Jouw verhuurwoning in
betrouwbare handen

Je huis verhuren kan een lucratieve bron van inkomsten zijn. Maar het vereist ook de nodige specialistische kennis van de markt én wet- en regelgeving. Beumer voorziet jou van vrijblijvend advies tot sleuteloverdracht en heeft een groot netwerk met potentiële huurders in de omgeving Utrecht en Amersfoort. Bovendien bieden we een verhuurhypotheek aan.

Huis verkopen
Beumer | Huis verhuren | Verhuur | Jouw makelaar in de regio Utrecht
Beumer | Huis verhuren | Verhuur | Nieuwbouw | Jouw makelaar in de regio Utrecht
Group 102

Deskundig advies en huurprijsbepaling

Als je ervoor kiest om de verhuur van jouw woning uit te besteden, zoek je een betrouwbare partner die het gewoon goed voor je regelt. Daarom komen we eerst bij je langs voor een kennismaking en luisteren we goed naar jouw wensen. Vervolgens doen we een uitgebreide inventarisatie van de woning, nemen we het pand officieel op en voorzien we je van goed onderbouwd huurprijs- en verhuuradvies.

Zó vinden we jouw huurder(s)

Om geschikte huurders te vinden, zetten we jouw woning krachtig in de markt. Nadat onze huisfotograaf professionele foto’s heeft gemaakt, melden we de woning aan in het NVM-uitwisselingssysteem. Zo worden direct alle NVM-makelaars en huurwoningzoekers geïnformeerd. Uiteraard plaatsen wij de woning ook op onze eigen website, onze social media kanalen en Funda en informeren we natuurlijk zoekers in ons eigen netwerk.

Bezichtigingen en beoordelen kandidaten

Bij serieuze interesse van geschikte kandidaten plannen we meteen een bezichtigingsafspraak. We geven kijkers een enthousiaste, uitgebreide rondleiding en een realistisch beeld van jouw woning en de mogelijkheden. Na de bezichtigingen evalueren we altijd rustig de profielen van de kandidaten met jou en adviseren we je over de meest geschikte huurder(s) voor jouw woning.

Het tekenen van het huurcontract

Als de door ons geadviseerde kandidaat huurder door jou is goedgekeurd, stellen we direct een huurovereenkomst op. In dit standaard contract kun je jouw specifieke wensen m.b.t. de huurders toevoegen, mits wettelijk toegestaan. Na het ontvangen van de eerste huur (en borg) plannen we een sleuteloverdracht in met de huurder en leggen we de staat van de woning vast in een proces-verbaal van oplevering.

Reviews

Amersfoort

Michiel heeft ons door roerige verkooptijden heen geloodst. In alle rust en bijna 'irritant' stoïcijns heeft hij ons begeleid. Er waren genoeg momenten van onzekerheid of lichtelijke paniek, waarbij we dachten: "Michiel doe wat". Zijn houding, geruststellende overpeinzingen en ook actie, hebben ons echter heel prima door het verkoopproces heen geleid. Met uitstekend resultaat! We kijken dan ook heel tevreden terug op onze samenwerking. We zijn inmiddels meer dan overtuigd van de toegevoegde waarde in kennis en kunde van een makelaar (en dan met name die van Woonvast).

Verkoper Zoetegaarde 52 21 april 2022

Utrecht

Bij het eerste gesprek kregen wij direct het gevoel dat Birgit veel kennis van zaken en de Utrechtse markt heeft. Ze heeft ons duidelijk geadviseerd, onze vragen helder beantwoord en zelfs geholpen met wat vragen over de aankoop van ons nieuwe huis. Altijd snel bereikbaar, komt lekker snel to-the-point maar is heel toegankelijk en begrijpt ook de emotie van de (ver)koop van een huis.

8.3

Verkoper Vaartsestraat 12 24 januari 2022

Maarssen

Onze makelaar Cindy heeft ons geweldig begeleid. Ook de mendewerkers op kantoor zijn erg vriendelijk, zo ook de fotograaf. Kortom een goed makelaarskantoor, die we zeker zullen aanbevelen!

10.0

Dhr. Zondervan 18 januari 2022

Vleuten-De Meern

Alleen maar positieve punten over Erik en zijn collega's (o.a. Niek, Joyce en Xander). Ik zocht een aankoopmakelaar en kwam op aanraden van mijn zusje bij Erik uit. Bezichtigingsafspraken werden door o.a. Manon altijd supersnel geregeld. Bij de bezichtigingen ben ik door diverse personen van Beumer begeleid. Heel fijn dat er bijna altijd iemand beschikbaar was! Ik heb de teamleden altijd als eerlijk, enthousiast, realistisch en zeer goed op de hoogte ervaren.  Ik durf te zeggen dat ik dankzij Beumer minder voor het huis heb betaald dan dat ik zelf dacht dat ik zou moeten / willen bieden, dus ze hebben zichzelf terugverdiend :-)

10.0

Aankoper Eerste Oosterparklaan 122 09 februari 2022

Wijk bij Duurstede

Een erg goede, communicatief vaardige makelaar. Steeds positief, geïnteresseerd en meedenkend! Het team achter de makelaar is betrokken. Hier ben je absoluut geen “nummer”!

9.5

Verkoper Kruisbessengaard 98 30 december 2021

Jouw verhuur gewoon goed geregeld