Huis verkopen | Jouw makelaar in de regio Utrecht | Beumer

Je huis verkopen
met Beumer

Doordat wij het enige kantoor in de omgeving Utrecht en Amersfoort zijn met ervaren NVM-makelaars, een gespecialiseerde marketingafdeling en een eigen woningfotograaf, weten we precies hoe we jouw huis verkopen voor de beste prijs en voorwaarden.

Huis verkopen
Beumer | Huis verhuren | Verhuur | Nieuwbouw | Jouw makelaar in de regio Utrecht
Group 102

De vier stappen naar een succesvolle verkoop

Dát is jouw huis waard

Als je besluit om je huis te verkopen begin je met de vraag: wat is het in de huidige markt waard? Bij Beumer combineren we het geven van een waardebepaling graag met een vrijblijvende kennismaking. Zo kunnen we je eerst leren kennen, weten we wat jouw wensen en verwachtingen zijn rondom de verkoop en kunnen we vervolgens een verkoopstrategie uitstippelen die perfect aansluit bij jouw wensen. We laten je bovendien kennismaken met de eigentijdse werkwijze van Beumer. Een vooruitstrevende club in de omgeving Utrecht met alle disciplines in huis, maar altijd één vast aanspreekpunt, ondersteund door onze bevlogen binnendienst. Kundig en snel maar ook persoonlijk en altijd met de juiste aandacht.

Beumer verkoopmarketing

Goed dat je voor ons hebt gekozen; we gaan aan de slag! Bij Beumer weten we hoe we een huis verkopen; we zetten het krachtig in de markt. En daarvoor hebben we een dedicated marketingteam dat ervoor zorgt dat je woning bij de juiste doelgroep optimaal onder de aandacht wordt gebracht. Er wordt een mooie woningbrochure opgemaakt en steengoede teksten geschreven voor funda.nl, beumer.nl en social media. Onze eigen fotograaf maakt professionele (drone) foto’s en video’s. Ze is flexibel en geeft je goede tips om je huis verkoopklaar te maken. Je kunt je makelaar zien en spreken wanneer je wilt. En met jouw digitale dossier ben je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de verkoop van je woning.

Het beste bod voor je woning

Als je huis ‘live’ staat, zijn alle ogen gericht op de verkoop. Tijdens de bezichtigingen geven we potentiële kopers de tijd en aandacht die ze nodig hebben om enthousiast te worden over jouw woning. Ook proberen we alvast zoveel mogelijk relevante informatie over de kopers te verzamelen. Na de bezichtiging laten we je weten hoe het is gegaan en hoe geïnteresseerd de kijkers zijn. Daarnaast zie je in je woningdossier welke afspraken er zijn gemaakt, de reacties van geïnteresseerden en de biedingen. Als alle biedingen binnen zijn, nemen we deze samen door en leggen we uit wat bepaalde voorwaarden betekenen voor jou. Wie biedt in jouw ogen de beste prijs en voorwaarden? We nemen je alles uit handen; onbezorgd je huis verkopen.

Blij met de verkoop

Als de gelukkige kopers zijn ingelicht, zorgen we ervoor dat de koopovereenkomst snel getekend wordt en alle formaliteiten netjes worden afgehandeld. We begeleiden je tot de officiële sleutel- en eigendomsoverdracht bij de notaris. Maar ook na de verkoop ken je de weg naar jouw Beumer kantoor. We staan voor je klaar!

Waardebepaling

Huis verkopen; hoe gaat dat in zijn werk?

 

Daar vertelt Erik Bosman je graag meer over. Zo vertelt hij waar hij op let tijdens een waardebepaling. En wist je dat we niet alleen naar de waarde kijken? De waardebepaling is het beginpunt van een verkoopadvies. Hoe zetten we je woning in de markt? Wat is de beste strategie? En welke stappen moeten er genomen worden? Dit alles geheel vrijblijvend.

Bekijk video
Huis verkopen

Uniek bij Beumer

  • Creatief, modern en vernieuwend, maar altijd dichtbij en behulpzaam
  • Dedicated marketingafdeling voor alle promotie voor je huis
  • Eigen woningfotograaf die de woning optimaal in beeld weet te brengen. Bekijk hier waar je op moet letten als de fotograaf langskomt.
  • Frans ‘de bordenman’ zorgt ervoor dat de te koop borden keurig en op tijd hangen
  • Slimme ‘maatwerk’ oplossingen; een stylist, duurzaamheidsadviseur en een nachtje weg voor verkoper tijdens bezichtigingen

Waargemaakte woondromen

Vleuten-De Meern

Wij zijn zeer tevreden over onze makelaar Bart Muller! Enorm veel ervaring, goede kennis van de markt, inlevingsvermogen en ontzettend aardig! Dank je wel Bart!

Verkoper Korianderstraat 108 06 april 2023

Utrecht

Prettige en snelle communicatie. Goed op de hoogte van de markt en de ontwikkelingen. Bernadette is een fijn en open persoon om mee te werken en ze heeft ons huis goed verkocht!

Verkoper Lakenvelderstraat 5 23 maart 2023

Maarssen

Prima no-nonsense makelaar. Laagdrempelig, en snel bereikbaar, zowel voor tijdens als na de verkoop.

Verkoper Duivenkamp 322 09 maart 2023

Wijk bij Duurstede

Buitengewoon goed, fijne samenwerking en prima afstemming (lees: informatie + communicatie. Mn zijn enthousiasme, kennis vd markt, vasthoudendheid en altijd super netjes op tijd hebben wij bijzonder gewaardeerd. Top!

Verkoper Brink 2 16 maart 2023

Nieuwegein

Uitstekend, direct terugbellen of reageren via de e-mail, allemaal erg vriendelijk, ik zeg zeker doen.

Verkoper Barteldsgaarde 4 02 februari 2023

Amersfoort

Anja van Ingen heeft mij deskundig en succesvol begeleid in een moeilijke periode (ziekte/overlijden echtgenote) . Ik heb geen kritiek, alleen complimenten. Deze gelden ook voor haar collega Barry Démoed, die ons al eerder voortreffelijk heeft geholpen).

Verkoper Kappeyne van de Coppellolaan 91 03 februari 2023

Beumer | Makelaar huis verkopen | Verkoopmakelaar

Huis verkopen?