Sponsoractiviteiten | Beumer

Sponsoractiviteiten

Bij Beumer zijn we volop bezig met onze gemeenschap. We vinden het geweldig om allerlei lokale projecten te steunen. Of dat nu sportief, sociaal of maatschappelijk is. Of we nu doneren, evenementen sponsoren of onze kennis en producten delen: we zijn er voor onze buurt. Onze partners zijn divers, maar onze focus ligt vooral op het versterken van onze regio. We zijn er trots op om ons steentje bij te dragen aan een betere toekomst voor ons allemaal!

Group 102

Sponsoringen Sponsoringen

Hockeyclub Montfoort 

Hockeyclub Montfoort biedt meer dan alleen hockey. De club biedt kwaliteitstrainingen en coaching op elk niveau, een enthousiaste sfeer en moderne faciliteiten maken hockeyen extra leuk. Bovendien organiseert de club diverse activiteiten waardoor hockey niet zomaar een sport is, maar een complete ervaring.

Hockeyclub Rijnvliet 

HC Rijnvliet is een jonge, bruisende hockeyclub in Utrecht met een focus op plezier en ontwikkeling voor alle leeftijden. Op Sportpark Rijnvliet trainen en spelen teams van alle niveaus. Daarnaast zorgt de club ook voor een gezellige sfeer met de organisatie van evenementen.

JOU (Jong Ontroerend Goed)

Jong Onroerend Goed Utrecht (JOU) is een netwerk voor enthousiaste en ambitieuze vastgoedprofessionals. Gedreven door kennis, ervaring en passie voor het vakgebied delen leden hun expertise en leren ze van elkaar. JOU organiseert events, workshops en biedt een online platform om te verbinden en kennis te delen.

Kinderboerderij De Vliert

Al generaties lang beleven kinderen onvergetelijke momenten op kinderboerderij De Vliert in Wijk bij Duurstede. De Vliert groeide sinds 1973 uit tot een prachtige plek met diverse dierenverblijven, een educatief centrum en een leuke speeltuin. De Vliert is een ontmoetingsplek voor alle leeftijden.

Leidsche Rijn Loop 

Ieder jaar organiseert de stichting Leidsche Rijn Sportief dé loopwedstrijd voor iedereen! Of je nu beginner bent of een doorgewinterde hardloper er is een afstand voor jou. Het is mogelijk om 5 km, 10 km of halve marathon te rennen en voor de kleintjes is er de Kids Run.

Schaats bij Duurstede 

In het gezellige stadje Wijk bij Duurstede vindt tijdens de wintermaanden het evenement Schaats bij Duurstede plaats. Op de Markt wordt een schaatsbaan van 10 x 14 meter opgebouwd waar de bezoekers gratis kunnen schaatsen.

Sportclub Harmelen 

SCH ’44 is dé plek voor voetbalplezier in Harmelen. Sinds 1944 bruist het op Sportpark Bijleveld met enthousiaste teams in alle leeftijdscategorieën. Van kabouters tot veteranen, bij SCH ’44 staat sportiviteit en plezier voorop.

Sportvereniging CDW

Sinds 1981 is SV CDW een baken van voetbalplezier in Wijk bij Duurstede. Op het sportpark Mariënhoeve dragen haar enthousiaste leden elke week hun rood-blauwe tenues, klaar om samen plezier te maken en het beste van zichzelf te geven op het veld.

Sportvereniging Fortissimo

Bij SVF, een voetbalclub in Cothen, draait het al heel lang om liefde voor voetbal. Op sportpark de Nieuwe Kamp spelen teams van alle leeftijden. Voetballen bij SVF Cothen is gewoon lekker genieten, sportief bezig zijn en samen spelen.

VV Maarssen 

Al bijna een eeuw is VV Maarssen dé plek voor voetbal in Maarssen. Op sportpark Daalseweide zie je volop passie voor voetbal en sportiviteit. Met een grote groep enthousiaste leden die met plezier en gedrevenheid het veld betreden is VV Maarssen een waar voetbalfestijn!

 

We hebben tot nu toe gekozen om bovenstaande initiatieven te sponsoren. Ben je voor jouw initiatief ook op zoek naar een sponsor? Laat het ons weten via een e-mail naar marketing@beumer.nl.