Jouw verhuurwoning in
betrouwbare handen

Je huis verhuren kan een lucratieve bron van inkomsten zijn. Maar het vereist ook de nodige specialistische kennis van de markt én wet- en regelgeving. Beumer voorziet jou van vrijblijvend advies tot sleuteloverdracht en heeft een groot netwerk met potentiële huurders in de omgeving Utrecht en Amersfoort. Bovendien bieden we een verhuurhypotheek aan.

Huis verkopen
Beumer | Huis verhuren | Verhuur | Jouw makelaar in de regio Utrecht
Beumer | Huis verhuren | Verhuur | Nieuwbouw | Jouw makelaar in de regio Utrecht
Group 102

Deskundig advies en huurprijsbepaling

Als je ervoor kiest om de verhuur van jouw woning uit te besteden, zoek je een betrouwbare partner die het gewoon goed voor je regelt. Daarom komen we eerst bij je langs voor een kennismaking en luisteren we goed naar jouw wensen. Vervolgens doen we een uitgebreide inventarisatie van de woning, nemen we het pand officieel op en voorzien we je van goed onderbouwd huurprijs- en verhuuradvies.

Zó vinden we jouw huurder(s)

Om geschikte huurders te vinden, zetten we jouw woning krachtig in de markt. Nadat onze huisfotograaf professionele foto’s heeft gemaakt, melden we de woning aan in het NVM-uitwisselingssysteem. Zo worden direct alle NVM-makelaars en huurwoningzoekers geïnformeerd. Uiteraard plaatsen wij de woning ook op onze eigen website, onze social media kanalen en Funda en informeren we natuurlijk zoekers in ons eigen netwerk.

Bezichtigingen en beoordelen kandidaten

Bij serieuze interesse van geschikte kandidaten plannen we meteen een bezichtigingsafspraak. We geven kijkers een enthousiaste, uitgebreide rondleiding en een realistisch beeld van jouw woning en de mogelijkheden. Na de bezichtigingen evalueren we altijd rustig de profielen van de kandidaten met jou en adviseren we je over de meest geschikte huurder(s) voor jouw woning.

Het tekenen van het huurcontract

Als de door ons geadviseerde kandidaat huurder door jou is goedgekeurd, stellen we direct een huurovereenkomst op. In dit standaard contract kun je jouw specifieke wensen m.b.t. de huurders toevoegen, mits wettelijk toegestaan. Na het ontvangen van de eerste huur (en borg) plannen we een sleuteloverdracht in met de huurder en leggen we de staat van de woning vast in een proces-verbaal van oplevering.

Reviews

Nieuwegein

Goed contact en uitstekende follow-up. Bart dacht goed met ons mee, waardoor wij een supersnelle verkoop hebben gerealiseerd!

10

Verkoper 05 oktober 2022

Vleuten-De Meern

Contact verliep soepel, fijn om gelijk antwoord te krijgen op je appje of mail. We zijn zeer tevreden met makelaar Beumer.

8.8

Verkoper Mereveldlaan 123 23 augustus 2022

Amersfoort

Mijn woning werd goed in de markt gezet qua prijs. En is mede doordat er iedere dag bezichtigingen ingepland kon worden ook snel verkocht. Tirza Koch is een uitstekende taxateur/makelaar en is erg helder qua communicatie. De woning heb ik ook ooit aangekocht via deze makelaar dus de keuze voor dit makelaarskantoor was wel redelijk snel gemaakt.

9.3

Verkoper Haagplein 6 03 augustus 2022

Utrecht

Prima persoonlijk en professioneel contact met de Makelaar Birgit Hendriks van Beumer makelaars. Zij is vriendelijk en volgt goed op. Heeft goede lokale kennis.

10

Verkoper Urlusstraat 6 14 november 2022

Maarssen

Marcel verkoopt geen huis maar een thuis. Hij weet in de juiste bewoordingen het gevoel van je huis weer te geven. Hij werkt op een rustige integere manier en is ten alle tijden bereikbaar en denkt graag met je mee. Je huis verkopen is een emotioneel proces en Marcel begrijpt dat als geen ander. Hij geeft vertrouwen en heeft kennis en kunde van de huidige markt. Daarnaast weet hij zich omringd door een prettig team van medewerkers, van fotograaf tot de vrouwen op kantoor: iedereen is betrokken en denkt graag met je mee. De service is goed en deskundig

10

Verkoper Burgemeester Norbruislaan 95 29 augustus 2022

Wijk bij Duurstede

Deskundige begeleiding, duidelijke communicatie en prettige samenwerking met iedereen van het kantoor. Altijd goede en duidelijke uitleg bij vragen. We werden en worden steeds goed op de hoogte gehouden

10

Aankoper Koningin Wilhelminalaan 5 18 juli 2022

Jouw verhuur gewoon goed geregeld