Je huis verkopen
met Beumer

Doordat wij het enige kantoor in de omgeving Utrecht en Amersfoort zijn met ervaren NVM-makelaars, een gespecialiseerde marketingafdeling en een eigen woningfotograaf, weten we precies hoe we jouw huis verkopen voor de beste prijs en voorwaarden.

Huis verkopen
Beumer | Huis verhuren | Verhuur | Nieuwbouw | Jouw makelaar in de regio Utrecht
Group 102

De vier stappen naar een succesvolle verkoop

Dát is jouw huis waard

Als je besluit om je huis te verkopen begin je met de vraag: wat is het in de huidige markt waard? Bij Beumer combineren we het geven van een waardebepaling graag met een vrijblijvende kennismaking. Zo kunnen we je eerst leren kennen, weten we wat jouw wensen en verwachtingen zijn rondom de verkoop en kunnen we vervolgens een verkoopstrategie uitstippelen die perfect aansluit bij jouw wensen. We laten je bovendien kennismaken met de eigentijdse werkwijze van Beumer. Een vooruitstrevende club in de omgeving Utrecht met alle disciplines in huis, maar altijd één vast aanspreekpunt, ondersteund door onze bevlogen binnendienst. Kundig en snel maar ook persoonlijk en altijd met de juiste aandacht.

Beumer verkoopmarketing

Goed dat je voor ons hebt gekozen; we gaan aan de slag! Bij Beumer weten we hoe we een huis verkopen; we zetten het krachtig in de markt. En daarvoor hebben we een dedicated marketingteam dat ervoor zorgt dat je woning bij de juiste doelgroep optimaal onder de aandacht wordt gebracht. Er wordt een mooie woningbrochure opgemaakt en steengoede teksten geschreven voor funda.nl, beumer.nl en social media. Onze eigen fotograaf maakt professionele (drone) foto’s en video’s. Ze is flexibel en geeft je goede tips om je huis verkoopklaar te maken. Je kunt je makelaar zien en spreken wanneer je wilt. En met jouw digitale dossier ben je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de verkoop van je woning.

Het beste bod voor je woning

Als je huis ‘live’ staat, zijn alle ogen gericht op de verkoop. Tijdens de bezichtigingen geven we potentiële kopers de tijd en aandacht die ze nodig hebben om enthousiast te worden over jouw woning. Ook proberen we alvast zoveel mogelijk relevante informatie over de kopers te verzamelen. Na de bezichtiging laten we je weten hoe het is gegaan en hoe geïnteresseerd de kijkers zijn. Daarnaast zie je in je woningdossier welke afspraken er zijn gemaakt, de reacties van geïnteresseerden en de biedingen. Als alle biedingen binnen zijn, nemen we deze samen door en leggen we uit wat bepaalde voorwaarden betekenen voor jou. Wie biedt in jouw ogen de beste prijs en voorwaarden? We nemen je alles uit handen; onbezorgd je huis verkopen.

Blij met de verkoop

Als de gelukkige kopers zijn ingelicht, zorgen we ervoor dat de koopovereenkomst snel getekend wordt en alle formaliteiten netjes worden afgehandeld. We begeleiden je tot de officiële sleutel- en eigendomsoverdracht bij de notaris. Maar ook na de verkoop ken je de weg naar jouw Beumer kantoor. We staan voor je klaar!

Waardebepaling

Huis verkopen; hoe gaat dat in zijn werk?

 

Daar vertelt Erik Bosman je graag meer over. Zo vertelt hij waar hij op let tijdens een waardebepaling. En wist je dat we niet alleen naar de waarde kijken? De waardebepaling is het beginpunt van een verkoopadvies. Hoe zetten we je woning in de markt? Wat is de beste strategie? En welke stappen moeten er genomen worden? Dit alles geheel vrijblijvend.

Bekijk video
Huis verkopen

Uniek bij Beumer

  • Creatief, modern en vernieuwend, maar altijd dichtbij en behulpzaam
  • Dedicated marketingafdeling voor alle promotie voor je huis
  • Eigen woningfotograaf die de woning optimaal in beeld weet te brengen. Bekijk hier waar je op moet letten als de fotograaf langskomt.
  • Frans ‘de bordenman’ zorgt ervoor dat de te koop borden keurig en op tijd hangen
  • Slimme ‘maatwerk’ oplossingen; een stylist, duurzaamheidsadviseur en een nachtje weg voor verkoper tijdens bezichtigingen

Waargemaakte woondromen

Vleuten-De Meern

Contact verliep soepel, fijn om gelijk antwoord te krijgen op je appje of mail. We zijn zeer tevreden met makelaar Beumer.

Verkoper Mereveldlaan 123 23 augustus 2022

Utrecht

Arjan Embrechts heb ik jaren geleden ontmoet als koper. Vanwege die uitstekende ervaring heb ik onlangs hem gevraagd ons huis te verkopen. Arjan en zijn collega's hebben dat in deze veranderende markt perfect gedaan.

Verkoper Croeselaan 184 bis 04 augustus 2022

Maarssen

Marcel verkoopt geen huis maar een thuis. Hij weet in de juiste bewoordingen het gevoel van je huis weer te geven. Hij werkt op een rustige integere manier en is ten alle tijden bereikbaar en denkt graag met je mee. Je huis verkopen is een emotioneel proces en Marcel begrijpt dat als geen ander. Hij geeft vertrouwen en heeft kennis en kunde van de huidige markt. Daarnaast weet hij zich omringd door een prettig team van medewerkers, van fotograaf tot de vrouwen op kantoor: iedereen is betrokken en denkt graag met je mee. De service is goed en deskundig

Verkoper Burgemeester Norbruislaan 95 29 augustus 2022

Wijk bij Duurstede

Een erg goede, communicatief vaardige makelaar. Steeds positief, geïnteresseerd en meedenkend! Het team achter de makelaar is betrokken. Hier ben je absoluut geen “nummer”!

Verkoper Kruisbessengaard 98 30 december 2021

Beumer | Makelaar huis verkopen | Verkoopmakelaar

Huis verkopen?