verzekeringen voor jou belangrijk zijn en stellen een speciaal verzekeringspakket voor je samen. Een pakket met goede voorwaarden én een haarscherpe premie. Daarbij adviseren we je altijd om in ieder geval een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Zo profiteer je van één voordelige verzekeringsbundel en krijg je bovendien mooie pakketkorting!

Huis verzekering

Waarom een aansprakelijkheidsverzekering?

Schade die je aan een ander toebrengt en waarvoor je aansprakelijk bent, moet je vergoeden. Daar heb je een particuliere aansprakelijkheidsverzekering voor nodig.  Hoe voorzichtig je ook bent: een ongeluk zit in een klein hoekje. En de kosten lopen al snel flink op. Met deze verzekering voorkom je nare, financiële verrassingen.

Afspraak maken

Reviews

Fijne en snelle communicatie via de e-mail

Afsluiten nieuwe verzekering

Mevr. Harskamp 22 december 2021

Vriendelijk, snelle reactie, deskundig, goede uitleg, kortom prima. Dank voor de hulp.

Afsluiten nieuwe verzekering

Dhr. De Graaf 17 juni 2021

Super aardig en duidelijke communicatie

Schadeafhandeling

Dhr. Drion 17 juni 2021

Adviseuse was geweldig

Afsluiten nieuwe verzekering

Dhr. De Groot 13 april 2021

Beumer Verzekeringen

Carla Huffener
Carla Huffener

Verzekeringsadviseur

Makelaar huur

Wij zijn jouw verzekeringsadviseur