Huren in de Mix | Beumer | Nieuwbouwprojecten

Huren in de Mix

3431 HZ, Utrecht

Binnenkort in de verhuur 179 middenhuur woningen in Utrecht voor alle leeftijden. In de appartementen van De Mix is het heerlijk en duurzaam wonen. Hoeveel ruimte heb jij nodig? Heb je voldoende aan één slaapkamer? Of heb je een gezin en past een appartement met drie

Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

Binnenkort in de verhuur 179 middenhuur woningen in Utrecht voor alle leeftijden. In de appartementen van De Mix is het heerlijk en duurzaam wonen. Hoeveel ruimte heb jij nodig? Heb je voldoende aan één slaapkamer? Of heb je een gezin en past een appartement met drie slaapkamers beter bij je huishouding? En waar voel jij je het meest in thuis? Het bruisende stadsleven of het groen van een stadspark? In (de omgeving van) de Mix komt dit én meer samen. Overvecht is jouw dorp in een stad. Hier doe jij je boodschappen, ga je sporten bij één van de vele…

Binnenkort in de verhuur

179 middenhuur woningen in Utrecht voor alle leeftijden.

In de appartementen van De Mix is het heerlijk en duurzaam wonen. Hoeveel ruimte heb jij nodig? Heb je voldoende aan één slaapkamer? Of heb je een gezin en past een appartement met drie slaapkamers beter bij je huishouding? En waar voel jij je het meest in thuis? Het bruisende stadsleven of het groen van een stadspark? In (de omgeving van) de Mix komt dit én meer samen.

Overvecht is jouw dorp in een stad. Hier doe jij je boodschappen, ga je sporten bij één van de vele sportgelegenheden, bezoek je de bibliotheek of vind je de creatieve- en culturele activiteit die bij jou past. In de buurt wordt alles aangeboden.

Alsof de buurt nog niet genoeg te bieden heeft, vind je hier ook winkelcentrum Overvecht. Inwoners uit andere wijken van Utrecht komen hier speciaal voor naar Overvecht. Woon je in De Mix, dan loop je er zo heen. Je gaat naar winkelcentrum Overvecht om te shoppen, om boodschappen te doen, een cadeautje te kopen of voor je klusbenodigdheden tijdens je verhuizing. Maar dat is niet alles, ook de horeca zijn ze in het gezellige winkelcentrum met meer dan honderd winkels niet vergeten.

Naast de hoogbouw, zoals je die in een stad vindt, is Overvecht groen. Het is zelfs de groenste wijk van Utrecht. Hier staan de meeste bomen per inwoner. Ga naar het park voor een picknick, of gebruik de groene ruimte om te sporten. Met je kinderen bezoek je één van de verschillende speeltuinen of ga je bijvoorbeeld naar de stadsboerderij. Wat jouw vorm van ontspanning ook is, het zal niet moeilijk zijn om het hier te vinden.

Blijft op de hoogte via de projectwebsite: hurenindemix.nl

Lees verder

Kenmerken

  • Status Beschikbaar
Meer kenmerken

In de buurt

3431 HZ Utrecht

      Ander aanbod