NVM Open Huizen Dag | Beumer

NVM Open Huizen Dag

Twee keer per jaar organiseert de NVM een landelijke Open Huizen Dag. Zaterdag 1 april is het weer zover! Van 11:00 tot 15:00 zijn verschillende woningen te bezichtigen. Benieuwd welke woningen er mee doen, houd dan deze pagina goed in de gaten.

hypotheek Utrecht

Utrecht

Bekijk hier de deelnemende huizen in Utrecht e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Bekijk meer
De Meern

De Meern, Leidsche Rijn

Bekijk hier de deelnemende huizen in De Meern, Leidsche Rijn e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Bekijk meer
Wijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede

Bekijk hier de deelnemende huizen in Wijk bij Duurstede e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Bekijk meer
Maarssen

Maarssen

Bekijk hier de deelnemende huizen in Maarssen e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Bekijk meer
Makelaar nieuwegein

Nieuwegein

Bekijk hier de deelnemende huizen in Nieuwegein e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Lees meer
Amersfoort

Amersfoort

Bekijk hier de deelnemende huizen in Amersfoort e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Bekijk meer