Open Huizen De Meern, Leidsche Rijn e.o.

Group 102

Stay tuned • Stay tuned Stay tuned • Stay tuned

Artikel geschreven op 20 maart 2023

Bekijk hier de deelnemende huizen op zaterdag 1 april 2023 in De Meern, Leidsche Rijn e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Parkzichtlaan 114, Utrecht

Deze luxe moderne villa met een klassieke uitstraling is in 2019 gebouwd en helemaal klaar voor de toekomst! De woning is zeer duurzaam met triple HR+++ glas, geïntegreerde zonnepanelen in de dakpannen, vloerverwarming op alle verdiepingen en een warmtepomp die zorgt voor aangename warmte in de winter en verkoeling in de zomer.

168 m | 5 kamers | Energielabel A+++ | Vraagprijs: € 1.100.000,- k.k.

Lees meer

Riesenberg 22, De Meern

Uitzicht, ruimte en duurzaamheid! Vanuit deze singelwoning, die recentelijk is voorzien van zonnepanelen, kijk je mooi vrij uit op groen en water! De moderne tussenwoning biedt maar liefst vier verdiepingen aan leefruimte, waaronder vier slaapkamers.

Lees meer

Zonstraat 27, De Meern

Aan de rustige Zonstraat in de oude dorpskern ligt deze tussenwoning met voor- en achtertuin en royale schuur. De klusser is hier aan het goede adres!

79 m² | 5 kamers | energielabel G | €339.000,- k.k.

Lees meer

Deelnemende huizen van andere vestigingen

Utrecht

Open Huizen Utrecht e.o.

Bekijk hier de deelnemende huizen op zaterdag 1 april 2023 in Utrecht e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Lees verder
Makelaar nieuwegein

Open Huizen Nieuwegein e.o.

Bekijk hier de deelnemende huizen op zaterdag 1 april 2023 in Nieuwegein en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag

Lees verder
Maarssen

Open Huizen Maarssen e.o.

Bekijk hier de deelnemende huizen op zaterdag 1 april 2023 in Maarssen en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Lees verder
Wijk bij Duurstede

Open Huizen Wijk bij Duurstede e.o.

Bekijk hier de deelnemende huizen voor zaterdag 1 april 2023 in Wijk bij Duurstede e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Lees verder
Amersfoort

Open Huizen Amersfoort e.o.

Bekijk hier de deelnemende huizen op zaterdag 1 april 2023 in Amersfoort en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Lees verder