Makelaar Leidsche Rijn | Beumer | Jouw makelaar in Utrecht

Makelaar Leidsche Rijn

Een makelaar levert een breed scala aan diensten. De taken als aankoopmakelaar zijn niet hetzelfde als de dienstverlening die een verkoopmakelaar aanbiedt. Daarnaast is een taxatie niet hetzelfde als een waardebepaling. Wil je een huis kopen of verkopen in Leidsche Rijn? Dan kun je een beroep doen op makelaar Beumer.

Als NVM makelaar Leidsche Rijn leveren we een compleet dienstenpakket om zowel kopers als verkopers bij te staan in iedere stap van het traject. Op deze pagina kun je meer lezen over onze dienstverlening en de kosten voor makelaars.

Makelaar Amersfoort
Stap voor stap verkopen | Verkoopproces | Huis kopen Wijk bij Duurstede
Beumer | Huis verhuren | Verhuur | Nieuwbouw | Jouw makelaar in de regio Utrecht
Group 102
Makelaar Leidsche Rijn

Wat doet een makelaar Leidsche Rijn?

Als makelaar zijn we actief in de vastgoedsector. We nemen een adviserende rol in, we denken proactief met je mee als staan de koper of verkoper bij vanaf de eerste kennismaking tot aan de sleuteloverdracht. Omdat we als makelaar geen emotionele betrokkenheid hebben bij de transactie zijn we in staat om het hoofd koel te houden in een stressvolle periode.

Naast het geven van advies bieden we ondersteuning op het gebied van juridische en financiële zaken evenals als bouwkundige onderwerpen. Je kunt altijd bij ons terecht voor vragen die we snel zullen beantwoorden. Als aankoopmakelaar in Leidsche Rijn vervullen we andere taken dan als verkoopmakelaar in Leidsche Rijn, hieronder een korte omschrijving per traject.

Afspraak plannen
Aankoopmakelaar Leidsche Rijn

Aankoopmakelaar in Leidsche Rijn

Een huis kopen in Leidsche Rijn is voor zowel starters als doorstromers een traject met veel uitdagingen. Niet alle woningen die te koop staan worden via funda aangeboden. Jouw droomhuis vinden kan een lang traject zijn. Je moet strategisch bieden, scherp onderhandelen, contracten opstellen en controleren om nog maar niet te spreken van de hypotheek regelen. De aankoopmakelaar in Leidsche Rijn neemt een groot deel van dit takenpakket van je over waaronder:

 

  • Woonwensen in kaart brengen
  • Sneller je droomhuis vinden
  • De staat van de woning vaststellen tijdens bezichtigingen
  • Scherp onderhandelen
  • De benodigde documenten controleren
Afspraak plannen
Makelaarskantoor Leidsche Rijn

Verkoopmakelaar in Leidsche Rijn

Als je een huis wilt verkopen in Leidsche Rijn dan is de waardebepaling een goede start. Er is namelijk verschil tussen de vraagprijs, verkoopsom en de WOZ-waarde. Een nette online presentatie of slim uitgevoerde bezichtigingen kunnen van grote invloed zijn op de uiteindelijke waarde. Dit geldt eveneens voor de onderhandelingen waarbij je niet alleen duizenden euro’s extra kunt verdienen maar ook tot goede afspraken moeten komen. Denk aan de datum van overdracht of het overnemen van goederen. Dit zijn zaken die jouw verkoopmakelaar in Leidsche Rijn voor je kan uitvoeren:

 

  • Aanlokkelijk promotiepakket samenstellen
  • Onderhandelen voor een interessante verkoopprijs
  • Bijdragen aan een prettige, duidelijke en snelle communicatie
  • Je op weg helpen naar je nieuwe huis
Afspraak plannen
Makelaars Leidsche Rijn

Waardebepaling en taxatie in Leidsche Rijn

Wat is het voornaamste verschil tussen een waardebepaling en een taxatie? Bij het bepalen van de woningwaarde voor de verkoop biedt een waardebepaling in Leidsche Rijn door een ervaren makelaar uitkomst. Als je echter een hypotheek wilt aanvragen of als er een verbouwing op stapel staat dan zal er een taxatie nodig zijn. Niet alle makelaars in Leidsche Rijn leveren beide diensten, Beumer kan naast waardebepalingen ook NWWI taxaties verzorgen.

Kosten makelaar Leidsche Rijn

Kosten makelaar in Leidsche Rijn

 

Een huis verkopen of kopen zal de grootste en duurste beslissing in je leven zijn. Hoe worden de kosten voor een makelaar berekend? De meest gangbare manier is een makelaarscourtage. Dit is een percentage van de uiteindelijke koopsom. De tarieven kunnen per makelaar uiteenlopen maar kijk vooral naar de winst die het oplevert. Niet alleen in termen van financieel voordeel maar ook zeker de tijdwinst en het ontzorgen van de koper of verkoper. 

Neem contact op met makelaar Leidsche Rijn, we leggen je geheel vrijblijvend uit wat de mogelijkheden zijn.

Verkoopmakelaar Leidsche Rijn

Waarom Beumer als makelaar Leidsche Rijn?

Wil je een huis kopen of verkopen? Dit is een grote stap in je leven. Daarom kies je voor een lokale dienstverlener die niet alleen de huizenmarkt kent maar ook de regio. Makelaar Beumer in Leidsche Rijn luistert naar jouw wensen, geeft advies en zal je begeleiden. De kosten voor een makelaar leveren diverse voordelen op zoals tijdwinst, kostenbesparing voor andere zaken en uiteraard het ontzorgen van de klant. Neem contact op voor meer informatie en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.