De Opkamer | Beumer | Nieuwbouwprojecten

De Opkamer

3471 EJ, Kamerik

De verkoop is gestart! De projectwebsite: opkamerkamerik.nl Helemaal thuis in het groene hart Moderne en duurzame woningen in een omgeving van rust, ruimte, groen, comfort en kwaliteit. Het is deze ideale combinatie die De Opkamer in Kamerik maakt tot de buurt waar je prettig

  • va. 47 m2

€ 265.000 - € 645.000 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

De verkoop is gestart! De projectwebsite: opkamerkamerik.nl Helemaal thuis in het groene hart Moderne en duurzame woningen in een omgeving van rust, ruimte, groen, comfort en kwaliteit. Het is deze ideale combinatie die De Opkamer in Kamerik maakt tot de buurt waar je prettig woont en waar je helemaal op je plek bent. Kortom: in De Opkamer voel je je helemaal thuis in het Groene Hart. Aanbod Met een gevarieerd aanbod aan koopwoningen komt De Opkamer tegemoet aan de vraag naar woningen in een gebied dat in trek is. Zo biedt De Opkamer 19 appartementen en 18 hoek-, en tussenwoningen…

De verkoop is gestart!

De projectwebsite: opkamerkamerik.nl

Helemaal thuis in het groene hart
Moderne en duurzame woningen in een omgeving van rust, ruimte, groen, comfort en kwaliteit. Het is deze ideale combinatie die De Opkamer in Kamerik maakt tot de buurt waar je prettig woont en waar je helemaal op je plek bent. Kortom: in De Opkamer voel je je helemaal thuis in het Groene Hart.

Aanbod
Met een gevarieerd aanbod aan koopwoningen komt De Opkamer tegemoet aan de vraag naar woningen in een gebied dat in trek is.
Zo biedt De Opkamer 19 appartementen en 18 hoek-, en tussenwoningen voor een brede doelgroep, van starters, gezinnen tot senioren.

19 appartementen verdeeld over drie woonlagen
Het appartementengebouw bestaat uit twee- en driekamerappartementen van ca. 44 tot 75 m2. Alle appartementen (D t/m H) bieden een fijne leefruimte.De nieuwste technieken en materialen zorgen voor een prettig en energiezuinig klimaat in de woning. De appartementen beschikken allemaal over een buitenruimte en sommige appartementen hebben er zelfs twee, inpandige berging, een gezamelijke fietsenstalling binnen en een eigen parkeerplaats op het binnenterrein.

De toegang van de appartementen D en E liggen aan een gedeelde galerij met een stukje terras naast de voordeur. Appartementen F, G en H zijn toegankelijk via de centrale hal van het gebouw.

18 grondgebonden woningen in verschillende prijsklassen
De drie-onder-één-kapwoningen zijn de grootste woningen van elk ca. 133 m2 (A1 t/m A2). Dit zijn de zes grootste woningen met maar liefst vier slaapkamers en een royale voor- en achtertuin.

De tien middeldure rij- en hoekwoningen (B1, ca. 94 m2) hebben drie volwaardige slaapkamers, open keuken met woonkamer en voor- en achtertuin met berging.

Deze twee kleinste woningen van ca. 66 m2 (C1) hebben twee slaapkamers met een optie om ook een vaste trap naar zolder te maken. Daarnaast beschikken deze woningen over een voor- en achtertuin met berging.

Het prachtige dorp Kamerik
Het veengebied in de omgeving van Kamerik werd in de tiende eeuw ontgonnen en door de bewoners ontwikkeld en opgebouwd. Sinds 1989 maakt Kamerik deel uit van de gemeente Woerden. De oorspronkelijke lintbebouwing langs het water van de Kamerikse Wetering is inmiddels beschermd dorpsgezicht. Kamerik, met circa 4000 inwoners, is een gezelig dorp en uitgegroeid tot een gewilde woonplek in het Groene Hart. Met veel ruimte, water, groen, het dorpse karakter en levendigheid door de nabijheid van allerlei voorzieningen, zoals horeca, winkels en verenigingen. Kamerik ligt centraal, op 15 minuten fietsen van Woerden en 30 autominuten naar Utrecht. Je hebt alles binnen handbereik en dat is prettig wonen.

Inspiratie
De Opkamer is geïnspireerd op de tuindorpen uit de vroege twintigste eeuw. De sterkste elementen van deze tuindorpen zijn vertaald naar een eigentijdse architectuur. Met een afwisselend en gevarieerd beeld van gevels, kappen en accenten dat aansluit op het dorpse karakter en de omgeving. Waarbij openbaar en privé groen elkaar aanvullen en versterken en bijdragen aan het groene, klimaatadaptieve en natuurinclusieve karakter van de omgeving.

Ondanks de afwisseling vormt De Opkamer een samenhangend ensemble van woningen die zich stuk voor stuk kenmerken door kwaliteit, comfort, duurzame materialen en een warme uitstraling. De Opkamer biedt privacy, maar ook de gezellige sfeer van een groene, ruime en gezellig buurt. Een buurt waar je echt thuiskomt om met familie en vrienden samen te zijn.

Interesse in dit nieuwbouwproject? Meld je alvast aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Lees verder

Kenmerken

  • Status Te koop
  • Koopsom € 265.000 tot € 645.000 v.o.n.
  • Gebruikersoppervlakte 47 m2 t/m 138 m2
  • Kaveloppervlakte 82 m2 t/m 263 m2
  • Inhoud 166 m3 t/m 364 m3
Meer kenmerken

In de buurt

3471 EJ Kamerik

      Ander aanbod