De Buitenplaats fase 2 | Beumer | Nieuwbouwprojecten

De Buitenplaats fase 2

3439 AA, Nieuwegein

Rijndael is levendig wonen aan de Utrechtse waterlinie Elzen ruisen langs de waterkant. Kinderen spelen in de laantjes van het park voor het huis. Je huis is ruim, elegant en ligt in een heerlijk groen buurschap aan historisch water. Aan de overzijde het charmante oude

 • va. 134 m2

€ 539.500 - € 950.000 Bereken maandlasten

Bereken maandlasten Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

Rijndael is levendig wonen aan de Utrechtse waterlinie Elzen ruisen langs de waterkant. Kinderen spelen in de laantjes van het park voor het huis. Je huis is ruim, elegant en ligt in een heerlijk groen buurschap aan historisch water. Aan de overzijde het charmante oude Jutphaas, om de hoek de scholen, restaurantjes, winkels en het theater. Spring op de fiets en rij in een half uur naar hartje Utrecht of maak een fraaie ronde in de prachtige Lopikerwaard. Super duurzame huizen omringd door groen, water en de stad om de hoek. De Buitenplaats fase 2: exclusief wonen met riante tuinen…

Rijndael is levendig wonen aan de Utrechtse waterlinie

Elzen ruisen langs de waterkant. Kinderen spelen in de laantjes van het park voor het huis. Je huis is ruim, elegant en ligt in een heerlijk groen buurschap aan historisch water. Aan de overzijde het charmante oude Jutphaas, om de hoek de scholen, restaurantjes, winkels en het theater. Spring op de fiets en rij in een half uur naar hartje Utrecht of maak een fraaie ronde in de prachtige Lopikerwaard. Super duurzame huizen omringd door groen, water en de stad om de hoek.

De Buitenplaats fase 2: exclusief wonen met riante tuinen

Houd je van natuur en rust, terwijl je de gezelligheid op elk moment wilt kunnen opzoeken? Je vindt het allemaal in de Buitenplaats! Deze groene parel is de eerstvolgende fase in Rijndael die in verkoop gaat. De Buitenplaats is ruim opgezet, met een park in het midden én daaromheen elegante woningen met een prachtige en unieke architectuur. Omringd door groen en met autoluwe straten kom je na een drukke dag helemaal tot rust. En hoe heerlijk, die openslaande deuren naar een grote tuin. Zie jij het al voor je?

In De Buitenplaats fase 2 komen 27 woningen. Dit zijn Vrijstaande woningen, 2-onder-1-kap-woningen, tussen- en hoekwoningen.

Interesse in een woning in Rijndael?

Lees verder

Kenmerken

 • Status Te koop
 • Koopsom € 539.500 tot € 950.000 v.o.n.
 • Gebruikersoppervlakte 134 m2 t/m 192 m2
 • Kaveloppervlakte 130 m2 t/m 541 m2
 • Inhoud 487 m3 t/m 757 m3
Meer kenmerken

In de buurt

3439 AA Nieuwegein

   Media

   Ander aanbod