Verhuurhypotheek in Utrecht en omgeving | Beumer

Een huis verhuren in
Utrecht, Amersfoort en omgeving

Wil je een extra huis kopen om te verhuren? Een goede keuze! Het rendement op een verhuurde woning is al snel hoger dan de lage rente op een spaarrekening. Daarnaast kan er eventueel verkoopwinst gemaakt worden.

Verhuurhypotheek

Wat houdt een verhuurhypotheek in

 

Met de lage rentes is het aantrekkelijk om een deel van het beleggingspand te financieren in plaats van volledig met eigen geld aan te kopen. Dit is mogelijk met een woningverhuurhypotheek. Met deze hypotheek kun je naast je eigen woning ook andere panden te financieren. Het minimale en maximale hypotheekbedrag verschilt per aanbieder.

Is er al een bestaand huurcontract, dan mag er tot 80% van de netto huuropbrengst worden meegenomen voor het berekenen van de maximale hypotheek. Is het huurcontract korter dan een jaar geleden is afgesloten? Dan mag vaak nog steeds 50% van de netto huur worden gebruikt.

Verhuurhypotheek

Voordelen verhuurhypotheek

 

De verhuurhypotheek biedt vele voordelen. Onbelast huurinkomen, potentiële stijging in rendement en waardestijging vastgoed en nog veel meer.

  • Je hebt minder eigen geld nodig: De aanbieder financiert tot 80% van de waarde in verhuurde staat en het overige deel betaal je met eigen geld
  • De huuropbrengsten kan je meestal mee tellen voor de berekening van de maximale hypotheek
  • Je mag 50% van de woningwaarde in verhuurde staat aflossingsvrij financieren. Je houdt hierdoor maandelijks meer geld over
Afspraak maken
Gratis orientatiegesprek

Gratis oriëntatiegesprek

De Hypotheekshop Utrecht – Vleuten De Meern is een van de gespecialiseerde kantoren die verhuurhypotheken kunnen aanvragen bij meerdere geldverstrekkers.

Wil je meer weten over de verhuurhypotheek en jouw mogelijkheden? Neem dan contact op met De Hypotheekshop Utrecht – Vleuten De Meern.

Afspraak maken

Waargemaakte woondromen

Nieuwegein

One of the good Makelaars to help with buying/selling of the house. I totally recommended them. Thank you Bart for all the support and assistance!

10.0

Verkoper Edelsteen 186 02 november 2023

Vleuten-De Meern

Communicatie verliep soepel en vriendelijk. Gedurende het gehele proces zijn wij goed op de hoogte gehouden door onze makelaar. Grote kennis van de markt in de omgeving. Realistische verwachting van de voren. En een geweldig eindresultaat! Een huis verkopen is nog best spannend maar Beumer heeft ons gedurende het hele proces ontzorgt. Samengevat een erg fijne ervaring. Een 10 met een gouden griffel!

10

Verkoper Louis Armstronglaan 576 19 maart 2024

Amersfoort

Fijn contact, vertrouwen in hun kennis en kunde. Ze bieden een goede service en werken zeer efficiënt. Begeleiding top in de aanloop naar- en tijdens het hele verkoopproces. Kortom een hele fijne makelaardij die waarmaakt wat ze zeggen. Voor de verkoop van je woning is deze in goede handen van Beumer!

8.0

Verkoper Wiekslag 219 14 december 2023

Utrecht

Onze makelaar heeft enorm goed geholpen bij de verkoop van ons huis! Hij heeft duidelijk veel kennis van de markt, was altijd goed te bereiken en stond ons dan uitgebreid te woord. Als dingen even minder soepel liepen dacht hij ook goed mee over een oplossing. Kan hem aan iedereen die een huis moet verkopen aanraden!

9.3

Verkoper Hennepstraat 11 22 maart 2024

Maarssen

De zeer gedreven en actieve houding heeft ons veel gebracht in onze zoektocht naar ons droomhuis. De adviezen, onderhandelingen en afronden bij de uiteindelijke aankoop zijn zeker een meerwaarde geweest. Wij raden daarom iedereen aan om een aankoopmakelaar in de arm te nemen.

9.5

Aankoper Driebergsestraatweg 59 24 juli 2024

Wijk bij Duurstede

Zeer goede en prettige begeleiding door zowel deskundigheid als inzicht in de klant en in de woning.

9.8

Aankoper de Kolk 9 13 maart 2024

nieuwbouwmakelaar

Verhuren in de regio Utrecht?