Verhuur: Jouw verhuurwoning inbetrouwbare handen | Beumer

Jouw verhuurwoning in
betrouwbare handen

Je huis verhuren kan een lucratieve bron van inkomsten zijn. Maar het vereist ook de nodige specialistische kennis van de markt én wet- en regelgeving. Beumer voorziet jou van vrijblijvend advies tot sleuteloverdracht en heeft een groot netwerk met potentiële huurders in de omgeving Utrecht en Amersfoort. Bovendien bieden we een verhuurhypotheek aan.

Huis verkopen
Beumer | Huis verhuren | Verhuur | Jouw makelaar in de regio Utrecht
Beumer | Huis verhuren | Verhuur | Nieuwbouw | Jouw makelaar in de regio Utrecht
Group 102

Deskundig advies en huurprijsbepaling

Als je ervoor kiest om de verhuur van jouw woning uit te besteden, zoek je een betrouwbare partner die het gewoon goed voor je regelt. Daarom komen we eerst bij je langs voor een kennismaking en luisteren we goed naar jouw wensen. Vervolgens doen we een uitgebreide inventarisatie van de woning, nemen we het pand officieel op en voorzien we je van goed onderbouwd huurprijs- en verhuuradvies.

Zó vinden we jouw huurder(s)

Om geschikte huurders te vinden, zetten we jouw woning krachtig in de markt. Nadat onze huisfotograaf professionele foto’s heeft gemaakt, melden we de woning aan in het NVM-uitwisselingssysteem. Zo worden direct alle NVM-makelaars en huurwoningzoekers geïnformeerd. Uiteraard plaatsen wij de woning ook op onze eigen website, onze social media kanalen en Funda en informeren we natuurlijk zoekers in ons eigen netwerk.

Bezichtigingen en beoordelen kandidaten

Bij serieuze interesse van geschikte kandidaten plannen we meteen een bezichtigingsafspraak. We geven kijkers een enthousiaste, uitgebreide rondleiding en een realistisch beeld van jouw woning en de mogelijkheden. Na de bezichtigingen evalueren we altijd rustig de profielen van de kandidaten met jou en adviseren we je over de meest geschikte huurder(s) voor jouw woning.

Het tekenen van het huurcontract

Als de door ons geadviseerde kandidaat huurder door jou is goedgekeurd, stellen we direct een huurovereenkomst op. In dit standaard contract kun je jouw specifieke wensen m.b.t. de huurders toevoegen, mits wettelijk toegestaan. Na het ontvangen van de eerste huur (en borg) plannen we een sleuteloverdracht in met de huurder en leggen we de staat van de woning vast in een proces-verbaal van oplevering.

Reviews

Nieuwegein

Uitstekend, direct terugbellen of reageren via de e-mail, allemaal erg vriendelijk, ik zeg zeker doen.

10

Verkoper Barteldsgaarde 4 02 februari 2023

Vleuten-De Meern

Ik ben zeer professioneel en op alle tijdstippen met elk proces geholpen waar nodig. Heel erg fijn. Ik zou Beumer zeker aanraden.

9.0

Mevr. Schouten 31 juli 2023

Amersfoort

Bij vragen waren ze zeer behulpzaam en reageerden ze altijd snel. Bij het aanvragen van uitstel op de ontbindende voorwaarden zijn ze snel en accuraat te werk gegaan, wat een hoop opluchting gaf.

8.2

Aankoper Jacob Obrechtstraat 17 16 maart 2023

Utrecht

Prima contact en begeleiding. Werd goed op hoogte gehouden na alle bezichtigingen. Goed advies na biedingen.

8.2

Verkoper Tolsteegplantsoen 29 13 juli 2023

Maarssen

De makelaar kent de markt. Weet wat er mogelijk is en geeft een reeel beeld van de verkoop mogelijkheden. Er wordt actief en deskundig gehandeld wat voor alle partijen heel prettig en duidelijk is. We hebben ons huis snel verkocht en aan het hele traject een goed gevoel over gehouden.

9.2

Dhr. G. Zijtveld 24 juli 2023

Wijk bij Duurstede

Rolan heeft ons perfect begeleid met de verkoop van ons huis. Als we vragen hadden via de mail of app werden gelijk opgepakt of beantwoord. Fijne persoonlijkheid en eerlijk persoon om zaken mee te doen. Zal hem zeker aanbevelen mijn vrienden of kennissen in mijn omgeving als ze huis willen kopen of verkopen. Bedankt Rolan voor de samenwerking.

10

Verkoper Klipper 57 31 juli 2023

Jouw verhuur gewoon goed geregeld