Eerst je hypotheek regelen vergroot je kans als koper | Beumer

Regel je hypotheek eerst en vergroot je kansen als koper

Veel kopers zitten in hetzelfde schuitje: nauwelijks aanbod en als er al een huis op de markt komt die de aandacht trekt, concurreren ze met nog 50 andere geïnteresseerden. Wist je dat je jouw kansen aanzienlijk kunt vergroten door eerst met een hypotheekadviseur te sparren?

Hypotheek oversluiten advies | Hypotheek regelen

Een huis kopen via de hypotheek-route

In de dagelijkse praktijk betekent het kopen van een huis via de hypotheekroute dat het regelen van jouw hypotheek niet langer de laatste horde is na de aankoop, maar juist het startpunt. Door eerst jouw financiële mogelijkheden te onderzoeken, weet jij precies hoe je er financieel voorstaat. Dit maakt van jou een sterke koper. Immers, je weet wat je kunt lenen, wat je maandlasten zijn en welke hypotheek jij kunt dragen.

 

We kunnen zelfs alvast een hypotheekofferte voor je uitdraaien, zodat jij kunt aantonen dat je jouw bod kunt waarmaken.

Afspraak maken
waardebepaling huis verkopen

Wel of niet bieden zonder voorbehoud?

Van jouw bod het beste bod maken, daar gaat het om. Voor de ene verkoper is dat het hoogste bod, maar er zijn ook verkopers die liever voor meer zekerheid kiezen. Als jouw hypotheekadviseur bespreken we de mogelijkheden van het bieden zonder voorbehoud van financiering met je. Voor de verkoper betekent dat de zekerheid op een goede prijs én een snelle verkoop. En dat is ook wat waard, zeker als zij hun eigen huis al verkocht hebben en graag op korte termijn willen verhuizen.

Beumer | Hypotheken regelen |

Geen spanning en stress om je hypotheek rond te krijgen

Een laatste voordeel is dat jij je na de daadwerkelijke koop volledig kunt richten op de leuke dingen van het verhuizen. Een nieuwe vloer, nieuwe keuken, nieuwe meubels. Waar je normaal gesproken nog wekenlang in spanning zit na de aankoop om je hypotheek rond te krijgen, heb je dat traject al achter de rug. Starten met een hypotheekgesprek geeft je dus niet alleen meer financiële slagkracht, het voorkomt een hoop stress in het aankooptraject.

Beumer Hypotheken maakt van jou een betere koper