Verhuiskriebels? 5x deze huizen staan net te koop | Beumer

Verhuiskriebels? 5x deze huizen staan net te koop

Group 102

Stay tuned • Stay tuned Stay tuned • Stay tuned

Artikel geschreven op 11 juli 2023

De woningmarkt veert op kopte de NVM deze week. Een huis kopen in de omgeving Utrecht kan nog steeds een uitdaging zijn. Populaire huizen gaan als warme broodjes over de toonbank. Deze woningen staan nét te koop. Kijk snel verder en zorg dat je verzekerd bent van een plekje om te bezichtigen.

Amperestraat 15 Bis Utrecht

Dit moderne, lichte appartement is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar comfortabel en stijlvol wonen. Met zijn gunstige locatie, hoogwaardige afwerking en vele voorzieningen in de buurt, biedt deze woning een fantastische leefomgeving. De instapklare woning heeft twee slaapkamers, een zonnig balkon, moderne badkamer met regendouche en een zolderruimte.

Vraagprijs: € 345.000,- k.k.
Bekijk meer

Admiraal Helfrichstraat 17 De Meern

Deze prachtige en ruime tussenwoning ligt in “De Meern-Zuid” op circa 15 tot 20 minuten fietsen van Utrecht stad. De woning uit 1965 heeft een woonoppervlakte van 116 m² en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 133 m².

Vraagprijs: € 435.000,- k.k.
Bekijk meer

Jodocus van Lodensteinstraat 41 Utrecht

Deze gemoderniseerde woning uit 1931 is volledig geisoleerd, goed onderhouden en voorzien van een ruime woonkamer, een moderne keuken, drie slaapkamers waarbij er op de 2e verdieping gemakkelijk een vierde slaapkamer kan worden gerealiseerd, een dakterras en een zonnige achtertuin op het zuiden met achterin een ruime berging.

Vraagprijs: € 450.000,- k.k.
Bekijk meer

Melissekade 206 Utrecht

Aan de rand van het Prinses Amaliapark in Leidsche Rijn oost ligt deze goed onderhouden 4-kamer maisonnette woning met grote zonnige achtertuin op het zuiden! Deze moderne maisonnette beschikt op de begane grond over veel leefruimte door de tuinkamer en de open keuken, op de eerste woonlaag heeft de woning 3 goede slaapkamers.

Vraagprijs: € 395.000,- k.k.
Bekijk meer

Spechtenkamp 426 Maarssen

Deze heerlijke en stijlvol afgewerkte gezinswoning heeft een grote en zeer lichte woonkamer met aangebouwde serre, moderne keuken met inbouwapparatuur, strak en luxe uitgevoerde badkamer, vier ruime slaapkamers, kunststof kozijnen, 2 brede dakkapellen, 12 zonnepanelen én een vrij gelegen en zonnige achtertuin op het zuidoosten.

Vraagprijs: € 445.000,- k.k.
Bekijk meer