Laan van Sofia 44, Utrecht | Beumer

Laan van Sofia 44

3541 EP, Utrecht

Wil je graag een nieuwbouwwoning betrekken maar vind je de wachttijden te lang? Dit is je kans! Hierbij bieden wij een prachtige woning aan in “De Hooge Steenen! In dit geval koop je een casco woning van ca 220 m² waarbij je zelf nog de keuzes kunt maken ten aanzien van

 • 220 m2
 • 117 m2
 • Label A+++
 • 8 kamer(s)

€ 839.000,- k.k. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

Wil je graag een nieuwbouwwoning betrekken maar vind je de wachttijden te lang? Dit is je kans! Hierbij bieden wij een prachtige woning aan in “De Hooge Steenen! In dit geval koop je een casco woning van ca 220 m² waarbij je zelf nog de keuzes kunt maken ten aanzien van keuken, badkamer(s), wandafwerking, vloerafwerking, enzovoorts.

Nagenoeg aan de overzijde van het strand bij Oog in Al verrijst Utrecht Nieuw Oost. Een nieuw stukje karakteristiek centrum in Utrecht. Met de bouw van o.a. Hooge Steenen gaat het dáár gebeuren en wordt dáár straks geleefd. Wonen mèt karakter en alle…

Wil je graag een nieuwbouwwoning betrekken maar vind je de wachttijden te lang? Dit is je kans! Hierbij bieden wij een prachtige woning aan in “De Hooge Steenen! In dit geval koop je een casco woning van ca 220 m² waarbij je zelf nog de keuzes kunt maken ten aanzien van keuken, badkamer(s), wandafwerking, vloerafwerking, enzovoorts.

Nagenoeg aan de overzijde van het strand bij Oog in Al verrijst Utrecht Nieuw Oost. Een nieuw stukje karakteristiek centrum in Utrecht. Met de bouw van o.a. Hooge Steenen gaat het dáár gebeuren en wordt dáár straks geleefd. Wonen mèt karakter en alle comfort, met een rustgevend uitzicht op het water. Gelegen in alle rust en toch midden in het leven.

Deze woning is alles behalve doorsnee. Achter de charmante gevel gaat iets bijzonders schuil waaronder een 7 meter hoge vide en plafondhoogtes van wel 4,50m!! Doordat de kamers allemaal zo ruim zijn, kun je er echt je eigen draai aangeven. Een woonkeuken, werkruimte aan huis, game room, slaapkamer met inloopkast… droom en creëer hier in aan de Laan van Sofia 44 een thuis.

De woning in detail;
Vanaf de straat kom je in een ruime hal met toilet, meterkast en trapopgang. Vanuit de hal zijn zowel de woonkeuken als de eetkamer bereikbaar. De huidige eigenaar heeft ervoor gekozen om een royale woonkeuken te creëren. De leidingen hiervoor zijn al verlegd waardoor een keuken met groot kookeiland tot de mogelijkheden behoort. Offertes en artist impressions voor de keuken zijn bij de makelaar aanwezig. Vanuit de eetkamer is de tuin bereikbaar.
Op de eerste verdieping vinden we een ruime overloop, een royale woonkamer met erker en een kamer die uitermate geschikt is als werkkamer. De vide geeft in deze ruimte een enorm ruim en licht effect! Liever deze kamer afsluiten? Geen probleem, er zijn bouwkundig mogelijkheden genoeg om deze vide dicht te maken. Ook hiervoor zijn al plannen gemaakt door de huidige eigenaar.

De tweede verdieping beschikt over twee royale slaapkamers en een badkamer. Liever drie slaapkamers op deze verdieping? Geen probleem, de slaapkamer aan de linkerkant van de woning is gemakkelijk te splitsen.
Last but not least de derde verdieping. Ook hier vinden we twee ruime slaapkamers en een technische ruimte die eveneens deels dienst kan doen als tweede badkamer. De leidingen hiervoor zijn in de ruwbouw nog niet doorgetrokken maar na oplevering is dit een relatief kleine ingreep, het ontwerp dat de huidige eigenaar daarvoor heeft gemaakt is beschikbaar.

Bijzonderheden van de woning;
- Woonoppervlakte 220 m², externe bergruimte ca 7 m²
- De woning beschikt over een woonkeuken, eetkamer, woonkamer, werkkamer, 4 slaapkamers en een badkamer.
- De eigenaar heeft gekozen voor meerdere maatwerkopties waaronder het verplaatsen van de leidingen in de keuken. De gehele meerwerklijst is bij de makelaar beschikbaar.
- De woning beschikt over 2 eigen overdekte parkeerplaatsen in de naastgelegen parkeergarage (VVE kosten ca 37,50 per plaats). Eén van beide parkeerplaatsen is op elektrisch laden voorbereid, dit kan eenvoudig worden uitgebreid naar de 2e parkeerplaats.
- De woning is bijzonder energiezuinig, vanzelfsprekend gasloos, beschikt over stadsverwarming, vloerverwarming (iedere ruimte regelbaar) op iedere verdieping en 18 PV panelen (390 Wp per stuk)
- De buitenkozijnen, inclusief ramen en deuren, worden uitgevoerd in hardhout.
- De buitenbeglazing van de verblijfsruimtes wordt uitgevoerd in isolerende beglazing (triple glas).
- Woning voorzien van CAT-6 aansluitingen in woonkamer, eetkamer en alle slaap- en werkkamers
- Eventueel voordeel overdrachtsbelasting is voor rekening van de verkoper
- Oplevering 1 mei 2023 of zoveel eerder de woning wordt opgeleverd aan de huidige eigenaar

Het project
Hooge Steenen: in totaal 57 Herenhuizen en 18 appartementen in Utrecht Nieuw Oost: een monumentale allure in nieuwbouw nagenoeg aan de overzijde van het Strand Oog In Al. Wonen mèt karakter en een monumentale allure en alle comfort dus, zonder het onderhoud van een antiek pand, gelegen in alle rust en toch midden in het leven.

Nieuw Oost vormt straks de entree tot Leidsche Rijn en verbindt de nieuwe wijk met de oude stad. Hier woon je in het centrum van Leidsche Rijn, vlak bij het Amsterdam-Rijnkanaal. Wat een fantastische plek met veel groen en water! Alle ruimte, ook in huis en dat zonder dat je ook maar iets van het stadse leven hoeft te missen.

Vanaf Hooge Steenen in Nieuw Oost wandel of fiets je zo naar de winkels, voorzieningen, horeca en uitgaansgelegenheden in Leidsche Rijn Centrum. En wil je meer? Steek de brug over en binnen 10 minuten bevind je je in hartje Utrecht.

Nieuw Oost onderscheidt zich van andere wijken in Leidsche Rijn door de levendigheid en compacte, stedelijke bebouwing. De straatjes en het hoogteverschil doen je straks wellicht denken aan de binnenstad. Mensen zitten op bankjes voor de deur, planten groeien langs de gevel en kinderen spelen op straat. Een praatje is zo gemaakt. Als je wilt. Want achter de huizen gaan tuinen met volop privacy schuil.

Het klassieke karakter uit de 19e eeuw, het comfort van nu.
Interesse in deze woning? Plan gerust een afspraak bij ons op kantoor, de makelaar neemt vervolgens het project, de gehele woning, meerwerklijsten en aanvullende opties met je door.

Lees verder

Kenmerken

 • Vraagprijs € 839.000,- k.k.
 • Aanvaarding In overleg
 • Type Tussenwoning
 • Bouwjaar 2023
 • Woonoppervlakte ca. 220 m2
 • Externe bergruimte ca. 4 m2
 • Slaapkamers 5
 • Inhoud ca. 550 m3
 • Perceeloppervlakte ca. 117 m2
 • Ligging tuin Noord
 • Energielabel A+++
 • Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd, driedubbel glas
 • Verwarming Stadsverwarming, vloerverwarming geheel
 • Voorzieningen Mechanische ventilatie, tv kabel, glasvezel kabel, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie
 • Parkeerfaciliteiten Parkeergarage
 • Garage Parkeerkelder, parkeerplaats
Meer kenmerken

In de buurt

Laan van Sofia 44 3541 EP Utrecht

   Schaduwwijzer

   Media

   Plattegronden

   Ander aanbod