Lage energierekening? 7x huizen met energielabel A | Beumer

Lage energierekening? 7x huizen met energielabel A

Group 102

Stay tuned • Stay tuned Stay tuned • Stay tuned

Artikel geschreven op 18 juli 2023

Energielabels zijn een belangrijk hulpmiddel bij het kiezen van een energiezuinige woning. Ze geven inzicht in de energieprestaties en efficiëntie van een huis. Met een hoog energielabel, profiteer je van lagere energiekosten en een comfortabelere leefomgeving. Het energielabel A wordt beschouwd als het meest milieuvriendelijke label dat aan een huis kan worden toegekend.

Schrik niet van een laag energielabel

Schrik niet van een laag energielabel. Er zijn genoeg mogelijkheden voor verduurzaming en dat hoeft echt niet altijd een grote investering te zijn. Staat er bij ons een huis te koop waar je nieuwsgierig naar bent, vraag dan een duurzaamheidsrapport op. In het rapport zie je de mogelijkheden om te verduurzamen, zoals het isoleren van de muren of de vloer, het plaatsen van zonnepanelen of kiezen voor beter isolerend glas.

Energielabel A

Wil je lage energiekosten zonder te hoeven investeren? 7x huizen met energielabel A.

Fazantenkamp 667 Maarssen

Stijlvolle 2-kamer benedenwoning met uitgebouwde woonkamer en openslaande deuren naar de achtertuin, moderne keuken, luxe badkamer, ruime slaapkamer en voorzien van vloerverwarming, kunststof kozijnen met HR+++ glas.

Vraagprijs: € 300.000,- k.k.
Bekijk meer

Ganzenhof 4 Beusichem

Ganzenhof 4

Dit schitterende Landhuis overstijgt alle definities van comfort en luxe en heeft een uitzonderlijk hoog afwerkingsniveau, waarbij uitsluitend met hoogwaardige materialen is gewerkt. Het woonhuis heeft een fraaie uitstraling en vormt samen met het schitterende perceel van ca. 5150 m² een harmonieuze eenheid.

Vraagprijs: € 2.250.000,- k.k.
Bekijk meer

Hardenbroek 94 Vleuten

Hardenbroek 94

Dit unieke, ruime en lichtovergoten appartement is er een die straalt van buiten en van binnen. Met een royale woonkamer, een schitterende lichtinval door de gehele woning, de moderne afwerking en maar liefst vier slaapkamers ben je hier verzekerd van een optimaal wooncomfort.

Vraagprijs: € 719.000,- k.k.
Bekijk meer

Kievitsbloem 29

Kievitsbloem 29

Deze speels ingedeelde woning heeft een afmeting van 118 m2 en is onder meer voorzien van een zeer lichte en ruime woonkamer, vloerverwarming en schuifpui, royale en moderne woonkeuken, drie ruime slaapkamers en separate werkkamer, riant dakterras en diepe, heerlijk vrij gelegen achtertuin met veranda en grote garage en aangrenzende eigen parkeerplaats.

Vraagprijs: € 550.000,- k.k.
Bekijk meer

Pablo Picassostraat 523

Pablo Picassostraat 523

Dit huis heeft zelfs energielabel A+. Je kunt hier werken en wonen aan huis. Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer, een moderne keuken, badkamer en 4 slaapkamers (nu 2 slaapkamers in het appartement en 2 ruime behandelkamers in de ondergelegen bedrijfsruimte).

Vraagprijs: € 599.000,- k.k.
Bekijk meer

Reigerskamp 184 Maarssen

Reigerskamp 184

Deze ruime patiowoning heeft een woonoppervlakte van 128 m² en beschikt over diverse extra´s zoals een heerlijk lichte living van ruim 50m2 -verdeeld in een zitkamer en eetkamer- met tegelvloer, vloerverwarming en houtkachel, kunststof kozijnen, 18 zonnepanelen, vier slaapkamer, twee separate toiletruimten en zonnige tuin met grote, sfeervolle veranda met houtkachel.

Vraagprijs: € 495.000,- k.k.
Bekijk meer

Serenadelaan 3 Nieuwegein

Serenadelaan 3

Deze bijzonder ruime halfvrijstaande woning van 243 m2 is gelegen op een van de mooiste locaties in de wijk Zuilenstein en is voorzien van maar liefst vijf slaapkamers, een zesde riante kamer op de begane grond, twee badkamers, een ruime woonkamer met open inbouwkeuken, een werkkamer, oprit voor vier auto’s, tuin op het zuiden, vloerverwarming (gedeeltelijk), elektrische laadpaal, screens, kunststof kozijnen (gedeeltelijk), zonneboiler, warmtepomp, 23 zonnepanelen en een goed afwerkingsniveau.

Vraagprijs: € 925.000,- k.k.
Bekijk meer