Open Huizen Utrecht e.o.

Group 102

Stay tuned • Stay tuned Stay tuned • Stay tuned

Artikel geschreven op 20 maart 2023

Bekijk hier de deelnemende huizen op zaterdag 1 april 2023 in Utrecht e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Van Humboldtstraat 19, Utrecht

Deze bijzondere woning is voorzien van een moderne afwerking en is uitstekend onderhouden, waardoor de woning instapklaar is. Het is een mooi oud huis uit 1908 in een nieuw jasje. Alles is in 2016 namelijk compleet gerenoveerd.

 

86 m² | 4 kamers | Energielabel D | Vraagprijs: € 550.000,- k.k.

Lees meer

Meredith Willsonstraat 53, Utrecht

Dit moderne en vrijstaande woonhuis ligt aan het einde van een doodlopend straatje, op een ruim perceel van maar liefst 313m2 met fraai aangelegde en volledige privacy biedende tuin rondom met carport, eigen parkeerplaats en stenen schuur.

154 m² | 5 kamers | Energielabel A | Vraagprijs: €850.000,- k.k.

Lees meer

Deelnemende huizen van andere vestigingen

De Meern

Open Huizen De Meern, Leidsche Rijn e.o.

Bekijk hier de deelnemende huizen op zaterdag 1 april 2023 in De Meern, Leidsche Rijn e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Lees verder
Makelaar nieuwegein

Open Huizen Nieuwegein e.o.

Bekijk hier de deelnemende huizen op zaterdag 1 april 2023 in Nieuwegein en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag

Lees verder
Maarssen

Open Huizen Maarssen e.o.

Bekijk hier de deelnemende huizen op zaterdag 1 april 2023 in Maarssen en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Lees verder
Wijk bij Duurstede

Open Huizen Wijk bij Duurstede e.o.

Bekijk hier de deelnemende huizen voor zaterdag 1 april 2023 in Wijk bij Duurstede e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Lees verder
Amersfoort

Open Huizen Amersfoort e.o.

Bekijk hier de deelnemende huizen op zaterdag 1 april 2023 in Amersfoort en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Lees verder