Huis verhuren: jouw verhuurhuis inbetrouwbare handen

Huis verhuren: jouw verhuurhuis in
betrouwbare handen

Je huis verhuren kan een lucratieve bron van inkomsten zijn. Maar het vereist ook de nodige specialistische kennis van de markt én wet- en regelgeving. Beumer voorziet jou van vrijblijvend advies tot sleuteloverdracht en heeft een groot netwerk met potentiële huurders in de omgeving Utrecht en Amersfoort.

Huis verkopen
Beumer | Huis verhuren | Verhuur | Jouw makelaar in de regio Utrecht
Beumer | Huis verhuren | Verhuur | Nieuwbouw | Jouw makelaar in de regio Utrecht
Group 102

Deskundig advies en huurprijsbepaling

Als je ervoor kiest om de verhuur van jouw woning uit te besteden, zoek je een betrouwbare partner die het gewoon goed voor je regelt. Daarom komen we eerst bij je langs voor een kennismaking en luisteren we goed naar jouw wensen. Vervolgens doen we een uitgebreide inventarisatie van de woning, nemen we het pand officieel op en voorzien we je van goed onderbouwd huurprijs- en verhuuradvies.

Zó vinden we jouw huurder(s)

Om geschikte huurders te vinden, zetten we jouw woning krachtig in de markt. Nadat onze huisfotograaf professionele foto’s heeft gemaakt, melden we de woning aan in het NVM-uitwisselingssysteem. Zo worden direct alle NVM-makelaars en huurwoningzoekers geïnformeerd. Uiteraard plaatsen wij de woning ook op onze eigen website, onze social media kanalen en Funda en informeren we natuurlijk zoekers in ons eigen netwerk.

Bezichtigingen en beoordelen kandidaten

Bij serieuze interesse van geschikte kandidaten plannen we meteen een bezichtigingsafspraak. We geven kijkers een enthousiaste, uitgebreide rondleiding en een realistisch beeld van jouw woning en de mogelijkheden. Na de bezichtigingen evalueren we altijd rustig de profielen van de kandidaten met jou en adviseren we je over de meest geschikte huurder(s) voor jouw woning.

Het tekenen van het huurcontract

Als de door ons geadviseerde kandidaat huurder door jou is goedgekeurd, stellen we direct een huurovereenkomst op. In dit standaard contract kun je jouw specifieke wensen m.b.t. de huurders toevoegen, mits wettelijk toegestaan. Na het ontvangen van de eerste huur (en borg) plannen we een sleuteloverdracht in met de huurder en leggen we de staat van de woning vast in een proces-verbaal van oplevering.

Woning verhuren aan expats

Je huis verhuren aan expats

 

Heb je een beleggingspand of koopwoning die je tijdelijk wilt verhuren? Beumer is de expert in de regio Utrecht. Onze makelaars regelen alles voor je en zorgen ervoor dat je woning snel en voor een aantrekkelijke prijs wordt verhuurd.

 

De vraag naar woonruimte in Utrecht is hoog, met name onder expats. Dit biedt jou de perfecte mogelijkheid om je woning voor een goede prijs te verhuren. Expats zijn vaak hoogopgeleid en ontvangen een goed salaris, waardoor ze bereid zijn meer te betalen voor een comfortabele woning.

Meer informatie
Verhuurhypotheek

Verhuurhypotheek

Door de lage rentes is het aantrekkelijk om een deel van een beleggingspand te financieren in plaats van volledig met eigen geld aan te kopen. Dit kan met een woningverhuurhypotheek. Met deze hypotheek kun je, naast je eigen woning, ook andere panden financieren.

 

Het minimale en maximale hypotheekbedrag verschilt per aanbieder. Als er al een bestaand huurcontract is, mag tot 80% van de netto huuropbrengst worden meegenomen bij het berekenen van de maximale hypotheek.

Meer informatie

Reviews

Nieuwegein

One of the good Makelaars to help with buying/selling of the house. I totally recommended them. Thank you Bart for all the support and assistance!

10.0

Verkoper Edelsteen 186 02 november 2023

Vleuten-De Meern

Communicatie verliep soepel en vriendelijk. Gedurende het gehele proces zijn wij goed op de hoogte gehouden door onze makelaar. Grote kennis van de markt in de omgeving. Realistische verwachting van de voren. En een geweldig eindresultaat! Een huis verkopen is nog best spannend maar Beumer heeft ons gedurende het hele proces ontzorgt. Samengevat een erg fijne ervaring. Een 10 met een gouden griffel!

10

Verkoper Louis Armstronglaan 576 19 maart 2024

Amersfoort

Fijn contact, vertrouwen in hun kennis en kunde. Ze bieden een goede service en werken zeer efficiënt. Begeleiding top in de aanloop naar- en tijdens het hele verkoopproces. Kortom een hele fijne makelaardij die waarmaakt wat ze zeggen. Voor de verkoop van je woning is deze in goede handen van Beumer!

8.0

Verkoper Wiekslag 219 14 december 2023

Utrecht

Onze makelaar heeft enorm goed geholpen bij de verkoop van ons huis! Hij heeft duidelijk veel kennis van de markt, was altijd goed te bereiken en stond ons dan uitgebreid te woord. Als dingen even minder soepel liepen dacht hij ook goed mee over een oplossing. Kan hem aan iedereen die een huis moet verkopen aanraden!

9.3

Verkoper Hennepstraat 11 22 maart 2024

Maarssen

De zeer gedreven en actieve houding heeft ons veel gebracht in onze zoektocht naar ons droomhuis. De adviezen, onderhandelingen en afronden bij de uiteindelijke aankoop zijn zeker een meerwaarde geweest. Wij raden daarom iedereen aan om een aankoopmakelaar in de arm te nemen.

9.5

Aankoper Driebergsestraatweg 59 24 juli 2024

Wijk bij Duurstede

Zeer goede en prettige begeleiding door zowel deskundigheid als inzicht in de klant en in de woning.

9.8

Aankoper de Kolk 9 13 maart 2024

Jouw verhuur gewoon goed geregeld