Makelaar de Meern | Beumer | Jouw makelaar in de regio Utrecht

Makelaar De Meern

Wat doet een makelaar? In de eerste plaats is er een verschil tussen een aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Ten tweede zijn er makelaars die taxaties uitvoeren of zich beperken tot waardebepalingen. Wil je een huis kopen of verkopen? Dan neem je contact op met jouw makelaar de Meern, wij zijn dé full-service makelaar in regio Utrecht en Amersfoort. Lees snel verder voor het verschil tussen een taxatie en een waardebepaling van je huis en ontdek het geheim achter de kosten voor een makelaar.

Makelaar Amersfoort
Stap voor stap verkopen | Verkoopproces | Huis kopen Wijk bij Duurstede
Beumer | Huis verhuren | Verhuur | Nieuwbouw | Jouw makelaar in de regio Utrecht
Group 102
Makelaar De Meern

Wat doen makelaars?

 

Een makelaar is een dienstverlener in de vastgoedsector. Het is een adviseur, iemand die actief met je meedenkt en de koper of verkoper bijstaat vanaf de oriëntatie tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris.

Als makelaar zijn we niet emotioneel betrokken bij de transactie en houden we de klant met beide benen op de grond. Je kunt rekenen op advies en ondersteuning op het gebied van financiën, juridische zaken en op bouwkundig vlak. Heb je een vraag? Wij zorgen voor een passend antwoord! Laten we de diensten aankoopmakelaar en verkoopmakelaar even apart bekijken.

Afspraak plannen
Makelaar De Meern

Aankoopmakelaar De Meern

 

Je wilt een huis kopen. Zowel starters als doorstromers komen voor een flink aantal uitdagingen te staan. Niet alle huizen staan op funda en het kan lastig zijn om de woning van je dromen te vinden. Er moet een bod worden uitgebracht, onderhandelingen worden gevoerd, contracten opgesteld met ontbindende voorwaarden en de hypotheek moet ook nog eens goedgekeurd worden. Kies voor Makelaar de Meern als aankoopmakelaar die je van A tot Z zal begeleiden.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Brengt jouw woonwensen in kaart
  • Vindt sneller jouw droomhuis
  • Is een goede onderhandelaar
  • Zorgt ervoor dat alle documenten in orde zijn
Afspraak plannen
Makelaar De Meern

Verkoopmakelaar De Meern

 

Je wilt een huis verkopen. Wat is jouw huis echt waard en wat is precies het verschil tussen de WOZ-waarde, vraagprijs en verkoopwaarde? Begin eens met een waardebepaling van je woning. Zo krijg je direct inzicht in de mogelijkheden.

Een goede presentatie online kan je duizenden euro’s voordeel opleveren, om nog maar niet te spreken van de onderhandelingen over de koopsom. Vergeet ook zeker niet de mogelijkheden voor overname en andere beslissingen die je moet nemen. Naast naast een goede verkoopprijs zijn er randvoorwaarden zoals het tijdstip van overdracht of de overname van (inbouw) apparatuur.

Makelaar de Meern in Utrecht en Amersfoort doet het volgende voor je:

  • Stelt een aantrekkelijk promo pakket samen
  • Komt snel tot een goede verkoopsom
  • Zorgt dat de communicatie met de koper soepel verloopt
  • Jij houdt tijd over om je eigen nieuwe droomhuis te vinden
Afspraak plannen
Waardebepaling Makelaar De Meern

Waardebepaling en taxatie woning De Meern

 

Wat is precies het verschil tussen een waardebepaling en een taxatie? Bij een huis verkopen is een waardebepaling de voornaamste factor. Dit is namelijk niet zomaar een objectieve berekening maar een grondige toetsing van de werkelijke waarde die een huis vertegenwoordigt. Bij een huis kopen of verbouwen zul je een taxatie laten uitvoeren. Dit is een objectieve toetsing op basis van standaard criteria wat van belang is om bijvoorbeeld een hypotheek aan te vragen of een lening te krijgen voor renovatie of verduurzaming. Vraag ons om een nauwkeurige waardebepaling uit te voeren of laat een gevalideerd taxatierapport opstellen.

 

Kosten makelaar in De Meern

Kosten makelaar in De Meern

 

Een huis verkopen of kopen zal de grootste en duurste beslissing in je leven zijn. Hoe worden de kosten voor een makelaar berekend? De meest gangbare manier is een makelaarscourtage. Dit is een percentage van de uiteindelijke koopsom. De tarieven kunnen per makelaar uiteenlopen maar kijk vooral naar de winst die het oplevert. Niet alleen in termen van financieel voordeel maar ook zeker de tijdswinst en het ontzorgen van de koper of verkoper.  Neem contact op met Makelaar de Meern, we leggen je geheel vrijblijvend uit wat de mogelijkheden zijn.

Huis verkopen

Waarom Makelaar de Meern?

Als lokale makelaar kennen we de omgeving, de huizenmarkt en de laatste trends in vastgoed. Als erkend NVM makelaar hebben onze klanten niet alleen toegang tot funda, je kunt rekenen op uitstekende makelaars die niet alleen adviseren maar ook echt naar je luisteren. Als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en taxateur voor klanten in regio Utrecht en Amersfoort is Makelaar de Meern de vanzelfsprekende keuze. Neem direct contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en realiseer jouw woonwensen.