Open Huizen Amersfoort e.o.

Group 102

Stay tuned • Stay tuned Stay tuned • Stay tuned

Artikel geschreven op 20 maart 2023

Bekijk hier de deelnemende huizen op zaterdag 1 april 2023 in Amersfoort en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Waterspringstraat 8, Amersfoort

Uitstekend onderhouden, ruime helft van dubbel woonhuis met inpandige garage, gelegen op geliefde locatie in de wijk Nieuwland. De woning is voorzien van een moderne keuken, ruime woonkamer, nette badkamer, 4 ruime slaapkamers (5 slaapkamers mogelijk), verzorgde achtertuin en een goede voortuin en eigen oprit met plaats voor 2 auto’s.

157m² | 6 kamers | energielabel B | Vraagprijs €567.500,- k.k.

Lees meer

Deelnemende huizen van andere vestigingen

Utrecht

Open Huizen Utrecht e.o.

Bekijk hier de deelnemende huizen op zaterdag 1 april 2023 in Utrecht e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Lees verder
De Meern

Open Huizen De Meern, Leidsche Rijn e.o.

Bekijk hier de deelnemende huizen op zaterdag 1 april 2023 in De Meern, Leidsche Rijn e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Lees verder
Makelaar nieuwegein

Open Huizen Nieuwegein e.o.

Bekijk hier de deelnemende huizen op zaterdag 1 april 2023 in Nieuwegein en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag

Lees verder
Maarssen

Open Huizen Maarssen e.o.

Bekijk hier de deelnemende huizen op zaterdag 1 april 2023 in Maarssen en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Lees verder
Wijk bij Duurstede

Open Huizen Wijk bij Duurstede e.o.

Bekijk hier de deelnemende huizen voor zaterdag 1 april 2023 in Wijk bij Duurstede e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Lees verder