Beumer doet het! | Beumer | Jouw makelaar in Utrecht

Beumer doet het!

Bij Beumer begrijpen we dat het kopen van een huis een van de belangrijkste beslissingen in je leven is. Daarom zijn we er voor jou, als jouw toegewijde makelaars en adviseurs, om elke stap van dit proces soepel en zorgeloos te maken. Of je nu op zoek bent naar je eerste huis of je huidige woning wilt verkopen, wij staan voor je klaar met deskundig advies en professionele begeleiding.

Mirjam van Oest

Jouw woning Verkopen? Doen we! Nu met gratis opstartpakket t.w.v. € 795,-

Vertrouw op onze bewezen verkoopstrategieën en marktkennis om jouw woning snel en tegen de beste prijs te verkopen. Wij nemen de stress van het verkoopproces uit handen, zodat jij je kunt concentreren op de volgende stap in jouw leven. Ontvang nu tot 1 maart het opstartpakket t.w.v. € 795,- geheel gratis! Lees hier de voorwaarden.

Plan een waardebepaling
Linda Ridderhof

Vinden van jouw droomhuis? Doen we!

Laat ons je bijstaan in de zoektocht naar jouw ideale thuis. Met ons uitgebreide netwerk, lokale expertise en persoonlijke benadering vinden we samen het huis dat perfect bij jou past. We luisteren naar jouw wensen, analyseren de markt en begeleiden je bij elke bezichtiging en onderhandeling.

Plan een aankoopgesprek
Donja Zwambach

Huis laten taxeren? Doen we!

Er zijn een aantal voordelen aan het inschakelen van een makelaar. Een makelaar heeft de kennis en ervaring om je te helpen bij het vinden van een geschikte woning of het verkopen van je huidige woning. Een makelaar kan je ook helpen bij de onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst. Door zorgvuldig te kiezen en te vergelijken, kun je ervoor zorgen dat je makelaarkosten de moeite waard zijn.

Plan je taxatie
Roland Luijer

Hypotheekadvies nodig? Doen we

Onze ervaren hypotheekadviseurs staan klaar om je te helpen bij het vinden van de beste hypotheekoplossing die past bij jouw financiële situatie en toekomstplannen. Van het vergelijken van hypotheekopties tot het begeleiden van je door het hele aanvraagproces, wij bieden deskundig advies en ondersteuning op maat.

Plan een kennismakingsgesprek
Simone van Deuveren

Huurwoning nodig? Doen we!

Schrijf je in op ons platform hurenbij.beumer.nl en blijf op de hoogte van het laatste aanbod aan huurwoningen. Met ons brede netwerk en actuele informatie helpen we je graag bij het vinden van een geschikte huurwoning die aan al jouw wensen voldoet.

Inschrijven
Kelly van den Berg

Stylingadvies voor een optimale verkoop van je woning? Doen we!

Laat ons professionele stylingadvies je helpen om je huis optimaal te presenteren aan potentiële kopers. Van kleine aanpassingen tot grootschalige make-overs, onze stylisten zorgen ervoor dat jouw woning de juiste sfeer uitstraalt en de aandacht trekt die het verdient.

Lees meer over verkoopstyling
Manon van der Mispel

Unieke Fotografie van Je Woning? Doen we!

Onze professionele fotograaf legt de unieke kenmerken en de schoonheid van jouw huis vast in adembenemende beelden. Door middel van hoogwaardige fotografie zorgen we ervoor dat je woning opvalt in de drukke vastgoedmarkt en potentiële kopers of huurders aantrekt.

Hoe maak je je woning fotoklaar?
Huis kopen

Waarom kiezen voor Beumer?

  • Ervaring: Ons team van ervaren makelaars, taxateurs, stylisten, fotografen en hypotheekadviseurs staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
  • Persoonlijke benadering: Wij geloven in maatwerk. Jouw wensen en behoeften staan centraal in alles wat we doen.
  • Transparantie en betrouwbaarheid: Bij Beumer ben je verzekerd van open communicatie, eerlijk advies en transparante processen. We staan altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij elke stap.
Plan jouw afspraak