Huis verkopen | Jouw makelaar in de regio Utrecht | Beumer

Je huis verkopen
met Beumer

Doordat wij het enige kantoor in de omgeving Utrecht en Amersfoort zijn met ervaren NVM-makelaars, een gespecialiseerde marketingafdeling en een eigen woningfotograaf, weten we precies hoe we jouw huis verkopen voor de beste prijs en voorwaarden.

Huis verkopen
Beumer | Huis verhuren | Verhuur | Nieuwbouw | Jouw makelaar in de regio Utrecht
Group 102

De vier stappen naar een succesvolle verkoop

Dát is jouw huis waard

Als je besluit om je huis te verkopen begin je met de vraag: wat is het in de huidige markt waard? Bij Beumer combineren we het geven van een waardebepaling graag met een vrijblijvende kennismaking. Zo kunnen we je eerst leren kennen, weten we wat jouw wensen en verwachtingen zijn rondom de verkoop en kunnen we vervolgens een verkoopstrategie uitstippelen die perfect aansluit bij jouw wensen. We laten je bovendien kennismaken met de eigentijdse werkwijze van Beumer. Een vooruitstrevende club in de omgeving Utrecht met alle disciplines in huis, maar altijd één vast aanspreekpunt, ondersteund door onze bevlogen binnendienst. Kundig en snel maar ook persoonlijk en altijd met de juiste aandacht.

Beumer verkoopmarketing

Goed dat je voor ons hebt gekozen; we gaan aan de slag! Bij Beumer weten we hoe we een huis verkopen; we zetten het krachtig in de markt. En daarvoor hebben we een dedicated marketingteam dat ervoor zorgt dat je woning bij de juiste doelgroep optimaal onder de aandacht wordt gebracht. Er wordt een mooie woningbrochure opgemaakt en steengoede teksten geschreven voor funda.nl, beumer.nl en social media. Onze eigen fotograaf maakt professionele (drone) foto’s en video’s. Ze is flexibel en geeft je goede tips om je huis verkoopklaar te maken. Je kunt je makelaar zien en spreken wanneer je wilt. En met jouw digitale dossier ben je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de verkoop van je woning.

Het beste bod voor je woning

Als je huis ‘live’ staat, zijn alle ogen gericht op de verkoop. Tijdens de bezichtigingen geven we potentiële kopers de tijd en aandacht die ze nodig hebben om enthousiast te worden over jouw woning. Ook proberen we alvast zoveel mogelijk relevante informatie over de kopers te verzamelen. Na de bezichtiging laten we je weten hoe het is gegaan en hoe geïnteresseerd de kijkers zijn. Daarnaast zie je in je woningdossier welke afspraken er zijn gemaakt, de reacties van geïnteresseerden en de biedingen. Als alle biedingen binnen zijn, nemen we deze samen door en leggen we uit wat bepaalde voorwaarden betekenen voor jou. Wie biedt in jouw ogen de beste prijs en voorwaarden? We nemen je alles uit handen; onbezorgd je huis verkopen.

Blij met de verkoop

Als de gelukkige kopers zijn ingelicht, zorgen we ervoor dat de koopovereenkomst snel getekend wordt en alle formaliteiten netjes worden afgehandeld. We begeleiden je tot de officiële sleutel- en eigendomsoverdracht bij de notaris. Maar ook na de verkoop ken je de weg naar jouw Beumer kantoor. We staan voor je klaar!

Huis verkopen; hoe gaat dat in zijn werk?

 

Daar vertelt Niek je graag meer over. Zo vertelt hij wat een verschil is tussen een taxatie en een waardebepaling en waar hij op let om de uiteindelijke waarde te bepalen.

Bekijk video

Uniek bij Beumer

  • Creatief, modern en vernieuwend, maar altijd dichtbij en behulpzaam
  • Dedicated marketingafdeling voor alle promotie voor je huis
  • Eigen woningfotograaf die de woning optimaal in beeld weet te brengen. Bekijk hier waar je op moet letten als de fotograaf langskomt.
  • Frans ‘de bordenman’ zorgt ervoor dat de te koop borden keurig en op tijd hangen
  • Slimme ‘maatwerk’ oplossingen; een stylist, duurzaamheidsadviseur en een nachtje weg voor verkoper tijdens bezichtigingen

Waargemaakte woondromen

Vleuten-De Meern

Fijn eerste gesprek met waardebepaling. Duidelijk wat de kosten zouden zijn en hoe het verkooptraject zou gaan. Korte lijntjes door een app groep met ons als verkopers en de makelaar. Snel antwoord op vragen en advies op maat. Super snelle verkoop met een mooie opbrengst. Heel blij met de makelaar!

Verkoper Seizoentuinenlaan 37 28 februari 2024

Utrecht

Wij hebben ons huis in Utrecht met behulp van Beumer. De makelaar was kundig en daarnaast ook nog plezierig in het contact. Zij geeft goed onderbouwde adviezen die je als verkopende partij verder helpen en je als kopende partij voldoende informeert. Ik kan iedereen aanraden om via haar je huis te (ver)kopen.

Verkoper Jodocus van Lodensteinstraat 41 15 februari 2024

Nieuwegein

Uitstekend, direct terugbellen of reageren via de e-mail, allemaal erg vriendelijk, ik zeg zeker doen.

Verkoper Barteldsgaarde 4 02 februari 2023

Maarssen

Alles verliep heel soepel en duidelijk. De makelaar was goed bereikbaar en op mailtjes werd snel gereageerd. Informatie werd duidelijk aangeboden en toegelicht. Alles is heel goed gegaan.

Verkoper Fazantenkamp 817 11 januari 2024

Wijk bij Duurstede

Een bijzonder fijne afwikkeling van de verkoop van het huis. Transparant en efficiënt. Heel prettig contact.

Verkoper Kruisbessengaard 96 29 januari 2024

Amersfoort

Persoonlijk contact, een goede klik en integere advisering. De makelaar sloot goed aan bij onze wensen. Een mooie verkoopdeal op het juiste moment. Goed materiaal en een hoge kwaliteitsstandaard.

Verkoper Zandbergenlaan 51 18 oktober 2023

Beumer | Makelaar huis verkopen | Verkoopmakelaar

Huis verkopen?