Nieuw: 3x bijzonder wonen in Utrecht en omgeving | Beumer

Nieuw: 3x bijzonder wonen in Utrecht en omgeving

Group 102

Stay tuned • Stay tuned Stay tuned • Stay tuned

Artikel geschreven op 11 september 2023

Ben je ooit nieuwsgierig geweest naar die zeldzame pareltjes in de vastgoedwereld, waar luxe, waterzicht en exclusiviteit samenkomen? In dit artikel vind je drie bijzondere woning, elk op hun eigen manier. Deze woningen belichamen het toppunt van comfort en stijl, en elk heeft zijn eigen unieke verhaal te vertellen.

Kees van Bohemenhof 21, Utrecht

       

Wonen in een fijne, groene wijk voor gezinnen? Deze ruime woning gelegen aan het water en in een kindvriendelijk hofje is de perfecte woning voor een gezin. Zowel het perceel als de woning liggen in een punt en hieraan ontlenen de woonkamer en de twee hierboven gelegen slaapkamers hun asymmetrische vorm. De woning beschikt over een heerlijk grote woonkamer, in totaal zes slaapkamers en maar liefst twee badkamers.

204 m² | 7 kamers | energielabel A+
€ 895.000,- k. k.

Bekijk woning

Sigmund Rombergstraat 13, Utrecht

       

Deze unieke onder architectuur gebouwde vrijstaande villa “SR13” maakt onderdeel uit van het Kubuseiland, dat in 2020 is genomineerd voor de prestigieuze Rietveldprijs! De vrijstaande, moderne, luxe woning met bijzonder veel lichtinval is prachtig gelegen aan circa 22 meter waterfront op een royale kavel in de wijk Terwijde, Utrecht (Leidsche Rijn). Comfortabel en duurzaam zijn de kernwoorden van deze woning; de gehele woning is voorzien van vloerverwarming met zoneregeling. Het huis is onderhoudsvrij en passief duurzaam: de raampartijen zijn uitgerust met aluminium kozijnen en dubbel HR++ glas en 14 zonnepanelen.

233 m² | 7 kamers | energielabel A
€1.500.000,- k.k.

Bekijk woning

Ganzenhof 4, Beusichem

       

Dit schitterende Landhuis overstijgt alle definities van comfort en luxe en heeft een uitzonderlijk hoog afwerkingsniveau, waarbij uitsluitend met hoogwaardige materialen is gewerkt. Het woonhuis heeft een fraaie uitstraling en vormt samen met het schitterende perceel van ca. 5150 m² een harmonieuze eenheid. De locatie is tevens zeer bijzonder te noemen. Dit fraaie landhuis ligt nabij het centrum met aan de achterzijde een prachtige vrije ligging aan de weilanden. Dit vrijstaande landhuis biedt een unieke combinatie van ruimte, luxe, recreëren en genieten!

460 m² | 10 kamers | energielabel A
€2.250.000,- k.k.

Bekijk woning

Meer aanbod?

Benieuwd naar de andere woningen in ons aanbod? Bekijk hier het gehele aanbod.