Hof van Harmelen | Beumer | Nieuwbouwprojecten

Hof van Harmelen

3481 GJ, Harmelen

Binnenkort in de verkoop: Wilt u op de hoogte blijven over de ontwikkelingen? Meld u dan aan op de projectwebsite: nieuwbouw-hofvanharmelen.nl. In de dorpskern van Harmelen wordt dit unieke nieuwbouwproject gerealiseerd en het bestaat uit 95 woningen voor starters, gezinnen en

  • va. 53 m2
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

Binnenkort in de verkoop: Wilt u op de hoogte blijven over de ontwikkelingen? Meld u dan aan op de projectwebsite: nieuwbouw-hofvanharmelen.nl. In de dorpskern van Harmelen wordt dit unieke nieuwbouwproject gerealiseerd en het bestaat uit 95 woningen voor starters, gezinnen en senioren. Het plan wordt in twee stappen, twee fases gerealiseerd. In de eerste fase worden er 69 woningen gebouwd. De woningen hebben verschillende woonoppervlakten en verschillende stijlen, die met elkaar een eigen ‘gezicht’ vormen. In de tweede fase volgen de overige woningen. Het ontwerp van het plan bestaat uit drie ‘eilanden’. De woningen worden zo gebouwd dat – welke…

Binnenkort in de verkoop: Wilt u op de hoogte blijven over de ontwikkelingen? Meld u dan aan op de projectwebsite: nieuwbouw-hofvanharmelen.nl.

In de dorpskern van Harmelen wordt dit unieke nieuwbouwproject gerealiseerd en het bestaat uit 95 woningen voor starters, gezinnen en senioren. Het plan wordt in twee stappen, twee fases gerealiseerd. In de eerste fase worden er 69 woningen gebouwd. De woningen hebben verschillende woonoppervlakten en verschillende stijlen, die met elkaar een eigen ‘gezicht’ vormen. In de tweede fase volgen de overige woningen.

Het ontwerp van het plan bestaat uit drie ‘eilanden’. De woningen worden zo gebouwd dat – welke woning u ook kiest – u over het water uitkijkt of in enkele stappen bij het water bent.

De woningen:
In Hof van Harmelen worden veel verschillende typen woningen gebouwd. Eengezinswoningen, twee onder één kap woningen en woningen die vrij staan. En die steeds weer anders zijn ingedeeld.

Wilt u een tuin op het zuiden, een extra slaapkamer of een tweede zolderraam, wat uw woonwensen ook zijn, grote kans dat u ze hier uit ziet komen.

Omgeving:
Groen is gezond. Hof van Harmelen ligt tegen het uitgestrekte natuurgebied Het Vijverbos aan. Wat een heerlijke plek is om lekker lang te wandelen. Maar wie de drukte op wil zoeken, hoeft ook niet ver weg. De stad Utrecht is dichtbij. Net als de belangrijke uitvalswegen.

In het rustige en vriendelijke dorp Harmelen (ruim 8.000 inwoners) kunt u de dagelijkse boodschappen doen. Er zijn verschillende basisscholen en sportverenigingen. Dwars door het dorp stroomt de Leidse Rijn.

Verkoop:
Meld u alvast aan op de projectwebsite: nieuwbouw-hofvanharmelen.nl en u wordt op de hoogte gebracht wanneer de verkoop zal starten. De start van de bouw is afhankelijk van een aantal procedures, waaronder het vaststellen van het bestemmingsplan en het verkrijgen van de benodigde (omgevings-)vergunningen. De ontwikkelaars en de gemeente Woerden streven er naar deze processen zo spoedig mogelijk af te ronden.

Lees verder

Kenmerken

Meer kenmerken

In de buurt

3481 GJ Harmelen

      Media

      Ander aanbod