Merenhoef 11, Maarssen | Beumer

Merenhoef 11

3601 AC, Maarssen

BESCHIKBAAR PER BESCHIKBAAR Let op! Het betreft een zorgproject en u kan alleen in aanmerking komen indien u 50+ bent De appartementen in woongebouw Louis bieden alle vrijheid om te wonen. Op circa 50 m2 vindt u een woonkamer, slaapkamer met directe toegang tot

 • 50 m2
 • 2 kamer(s)

€ 905,- p/m Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een verzekering nodig?

Omschrijving

BESCHIKBAAR PER BESCHIKBAAR

Let op! Het betreft een zorgproject en u kan alleen in aanmerking komen indien u 50+ bent

De appartementen in woongebouw Louis bieden alle vrijheid om te wonen. Op circa 50 m2 vindt u een woonkamer, slaapkamer met directe toegang tot de badkamer voorzien van sanitair en tegelwerk, luxe keuken met inbouwapparatuur en buitenruimte gericht op het oosten. In woongebouw Louis bevinden zich 30 appartementen die allen klaar zijn voor bewoning. U hoeft alleen uw eigen spullen mee te nemen. De wand- en vloerafwerking is al verzorgd.

De woningen zijn ingericht om op een fijne manier…

BESCHIKBAAR PER BESCHIKBAAR

Let op! Het betreft een zorgproject en u kan alleen in aanmerking komen indien u 50+ bent

De appartementen in woongebouw Louis bieden alle vrijheid om te wonen. Op circa 50 m2 vindt u een woonkamer, slaapkamer met directe toegang tot de badkamer voorzien van sanitair en tegelwerk, luxe keuken met inbouwapparatuur en buitenruimte gericht op het oosten. In woongebouw Louis bevinden zich 30 appartementen die allen klaar zijn voor bewoning. U hoeft alleen uw eigen spullen mee te nemen. De wand- en vloerafwerking is al verzorgd.

De woningen zijn ingericht om op een fijne manier te kunnen wonen, met de daarbij behorende voorzieningen. Moderne communicatie- en domotica voorzieningen maken het mogelijk om langer thuis te wonen.

LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN

MULTIFUNCTIONEEL WOONZORGCENTRUM
Op Merenpark Maarssen zijn vijf verschillende woon-units gerealiseerd. Centraal in dit project is het bestaande Woonzorgcentrum Merenhoef. Dit centrum, alsmede bestaande (bij)gebouwen zijn recent totaal gerenoveerd. Op het terrein van Merenhoef zijn vier nieuwbouw woon-units gerealiseerd. Afhankelijk van het type woning kan iedereen hier comfortabel en fijn wonen. De focus van Merenpark ligt op seniorenhuisvesting. De Merenhoef is omgevormd tot een multifunctioneel woonzorgcentrum. Het is een belangrijk wijksteunpunt voor de hele buurt met belevingsgerichte- en extramurale zorgvoorzieningen. Maar het is de bijzondere mix van jong en oud wat Merenpark bijzonder maakt.

Restaurant en apotheek
In Merenpark is maar liefst 2.000 m2 aan ondersteunde voorzieningen gerealiseerd. Van een servicecentrum met restaurant, ontvangstruimte, vergaderruimte tot een ruimte voor dagverzorging. Eerstelijns zorg is voorzien in de dokterspost en apotheek (zgn. AHOED). Wonen op Merenpark Maarssen is wonen met alle (zorg)voorzieningen binnen handbereik.

Moderne domotica
Bewoners van de sociale en vrije-sector-servicewoningen in Merenpark Maarssen kunnen, indien gewenst, gebruik maken van de voorzieningen van het multifunctionele woonzorgcentrum. Onder andere moderne domotica- en communicatievoorzieningen maken het mogelijk om langer thuis te blijven wonen, ook als de vraag naar zorg toeneemt.

Let op! Er zit geen separate berging bij het appartement

EEN LANDELIJKE OMGEVING DICHT BIJ DE STAD

Wonen in Merenpark
Maarssen is genieten van een omgeving met een overvloed aan cultuur, historie, landschappelijk schoon en recreatie. Dit alles is prima te combineren met een uitgebreid winkelaanbod en een gezellige horeca. In Merenpark hoeft u zich geen dag te vervelen.
Bereikbaarheid en openbaar vervoer

Maarssen is vanuit alle kanten uitstekend te bereiken. Met de auto bent u binnen 20 minuten in Utrecht-Centrum en binnen 30 minuten in Amsterdam of Hilversum. Het openbaar vervoer netwerk is ronduit prima. Maarssen heeft een NS-station. Met de bus bent u in 37 minuten op Utrecht CS.

Voorwaarden
Om een appartement te huren, gelden de volgende inkomenseisen:
3.5x de huurprijs = Bruto maandinkomen
Voor een huurprijs van € 1.000,- geldt dan dat er minimaal sprake dient te zijn van een (gezamenlijk) van bruto maandinkomen van € 3.500,00.

Vakantiegeld, vaste bonus en een vaste 13e maand mogen worden meegerekend bij het bepalen van het bruto jaarinkomen. Flexibele bonussen, winstuitkering en vergoeding voor een leaseauto kunnen niet worden meegenomen in de inkomenstoetsing.
Voor gepensioneerden geldt een lager benodigd inkomen door de lagere belastingdruk. Het belastbaar inkomen kan verhoogd worden met 30%.

Deze inkomensnorm geldt ook voor zelfstandigen. Bij zelfstandigen wordt uitgegaan van het netto bedrijfsresultaat. Voor zelfstandigen gelden aanvullende voorwaarden. Indien u een zelfstandig ondernemer bent, dient een waarborgsom van minimaal 3 maanden verstrekt te worden vóór ondertekening van het huurcontract. Zelfstandige ondernemers dienen een recent uittreksel uit het handelsregister bij de kamer van koophandel en een door een erkend accountant gewaarmerkt accountantsrapport te overleggen. Daarnaast dient er minimaal sprake te zijn van 2 boekjaren.

Vrij beschikbaar vermogen op een Nederlandse bankrekening kan gebruikt worden indien niet direct wordt voldaan aan de inkomenseis. Deel het totale vermogen door 10 en deel dit bedrag vervolgens door 12 en tel het bedrag op bij uw bruto maandinkomen.
U mag geen betalingsachterstand hebben bij uw huidige verhuurder of hypotheekverstrekker. Inkomsten moeten worden aangetoond door bijvoorbeeld het aanleveren van een recente salarisstrook en een werkgeversverklaring of accountantsverklaring, dan wel het aanslagbiljet inkomstenbelasting. Bij twijfel of u aan bovenstaande voorwaarden voldoet zal de individuele situatie bekeken worden en kunnen er aanvullende voorwaarden gesteld worden, u dient dan rekening te houden met bv. een waarborgsom van 3 maanden. Helaas komt niet iedereen in aanmerking voor een huurwoning. Koolstof Vastgoed & dé Woonexpert behouden zich het recht om elke aspirant huurder zonder opgaaf van reden af te wijzen op basis van de aangeleverde gegevens.

Eenmalige Aanloopkosten €200,-
De eenmalige aanloopkosten wordt gerekend om de volgende zaken voor u te regelen:
- het ter beschikking stellen van de zorgkiezer
- het ter beschikking stellen van een hals zender
- het installeren van de zorgkiezer
- het faciliteren van een zorgovereenkomst tussen huurder en het leger des heils
- diverse administratieve zaken waaronder naamplaatje, contractvorming, uitleg woning etc.

Lees verder

Kenmerken

 • Vraagprijs € 905,- p/m
 • Aanvaarding Direct
 • Bouwjaar 2020
 • Woonoppervlakte ca. 50 m2
 • Oppervlakte gebouwgebonden ca. 5 m2
 • Overige inpandige ruimte ca. 3 m2
 • Slaapkamers 1
 • Inhoud ca. 130 m3
 • Verwarming Vloerverwarming geheel
 • Voorzieningen Tv kabel, lift
 • Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren
 • Garage Geen garage
Meer kenmerken

In de buurt

Merenhoef 11 3601 AC Maarssen

   De buurt

   Burgerlijke staat in wijk
   Gehuwd
   Ongehuwd
   Gescheiden
   Verweduwd
   • Gehuwd (38.77%)
   • Ongehuwd (41.54%)
   • Gescheiden (9.54%)
   • Verweduwd (10.15%)
   Leeftijd in wijk
   0 - 15 jaar
   15 - 25 jaar
   25-45 jaar
   45 - 65 jaar
   65+ jaar
   • 0 - 15 jaar (13.72%)
   • 15 - 25 jaar (9.15%)
   • 25 - 45 jaar (22.26%)
   • 45 - 65 jaar (25.00%)
   • 65+ jaar (29.88%)
   Geslacht
   • Mannen (46.79%)
   • Vrouwen (53.21%)
   Gezinnen met kinderen
   0 - 15 jaar
   15 - 25 jaar
   25-45 jaar
   • Met kinderen (33.33%)
   • Zonder kinderen (30.00%)
   • Éénpersoons huishoudens (36.67%)
   Woningen koop / huur
   • Koop (59.00%)
   • Huur (41.00%)
   Aantal inwoners:

   1635

   Schaduwwijzer

   Media

   Ander aanbod