Jeroen Landzaat
Jeroen Landzaat

Jeroen
Landzaat

Jeroen is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in Leidsche Rijn. Als Hypothecair Planner helpt hij dagelijks mensen hun financiële plaatje inzichtelijk te krijgen. Geen uitdaging is Jeroen te groot, hij houdt ervan complexe zaken op te pakken en klanten te ontlasten. Naast Hypothecair Planner is Jeroen Erkend Financieel Adviseur Duurzaam wonen. Het leukste aan het vak? “Als hypotheekadviseur kun je zaken voor klanten realiseren die ze zelf nooit hadden kunnen bewerkstelligen. Mijn doel is om klanten mij volledig te laten vertrouwen zodat ik echt alle eventuele zorgen kan wegnemen. Ik ben dan ook trots om te merken dat veel klanten ook vrienden en familie mijn kant op sturen.”

Reviews Jeroen

Hij heeft een duidelijk verhaal en denkt ook mee met ons. Je hebt absoluut niet het idee dat je een nummer bent. Er wordt de tijd voor je genomen en ook op de vragen die wij achteraf (per telefoon of e-mail) hebben gesteld werden snel en duidelijk antwoord gegeven.

Familie Houdijk 12 december 2021

We hebben nu voor de derde keer gebruik gemaakt van de diensten van Jeroen. Wat wij prettig vinden is dat hij goed voorbereid is en rustig de tijd neemt om alles duidelijk uit te leggen. Communicatie met Jeroen en ook Laura is helder en bij vragen wordt er altijd snel gereageerd.

Humphrey 08 februari 2022

Neem contact op met Jeroen