Lisdoddelaan 9, Vleuten | Beumer

Lisdoddelaan 9

3451 PL, Vleuten

ENGLISH DESCRIPTION BELOW! Deze ruime gezinswoning met zonnige, groene tuin aan het water, is niet alleen aan de buitenkant een plaatje, ook de binnenzijde ziet er goed uit! De royale, lichte tussenwoning heeft beneden ’n ruime, maar toch ook knusse woonkamer, een

 • 118 m2
 • 139 m2
 • Label A
 • 4 kamer(s)

€ 509.000,- k.k. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

ENGLISH DESCRIPTION BELOW!

Deze ruime gezinswoning met zonnige, groene tuin aan het water, is niet alleen aan de buitenkant een plaatje, ook de binnenzijde ziet er goed uit! De royale, lichte tussenwoning heeft beneden ’n ruime, maar toch ook knusse woonkamer, een sfeervolle schouw met houtkachel, vloerverwarming en tuindeur. Aan de voorzijde bevindt zich de brede, moderne open hoekkeuken met diverse apparatuur. De toiletruimte is in 2022 vernieuwd.
Boven bevinden zich drie ruime slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers zéér ruim te noemen zijn. Ook de overloop van de 1e verdieping biedt mogelijkheden, denk aan het creëren van een werkplek…

ENGLISH DESCRIPTION BELOW!

Deze ruime gezinswoning met zonnige, groene tuin aan het water, is niet alleen aan de buitenkant een plaatje, ook de binnenzijde ziet er goed uit! De royale, lichte tussenwoning heeft beneden ’n ruime, maar toch ook knusse woonkamer, een sfeervolle schouw met houtkachel, vloerverwarming en tuindeur. Aan de voorzijde bevindt zich de brede, moderne open hoekkeuken met diverse apparatuur. De toiletruimte is in 2022 vernieuwd.
Boven bevinden zich drie ruime slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers zéér ruim te noemen zijn. Ook de overloop van de 1e verdieping biedt mogelijkheden, denk aan het creëren van een werkplek of het plaatsen van een kastenwand. De badkamer is in 2022 geplaatst! Je hebt de beschikking over een schitterende moderne badkamer, stijlvol ingericht met een inloop regendouche, wastafelmeubel, zwevend randloos toilet en een sierradiator. De grote ronde spiegel met backlight verlichting én spiegelverwarming maakt het af!
De besloten, groene tuin is gelegen op het westen en ligt aan het water. Zowel in de voor- als achtertuin is bergruimte aanwezig. Daarnaast heb je de beschikking over een alarmsysteem en een elektrisch zonnescherm (geel/wit/grijs) met zon- en wind sensor in de achtertuin.

Omgeving:
De woning bevindt zich aan een doodlopende straat met kinderspeelplaatsje in de rustige, groene, kindvriendelijke buurt Vleuterweide-West. Je bevind je hier dichtbij kinderboerderij Vleuten, Recreatie terrein Hampoort en kasteel de Haar. Naast natuur zijn er ook vele wenselijke voorzieningen op loopafstand gelegen, zoals treinstation Vleuten, sportfaciliteiten, gezondheidscentra en scholen. Het gezellige centrum van Vleuten bevindt zich op ca. 5 minuten fietsen. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen: de A2 en A12 liggen op maar een paar minuten rijden.

Indeling:
Begane grond
Je betreedt de woning in de lichte ruime hal met daarin een grijs gemêleerde tegelvloer met vloerverwarming, meterkast, modern toilet met klein wastafelmeubel (uit 2022!) en deur naar de woonkamer met open keuken.
De ruime lichte woonkamer (5,39m breed) is voorzien van een brede raampartij, tuindeur, open trap richting 1e verdieping en sfeervolle schouw met Barbas houtkachel. De muren zijn mooi glad afgewerkt. Er ligt een nette grijs gemêleerde tegelvloer met daaronder vloerverwarming, die zorgt voor een heel behaaglijke warmte. Door aanwezigheid van deze vloerverwarming zijn de radiatoren op de begane grond komen te vervallen, hetgeen ruim oogt.
De open keuken is gelegen aan de voorzijde en vanuit deze keuken kijk je door een groot keukenraam uit op de rustige straat. Je hebt de beschikking over een uitgebreide, moderne hoekkeuken met houtlook werkblad, die van alle gemakken is voorzien: een AEG vaatwasser (nov. 2020), grote koelkast, aparte vriezer (okt.2020), combi magnetron, AEG gaskookplaat, rvs-afzuigkap en koof met inbouwspots. De bovenkasten bieden lekker veel bergruimte. In deze mooie brede open keuken, kun je met gemak een grote eettafel met stoelen plaatsen.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping bevindt zich een ruime overloop. Deze is voorzien van een grote raampartij en biedt mogelijkheden, bijvoorbeeld voor het plaatsen van een bureau en/of kast. Deze ruimte eventueel toevoegen aan de slaapkamer aan de voorkant van de woning, is ook een mogelijkheid.
Vanaf de overloop bereik je twee slaapkamers en de badkamer.
Beide slaapkamers zijn mooi ruim en licht, voorzien van een fraaie laminaatvloer en gladde muren. De slaapkamer gelegen aan de voorzijde beschikt over een grote raampartij, de master bedroom (gelegen aan de achterzijde) is voorzien van drie hoge ramen.
De badkamer is recent gerenoveerd (in 2022!). Deze is bijzonder smaakvol ingericht met grote witte tegels, keramisch parket, een inloop regendouche, zwevend (randloos) toilet en wastafelmeubel met daarboven een prachtige ronde spiegel met backlight verlichting én spiegelverwarming.

2e verdieping:
De 2e verdieping is recent verbouwd, waardoor een zeer ruime slaapkamer is gecreëerd (eventueel nog op te splitsen in een 4e (slaap)kamer). Ook is het dak voorzien van drie nieuwe dakramen (Velux (2 stuks) en Ubbing (1 stuk).
Deze zolderruimte is prachtig wit afgewerkt en voorzien van een puntplafond. Op de ruime voorzolder bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. Tevens treft je hier de nieuw geplaatste cv-installatie aan met vernieuwd rookgaskanaal (oktober 2022). Deze zuinige Remeha Avanta Ace is hybride ready en klaar voor samenwerking met ’n hybride warmtepomp én zonneboiler. Met de slimme E-twist thermostaat (voorzien van Wifi) en de handige E-twist app, kun je overal je CV ketel bedienen. Erg handig als je bijv. onverwachts van huis moest en de verwarming niet lager hebt gezet.

Buiten:
Het huis heeft een ruime voortuin met daarin een bergruimte (aan huis) van ruim 2 m². Een kopje koffie drinken in de ochtendzon is zeker mogelijk als je in de voortuin een bankje zet. De tuin wordt omsloten door lage hagen.

De achtertuin op het zonnige westen is mooi aan het water gelegen. Je hebt de mogelijkheid tot het bouwen van een vlonder aan het water! De tuin is prachtig groen ingericht met borders en hoge hagen rondom, die zorgen voor veel privacy. Het terras biedt een heerlijke zonnige zitplek. Na een drukke werkdag is heerlijk thuiskomen in deze tuin. Kom even bij…pak ’n wijntje en slinger de BBQ aan…daar is deze zonovergoten tuin uitermate geschikt voor!
Schaduw is ook mogelijk met behulp van het elektrische zonnescherm met zon- en wind sensor. In de achtertuin bevindt zich (grenzend aan de woning) een tuinkast voor tuinkussens en tuingereedschap enzovoort.

Kortom een heerlijk huis én een fijne plek om te wonen…

Bijzonderheden:
• Woonoppervlakte: 118 m²
• Inhoud: 422 m³
• Bouwjaar: 2005
• Tussenwoning aan het water, gelegen aan doodlopende, rustige straat
• Vlakbij kinderboerderij Vleuten, Recreatie terrein Hampoort en kasteel De Haar
• Ruime, lichte woonkamer met sfeervolle schouw met houtkachel van Barbas.
• Moderne open keuken
• Vloerverwarming op begane grond
• 2022: Nieuwe badkamer, toiletruimte en 3 dakramen
• 3 ruime, lichte slaapkamers
• Moderne, smaakvolle badkamer met inloop regendouche, nieuwe meubels en
grote ronde spiegel met (dimbare) backlightverlichting én spiegelverwarming
• Nieuwe cv-installatie okt. 2022 (Remeha Avanta Ace met E twist thermostaat)
• Twee bergingen (aan huis, in voor- en achtertuin): totaal 4 m²
• Groene, privacy rijke achtertuin op het westen met elektrisch zonnescherm
• Tuin aan het water gelegen (mogelijkheid tot het bouwen van een vlonder!)
• Gehele woning voorzien van spachtelputz
• Buitenschilderwerk 2018
• Alarmsysteem

ENGLISH DESCRIPTION

This spacious family home with a sunny, green garden on the water is not only a picture on the outside, the inside also looks good! The spacious, light terraced house has a spacious, yet cozy living room downstairs, an attractive fireplace with wood stove, underfloor heating and garden door. At the front is the wide, modern open corner kitchen with various equipment. The toilet area was renovated in 2022.
Upstairs there are three spacious bedrooms, 2 of which can be called very spacious. The landing of the 1st floor also offers possibilities, such as creating a workplace or placing a cupboard wall. The bathroom was installed in 2022! You have access to a beautiful modern bathroom, stylishly furnished with a walk-in rain shower, washbasin, floating rimless toilet and a decorative radiator. The large round mirror with backlight lighting and mirror heating completes it!
The private, green garden is located on the west and is located on the water. Storage space is available in both the front and back garden. In addition, you have access to an alarm system and an electric awning (yellow/white/grey) with sun and wind sensor in the backyard.

Surroundings:
The house is located on a dead-end street with a children's playground in the quiet, green, child-friendly neighborhood of Vleuterweide-West. You are close to Vleuten petting zoo, Hampoort recreation area and De Haar castle. In addition to nature, there are also many desirable amenities within walking distance, such as Vleuten train station, sports facilities, health centers and schools. The pleasant center of Vleuten is about 5 minutes by bike. The house is conveniently located for roads: the A2 and A12 are only a few minutes' drive away.

Layout: Ground floor You enter the house in the bright spacious hall with a gray mixed tile floor with underfloor heating, meter cupboard, modern toilet with small washbasin furniture (from 2022!) and door to the living room with open kitchen. The spacious bright living room (5.39 m wide) has wide windows, garden door, open staircase to the 1st floor and a cozy fireplace with Barbas wood stove. The walls are nicely finished. There is a neat gray mixed tile floor with underfloor heating underneath, which provides a very pleasant warmth. Due to the presence of this underfloor heating, the radiators on the ground floor have been eliminated, which looks spacious. The open kitchen is located at the front and from this kitchen you look out on the quiet street through a large kitchen window. You have access to an extensive, modern corner kitchen with a wood-look worktop, which is fully equipped: an AEG dishwasher (Nov. 2020), large refrigerator, separate freezer (Oct.2020), combi microwave, AEG gas hob, stainless steel extractor hood and cove with recessed spotlights.

The wall cabinets offer plenty of storage space. In this beautiful wide open kitchen, you can easily place a large dining table with chairs.

1st floor:
There is a spacious landing on the 1st floor. This is equipped with a large window and offers possibilities, for example for placing a desk and/or cupboard. Adding this space to the bedroom at the front of the house is also a possibility.
From the landing you reach two bedrooms and the bathroom.
Both bedrooms are spacious and light, with a beautiful laminate floor and smooth walls. The bedroom located at the front has large windows, the master bedroom (located at the rear) has three high windows.
The bathroom was recently renovated (in 2022!). This is very tastefully decorated with large white tiles, ceramic parquet, a walk-in rain shower, floating (rimless) toilet and washbasin furniture with a beautiful round mirror with backlight lighting and mirror heating.

2nd floor:
The 2nd floor has recently been renovated, creating a very spacious bedroom (possibly to be divided into a 4th (bed) room). The roof is also equipped with three new skylights (Velux (2 pieces) and Ubbing (1 piece).
This attic space is beautifully finished in white and has a pointed ceiling. In the spacious attic are the connections for the washing machine and dryer. You will also find the newly installed central heating system with a renewed flue gas duct (October 2022). This economical Remeha Avanta Ace is hybrid ready and ready for collaboration with a hybrid heat pump and solar boiler. With the smart E-twist thermostat (with WiFi) and the handy E-twist app, you can control your boiler from anywhere. Very useful if, for example, you had to leave the house unexpectedly and did not lower the heating.
Outside:
The house has a spacious front garden with a storage space (at home) of more than 2 m². Drinking a cup of coffee in the morning sun is certainly possible if you put a bench in the front garden. The garden is enclosed by low hedges.

The backyard on the sunny west is beautifully situated on the water. You have the option to build a deck on the water! The garden is beautifully green with borders and high hedges all around, which provide a lot of privacy. The terrace offers a lovely sunny seating area. It is wonderful to come home to this garden after a busy working day. Come and relax… grab a glass of wine and fire up the BBQ… this garden is ideal for that!
Shade is also possible using the electric sunshade with sun and wind sensor. In the backyard (adjacent to the house) is a garden cupboard for garden cushions and garden tools and so on.
In short, a lovely house and a nice place to live…

Particularities:
• Living area: 118 m²
• Volume: 422 m³
• Year of construction: 2005
• Terraced house on the water, located on a dead-end, quiet street
• Close to Vleuten children's farm, Hampoort recreation area and De Haar castle
• Spacious, bright living room with attractive fireplace with wood stove from Barbas.
• Modern open kitchen
• Underfloor heating on the ground floor
• 2022: New bathroom, toilet area and 3 skylights
• 3 spacious, bright bedrooms
• Modern, tasteful bathroom with walk-in rain shower, new furniture and
large round mirror with (dimmable) backlight lighting and mirror heating
• New central heating system Oct. 2022 (Remeha Avanta Ace with E twist thermostat)
• Two storage rooms (at home, in the front and back garden): a total of 4 m²
• Green, privacy-rich backyard on the west with electric awning
• Garden located on the water (possibility to build a deck!)
• Entire house with spachtelputz
• Exterior painting 2018
• Alarm system

Lees verder

Kenmerken

 • Vraagprijs € 509.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg
 • Type Tussenwoning
 • Bouwjaar 2005
 • Woonoppervlakte ca. 118 m2
 • Overige inpandige ruimte ca. 4 m2
 • Slaapkamers 3
 • Inhoud ca. 422 m3
 • Perceeloppervlakte ca. 139 m2
 • Ligging tuin West
 • Energielabel A
 • Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd
 • Verwarming Cv ketel
 • C.v.-ketel bouwjaar 2022
 • Voorzieningen Mechanische ventilatie, alarminstallatie, tv kabel, buitenzonwering, rookkanaal, dakraam, glasvezel kabel, natuurlijke ventilatie
 • Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren
 • Garage Geen garage
Meer kenmerken

In de buurt

Lisdoddelaan 9 3451 PL Vleuten

   De buurt

   Burgerlijke staat in wijk
   Gehuwd
   Ongehuwd
   Gescheiden
   Verweduwd
   • Gehuwd (36.70%)
   • Ongehuwd (56.75%)
   • Gescheiden (5.58%)
   • Verweduwd (0.97%)
   Leeftijd in wijk
   0 - 15 jaar
   15 - 25 jaar
   25-45 jaar
   45 - 65 jaar
   65+ jaar
   • 0 - 15 jaar (33.06%)
   • 15 - 25 jaar (8.08%)
   • 25 - 45 jaar (33.39%)
   • 45 - 65 jaar (21.18%)
   • 65+ jaar (4.28%)
   Geslacht
   • Mannen (49.39%)
   • Vrouwen (50.61%)
   Gezinnen met kinderen
   0 - 15 jaar
   15 - 25 jaar
   25-45 jaar
   • Met kinderen (62.53%)
   • Zonder kinderen (19.95%)
   • Éénpersoons huishoudens (17.52%)
   Woningen koop / huur
   • Koop (67.00%)
   • Huur (33.00%)
   Aantal inwoners:

   6175

   Schaduwwijzer

   Media

   Plattegronden

   Plattegrond Eerste verdieping

   Ander aanbod