Nieuws | Blijf op de hoogte van de Utrechtse woningmarkt

Stay tuned

Bij de koop of verkoop van een woning komt veel kijken. Hoe kies je een makelaar die goed bij je past? Waar moet je op letten als je een huis gaat verkopen? En waar let je op als je van plan bent een huis te kopen? Misschien wel je eerste huis! Je leest het allemaal in één van onze blogs.

Group 102

Alle artikelen

Onderhandelen

NIEUWS

5 tips voor een succesvolle ondehandeling

Onderhandelen is een kunst, maar met een beetje voorbereiding kun je je kansen op een goede deal vergroten. In dit blog delen we 5 tips met je die je helpen om succesvol te onderhandelen bij het kopen van een huis.

Rolan beantwoordt de vraag van de maand

NIEUWS

Rolan beantwoordt de vraag van de maand

In de rubriek 'vraag van de maand' geeft één van onze makelaars antwoord op een vraag die gerelateerd is aan de makelaardij. Deze maand beantwoord makelaar Rolan Dirksen de volgende vraag: kom ik in aanmerking voor duurzaamheidskorting met energielabel A?

Ganzenhof 4 Beusichem

NIEUWS

Nieuw: 3x bijzonder wonen in Utrecht en omgeving

Ben je ooit nieuwsgierig geweest naar die zeldzame pareltjes in de vastgoedwereld, waar luxe, waterzicht en exclusiviteit samenkomen? In dit artikel vind je drie bijzondere woning, elk op hun eigen manier. Deze woningen belichamen het toppunt van comfort en stijl, en elk heeft zijn eigen unieke verhaal te vertellen.

Erik Bosman

NIEUWS

Erik Bosman benoemd tot algemeen directeur van de Beumer Groep te Utrecht

De Beumer Groep, een toonaangevend makelaarskantoor in de regio Utrecht, kondigt met trots de benoeming aan van Erik Bosman als de nieuwe algemeen directeur. Met ingang van 1 september 2023 neemt hij deze positie over van Julius ter Haar, die de afgelopen 20 jaar met succes de leiding had over het bedrijf.

Overbieden of niet? Check vooraf je budget

NIEUWS

Overbieden of niet? Check vooraf je budget

Overbieden of niet? Als je van plan bent een huis te kopen dan is de kans groot dat je moet overbieden om een kans te maken. Je bent niet de enige die op zoek is naar een nieuwe woning. Er is veel vraag naar koopwoningen, maar het aanbod is beperkt. Om toch een goede kans te maken om je droomhuis te bemachtigen, wordt vaak boven de gevraagde prijs geboden. Maar waar moet rekening mee houden qua hypotheek?

Verkoopstyling

NIEUWS

Maak je huis onweerstaanbaar met verkoopstyling

Sta je op het punt je huis te verkopen? Dan is verkoopstyling een goede manier om je huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor potentiële kopers. Een verkoopstylist kan je helpen om je huis te stylen, zodat het er groter, lichter en moderner uitziet. Hierdoor zal je huis meer kans hebben om snel en voor een goede prijs verkocht te worden.

Beumer | Huis verhuren | Verhuur | Jouw makelaar in de regio Utrecht Nieuws

Stay tuned & schrijf je in