Mooijen | Beumer | Nieuwbouwprojecten

Mooijen

5394 AZ, Oijen

In de verkoop: De twee duurzame dijkvilla’s in deze fase, gelegen aan de Oijense Bovendijk, completeren dit prachtige nieuwbouwplan. Hier wordt het werkelijk schitterend wonen, in een bijzonder riante, energie neutrale woning, met een uniek uitzicht op de Maas en de dorpskern

 • va. 254 m2

€ 835.000 - € 855.000 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

In de verkoop: De twee duurzame dijkvilla’s in deze fase, gelegen aan de Oijense Bovendijk, completeren dit prachtige nieuwbouwplan. Hier wordt het werkelijk schitterend wonen, in een bijzonder riante, energie neutrale woning, met een uniek uitzicht op de Maas en de dorpskern van Oijen op loopafstand. Schrijf je in! De twee duurzame dijkvilla’s in deze fase, gelegen aan de Oijense Bovendijk, completeren dit prachtige nieuwbouwplan. Hier wordt het werkelijk schitterend wonen, in een bijzonder riante, energie neutrale woning, met een uniek uitzicht op de Maas en de dorpskern van Oijen op loopafstand. MOOIJEN Vier woonlagen, een mooie tuin met berging…

In de verkoop: De twee duurzame dijkvilla’s in deze fase, gelegen aan de Oijense Bovendijk, completeren dit prachtige nieuwbouwplan. Hier wordt het werkelijk schitterend wonen, in een bijzonder riante, energie neutrale woning, met een uniek uitzicht op de Maas en de dorpskern van Oijen op loopafstand. Schrijf je in!

De twee duurzame dijkvilla’s in deze fase, gelegen aan de Oijense Bovendijk, completeren dit prachtige nieuwbouwplan. Hier wordt het werkelijk schitterend wonen, in een bijzonder riante, energie neutrale woning, met een uniek uitzicht op de Maas en de dorpskern van Oijen op loopafstand.

MOOIJEN
Vier woonlagen, een mooie tuin met berging en carport, twee grote terrassen, vijf ruime slaapkamers, twee stijlvolle badkamers, een complete keuken met kookeiland, houten binnendeurkozijnen met stompe deuren, afgewerkte wanden en plafonds én diverse duurzaamheidsmaatregelen maken deze energie neutrale dijkvilla werkelijk een dijk van woning.

Mooi wonen in Oijen
Oijen is gelegen in de gemeente Oss, een gemoedelijk dijkdorp aan de rivier de Maas. Het dorp telt ruim 1.200 inwoners en kenmerkt zich door een rijk verenigingsleven. Oijen is dan ook een echt dorp, waar mensen elkaar kennen en betrokken zijn. Hier is het veilig en vertrouwd wonen.

Oijen kent onder andere diverse actieve verenigingen en verschillende soorten sportfaciliteiten in de MFA gehuisvest. Ook de basisschool De Kleine Weide en het kinderdagverblijf zijn in het Hart van Oijen gevestigd. Voor de dagelijkse boodschappen en zorgvoorzieningen als de huisarts en de apotheek kun je terecht in het nabijgelegen Lith. Daarnaast zijn de stadse voorzieningen van Oss in circa 15 autominuten te bereiken. En in circa 30 minuten sta je in hartje 's- Hertogenbosch.

Recreëren kun je naar hartenlust in Oijen. Beoefen de watersport in of op de Maas of ontdek de verschillende wandel- en fietsroutes. Bezoek ook eens Bierbrouwerij Oijen, krijg een uitleg over het bouwproces, geniet van een proeverij op het terras op kom gezellig eten in het restaurant. Vanaf Oijen kun je met de veerpont naar Alphen waar zich een mooie jachthaven bevindt. Geniet hier van het het uitzicht tijdens een hapje of drankje bij Bar & Terras.

Lees verder

Kenmerken

 • Status Te koop
 • Koopsom € 835.000 tot € 855.000 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 254 m2 t/m 262 m2
 • Kaveloppervlakte 388 m2 t/m 430 m2
 • Inhoud 1010 m3 t/m 1053 m3
 • Website Mooijen.nl
Meer kenmerken

In de buurt

5394 AZ Oijen

   Media

   Ander aanbod