Makelaar Utrecht en omstreken nodig?
Makelaar Utrecht

Wij zijn Beumer. Jouw vertrouwde makelaar in de regio Utrecht en Amersfoort met één kraakheldere missie: grootse woondromen waarmaken.

Vertrouwd in Utrecht
en Amersfoort

Met meerdere vestigingen in Utrecht en Amersfoort is er altijd een vertrouwde Beumer bij jou in de buurt.

Neem contact op

Woon Grootse Dromen Woon Grootse Dromen

Woon Grootse Dromen

Makelaar Utrecht

Alleen door vernieuwing en vooruitgang van binnenuit te stimuleren én de meest klantgerichte makelaar Utrecht, Amersfoort en omgeving te zijn, kunnen wij uiteenlopende woonwensen vervullen en het beste resultaat behalen voor onze klanten in een uitdagende markt.

Alles in eigen huis

Fullservice makelaarsdiensten om jou van A tot Z te ontzorgen. Trefzeker, vernieuwend en altijd toegespitst op jouw specifieke woonsituatie.

Huis kopen

Beumer | Aankoopmakelaar | Huis kopen | Makelaar regio Utrecht

Huis verkopen

Beumer | Huis verkopen | Verkoopmakelaar

Nieuwbouw

Beumer | Nieuwbouw

Taxaties

Taxatie huis

Huur

Huur makelaar

Verhuur

Huis verkopen

Hypotheken

Beumer | Hypotheek | Hypotheekadviseur | Hypotheken | Jouw makelaar in de regio Utrecht

Verzekeringen

Huis verzekering

Beumer woningen

Taxateur Utrecht | Taxatie | Taxatierapport | Makelaar regio Utrecht

Vernieuwend in wonen

Waargemaakte woondromen

Vleuten-De Meern

Kwam bij eerste kennismaking met een goed verhaal onderbouwd met documenten en recente verkopen. Nam ook een voorbeeldbrochure mee. Duidelijk verhaal. Heldere communicatie in het vervolgtraject. Daarnaast de woning vlot verkocht.

Verkoper Zonzijde 57 21 juli 2023

Utrecht

Prima contact en begeleiding. Werd goed op hoogte gehouden na alle bezichtigingen. Goed advies na biedingen.

Verkoper Tolsteegplantsoen 29 13 juli 2023

Maarssen

De makelaar kent de markt. Weet wat er mogelijk is en geeft een reeel beeld van de verkoop mogelijkheden. Er wordt actief en deskundig gehandeld wat voor alle partijen heel prettig en duidelijk is. We hebben ons huis snel verkocht en aan het hele traject een goed gevoel over gehouden.

Dhr. G. Zijtveld 24 juli 2023

Wijk bij Duurstede

Rolan heeft ons perfect begeleid met de verkoop van ons huis. Als we vragen hadden via de mail of app werden gelijk opgepakt of beantwoord. Fijne persoonlijkheid en eerlijk persoon om zaken mee te doen. Zal hem zeker aanbevelen mijn vrienden of kennissen in mijn omgeving als ze huis willen kopen of verkopen. Bedankt Rolan voor de samenwerking.

Verkoper Klipper 57 31 juli 2023

Nieuwegein

Uitstekend, direct terugbellen of reageren via de e-mail, allemaal erg vriendelijk, ik zeg zeker doen.

Verkoper Barteldsgaarde 4 02 februari 2023

Maarssen

De zeer gedreven en actieve houding heeft ons veel gebracht in onze zoektocht naar ons droomhuis. De adviezen, onderhandelingen en afronden bij de uiteindelijke aankoop zijn zeker een meerwaarde geweest. Wij raden daarom iedereen aan om een aankoopmakelaar in de arm te nemen.

Koper Driebergsestraatweg 59 24 juli 2023

Stay tuned

Groot, groter, grootst: 3x appartementen boven de 100 m²

Groot, groter, grootst: 3x appartementen boven de 100 m²

Steeds meer mensen dromen van een riant appartement met alle ruimte en comfort. Weg met de krappe behuizing, hallo vrijheid en luxe! Bovendien heeft wonen in een appartement diverse voordelen.

Lees verder
Hoe kun je je kind aan een woning helpen?

Hoe kun je je kind aan een woning helpen?

Voor veel starters is het ontzettend lastig om een koopwoning te bemachtigen. Veel ouders willen hun kind graag helpen, maar hoe? Hieronder een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Lees verder
Wat je kunt doen om jouw huis te verduurzamen

Wat je kunt doen om jouw huis te verduurzamen

Door slimme investeringen te doen kun je flink in je energieverbruik besparen. Bovendien zal de waarde van je woning stijgen wanneer je energie-efficiëntie verbetert en het energielabel daalt. Wanneer je besluit te verduurzamen opent dit de mogelijkheid om een ruimere hypotheek af te sluiten. In sommige gevallen kun je zelfs profiteren van een lagere hypotheekrente bij het behalen van een gunstig energielabel. Het is dus niet alleen een investering in duurzaamheid, maar ook een strategische zet om de waarde van je huis te verhogen en financiële voordelen te behalen.

Lees verder
Tips afsluiten hypotheek

Tips en valkuilen bij het afsluiten van een hypotheek

Het kopen van een huis is spannend en leuk maar het afsluiten van een hypotheek kan ingewikkeld zijn. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn en volledig bewust te zijn van wat deze stap inhoudt. Hieronder een paar tips en valkuilen bij het afsluiten van een hypotheek.

Lees verder
Win een aankoopmakelaar

Win een aankoopmakelaar

Op zoek naar een huis in Nieuwegein? Een huis koop je niet iedere dag. Wij wel! We weten precies waar we op moeten letten, weten wat een huis waard is, weten wat de markt doet én we zijn een kei in onderhandelen.

Lees verder

Nieuwsbrief

(Vereist)
(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Makelaar in Utrecht

Het dienstenpakket van een makelaar is zeer breed. De werkzaamheden die we uitvoeren als aankoopmakelaar zijn niet hetzelfde als de diensten die we vervullen als verkoopmakelaar. Daarnaast verloopt de procedure bij een taxatie heel anders dan bij een waardebepaling van een woning. Als je een woning wilt kopen of verkopen in Utrecht dan kun je terecht bij makelaar Beumer. Wij zijn de lokale NVM makelaar met een volledig pakket aan diensten voor zowel kopers als verkopers om je compleet te ontzorgen. Hoe we jou zullen bijstaan en wat de kosten voor makelaars zijn kun je op deze pagina lezen.

Dit doet een makelaar Utrecht

Een makelaar begeleidt kopers en verkopers, in de rol van adviseur en uitvoerende partij. We denken met je mee vanaf de eerste kennismaking tot aan het moment dat de sleutels van eigenaar wisselen. Daarbij zijn we in staat om de gemoederen te bedaren op momenten dat de druk op de ketel toeneemt. We zijn immers niet emotioneel betrokken bij de transactie. Als je advies nodig hebt over juridische zaken, financiën of bouwkundige vraagstukken dan staan we voor je klaar met onze expertise en netwerk. Je kunt ons alles vragen, wij zoeken graag voor je naar een passend antwoord. Omdat de diensten tussen een verkoopmakelaar en aankoopmakelaar in Utrecht verschillen zullen we in het kort een beschrijving geven van deze dienstverlening.

Aankoopmakelaar Utrecht

Om een huis te kopen in Utrecht kom je voor veel uitdagingen te staan, zowel als doorstromer als starter op de woningmarkt. Funda is niet altijd de plek waar je die droomwoning zult vinden, er zijn veel stappen die je moet doorlopen. Zo moet je een strategisch bod uitbrengen, vervolgens moet je onderhandelen over de koopsom, dan volgt het papierwerk en de hypotheek moet ook nog goedgekeurd worden. Als aankoopmakelaar in Utrecht nemen we graag jouw zorgen weg en voeren we taken uit als:

  • Brengt jouw woonwensen in focus
  • Vindt sneller het huis van je dromen
  • Kan scherp onderhandelingen voeren
  • Controleert de contracten

Verkoopmakelaar in Utrecht

Bij een huis verkopen in Utrecht moet je als eerste inzicht hebben op de werkelijke waarde. Een waardebepaling door de makelaar gaat verder dan de WOZ-waarde, ook de vraagprijs bepalen is een proces dat expertise vereist. Zorg ervoor dat de presentatie online tot in de puntjes is verzorgd en dat bezichtigingen doordacht worden uitgevoerd. Dit kan je duizenden euro’s voordeel opleveren. Dan zijn er uiteraard nog de onderhandelingen waarbij naast het bedrag ook andere zaken aan bod komen zoals overname van goederen en de datum van overdracht. Enkele diensten die jouw verkoopmakelaar in Utrecht zal uitvoeren zijn:

  • Stelt aanlokkelijk promotie pakket samen
  • Komt tot een goede verkoopsom
  • Draagt zorg voor goede wederzijdse communicatie
  • Helpt je op pad naar een nieuwe woning

Waardebepaling en taxatie in Utrecht

Er is een belangrijk verschil tussen een waardebepaling en een taxatie en dat is de manier van calculeren. Om de verkoopwaarde te berekenen is een waardebepaling het meest geschikt. Als je echter een hypotheek wilt aanvragen of een lening wilt afsluiten voor een verbouwing dan wordt er om een taxatie gevraagd. Je kunt niet overal terecht voor deze dienstverlening. Beumer is een makelaar in Utrecht die zowel waardebepalingen als NWWI erkende taxaties uitvoert.

Beumer de makelaar Utrecht

Als je een huis wilt verkopen dan heb je behoefte aan een lokale partner die bekend is met de omgeving en de huizenmarkt tot in detail kent. Dan kom je uit bij Makelaar Beumer makelaar Utrecht. Wij zijn de dienstverlener die luistert, adviseert en begeleidt. De kosten voor een makelaar verdienen zich terug in tijdbesparing, minder kosten elders en al jouw zorgen worden weggenomen. Informeer naar de mogelijkheden en plan direct een vrijblijvende kennismaking in.