Lindenhof | Beumer | Nieuwbouwprojecten

Lindenhof

1251 LX, Laren

Exclusieve woningen in Laren De verkoop is gestart! Inschrijven is niet meer mogelijk. Lindenhof in Laren staat voor het heerlijke buitenleven. Hier woon je in een groen hofje omgeven door fraaie bomen, waar kinderen kunnen spelen en je kunt genieten van de natuurrijke rust.

 • va. 191 m2
 • va. 1 kamer

€ 1.349.000 - € 1.429.000 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

Exclusieve woningen in Laren De verkoop is gestart! Inschrijven is niet meer mogelijk. Lindenhof in Laren staat voor het heerlijke buitenleven. Hier woon je in een groen hofje omgeven door fraaie bomen, waar kinderen kunnen spelen en je kunt genieten van de natuurrijke rust. In Lindenhof komen vier twee-onder-een-kapwoningen met een typische mansarde kap. Niet trendy, maar robuust, stoer en tijdloos. Twee van de vier woningen zijn van het type Pearl (bnrs. 11 en 12). Ze staan in de lengte op de kavels met zicht op het achtergelegen bos. In het oog springt de pannen mansarde kap. Het geeft de…

Exclusieve woningen in Laren

De verkoop is gestart! Inschrijven is niet meer mogelijk.

Lindenhof in Laren staat voor het heerlijke buitenleven. Hier woon je in een groen hofje omgeven door fraaie bomen, waar kinderen kunnen spelen en je kunt genieten van de natuurrijke rust. In Lindenhof komen vier twee-onder-een-kapwoningen met een typische mansarde kap. Niet trendy, maar robuust, stoer en tijdloos.

Twee van de vier woningen zijn van het type Pearl (bnrs. 11 en 12). Ze staan in de lengte op de kavels met zicht op het achtergelegen bos. In het oog springt de pannen mansarde kap. Het geeft de woningen een luxe Gooise uitstraling. De woningen zijn maar liefst 6,5 meter breed, waardoor ze veel mogelijkheden bieden. Kavelgrootte circa 368 m² (kavel 12) en 421 m² (kavel 11) Woning gebruiksoppervlakte circa 191 m².

Metselwerk in natuurlijke aardetinten, verfijnd siermetselwerk en subtiele accentkleuren geven deze woningen van het type Diamond (bnrs. 13 en 14) een exclusieve stijl. De woningen onderscheiden zich door de detailleringen en het gebruik van hoogwaardige materialen. Kavelgrootte circa 335 m² (kavel 13) en 408 m² (kavel 14) Woning gebruiksoppervlakte circa 193 m².

Voor alle woningen geldt:
- Type 2 onder 1 kap woning
- 4 slaapkamers
- 2 badkamers
- 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
- Energielabel A+++

Aan de rand van Laren verrijst Lindenhof; een unieke locatie met bijzondere woningen. Hier komen vier wonderschone twee-onder-een-kapwoningen waarin luxe, elegantie, ruimte en een vleugje speelsheid samenkomen. Dé perfecte ingrediënten voor wie houdt van comfortabel wonen en voor wie gevoel heeft voor stijl. Het huis, de tuin, de omgeving… Lindenhof is een paradijselijke plek om te wonen.

Welkom in Laren
Lommerrijke lanen met rietgedekte boerderijtjes, grazende schaapskuddes op de uitgestrekte heidevelden en prachtige bossen voor urenlang fiets- en wandelplezier. Laren heeft ruim 11.000 inwoners en is één van de meest betoverende brinkdorpen in Het Gooi.
Met toonaangevende restaurants en heerlijke terrasjes is Laren bovendien een hotspot voor fijnproevers. Als levensgenieter zult u zich hier gelijk thuis voelen.

Hebben de vier twee-onder-een-kapwoningen Lindenhof in Laren uw nieuwsgierigheid gewekt? Meld u dan nu aan als belangstellende door uw gegevens achter te laten op de projectwebsite: Lindenhoflaren.nl

Lees verder

Kenmerken

 • Status Te koop
 • Koopsom € 1.349.000 tot € 1.429.000 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 191 m2 t/m 193 m2
 • Beschikbare woningen 4
 • Inhoud 685 m3 t/m 720 m3
 • Website www.lindenhoflaren.nl
Meer kenmerken

In de buurt

1251 LX Laren

   Media

   Ander aanbod