NVM Open Huizen Dag zaterdag 1 oktober | Beumer

NVM Open Huizen Dag zaterdag 1 oktober

Group 102

Stay tuned • Stay tuned Stay tuned • Stay tuned

Artikel geschreven op 22 september 2022

Na een paar jaar zonder reguliere Open Huizen Dag kun je dit jaar - op 1 oktober van 11.00 tot 15.00 uur - weer vrijblijvend meerdere huizen op één dag bekijken. Bekijk de deelnemende huizen per vestiging en stippel vooraf een route uit. De eigenaren Let op: er komen iedere dag meerdere huizen bij en het kan natuurlijk voorkomen dat er een huis in de tussentijd wordt verkocht. Houd daarom de open huizen op deze pagina goed in de gaten.

Tips voor bezoekers open huis

Benieuwd waar je op moet letten tijdens het bezoeken van een open huis? Lees hier onze tips.

Deelnemers open huis

Utrecht

Open Huizen Utrecht e.o.

Bekijk hier de deelnemende huizen in Utrecht e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Lees verder
De Meern

Open Huizen De Meern, Leidsche Rijn e.o.

Bekijk hier de deelnemende huizen in De Meern, Leidsche Rijn e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Lees verder
Maarssen

Open Huizen Maarssen e.o.

Bekijk hier de deelnemende huizen in Maarssen en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Lees verder
Amersfoort

Open Huizen Amersfoort e.o.

Bekijk hier de deelnemende huizen in Amersfoort en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Lees verder
Wijk bij Duurstede

Open Huizen Wijk bij Duurstede e.o.

Bekijk hier de deelnemende huizen in Wijk bij Duurstede e.o. en stippel vooraf een route uit. De eigenaren van het huis ontvangen je graag.

Lees verder