Verhuurhypotheek in Utrecht en omgeving | Beumer

Een huis verhuren in
Utrecht, Amersfoort en omgeving

Wil je een extra huis kopen om te verhuren? Een goede keuze! Het rendement op een verhuurde woning is al snel hoger dan de lage rente op een spaarrekening. Daarnaast kan er eventueel verkoopwinst gemaakt worden.

Verhuurhypotheek

Wat houdt een verhuurhypotheek in

 

Met de lage rentes is het aantrekkelijk om een deel van het beleggingspand te financieren in plaats van volledig met eigen geld aan te kopen. Dit is mogelijk met een woningverhuurhypotheek. Met deze hypotheek kun je naast je eigen woning ook andere panden te financieren. Het minimale en maximale hypotheekbedrag verschilt per aanbieder.

Is er al een bestaand huurcontract, dan mag er tot 80% van de netto huuropbrengst worden meegenomen voor het berekenen van de maximale hypotheek. Is het huurcontract korter dan een jaar geleden is afgesloten? Dan mag vaak nog steeds 50% van de netto huur worden gebruikt.

Verhuurhypotheek

Voordelen verhuurhypotheek

 

De verhuurhypotheek biedt vele voordelen. Onbelast huurinkomen, potentiële stijging in rendement en waardestijging vastgoed en nog veel meer.

  • Je hebt minder eigen geld nodig: De aanbieder financiert tot 80% van de waarde in verhuurde staat en het overige deel betaal je met eigen geld
  • De huuropbrengsten kan je meestal mee tellen voor de berekening van de maximale hypotheek
  • Je mag 50% van de woningwaarde in verhuurde staat aflossingsvrij financieren. Je houdt hierdoor maandelijks meer geld over
Afspraak maken
Gratis orientatiegesprek

Gratis oriëntatiegesprek

De Hypotheekshop Utrecht – Vleuten De Meern is een van de gespecialiseerde kantoren die verhuurhypotheken kunnen aanvragen bij meerdere geldverstrekkers.

Wil je meer weten over de verhuurhypotheek en jouw mogelijkheden? Neem dan contact op met De Hypotheekshop Utrecht – Vleuten De Meern.

Afspraak maken

Waargemaakte woondromen

Nieuwegein

Uitstekend, direct terugbellen of reageren via de e-mail, allemaal erg vriendelijk, ik zeg zeker doen.

10

Verkoper Barteldsgaarde 4 02 februari 2023

Vleuten-De Meern

Ik ben zeer professioneel en op alle tijdstippen met elk proces geholpen waar nodig. Heel erg fijn. Ik zou Beumer zeker aanraden.

9.0

Mevr. Schouten 31 juli 2023

Amersfoort

Bij vragen waren ze zeer behulpzaam en reageerden ze altijd snel. Bij het aanvragen van uitstel op de ontbindende voorwaarden zijn ze snel en accuraat te werk gegaan, wat een hoop opluchting gaf.

8.2

Aankoper Jacob Obrechtstraat 17 16 maart 2023

Utrecht

Prima contact en begeleiding. Werd goed op hoogte gehouden na alle bezichtigingen. Goed advies na biedingen.

8.2

Verkoper Tolsteegplantsoen 29 13 juli 2023

Maarssen

De makelaar kent de markt. Weet wat er mogelijk is en geeft een reeel beeld van de verkoop mogelijkheden. Er wordt actief en deskundig gehandeld wat voor alle partijen heel prettig en duidelijk is. We hebben ons huis snel verkocht en aan het hele traject een goed gevoel over gehouden.

9.2

Dhr. G. Zijtveld 24 juli 2023

Wijk bij Duurstede

Rolan heeft ons perfect begeleid met de verkoop van ons huis. Als we vragen hadden via de mail of app werden gelijk opgepakt of beantwoord. Fijne persoonlijkheid en eerlijk persoon om zaken mee te doen. Zal hem zeker aanbevelen mijn vrienden of kennissen in mijn omgeving als ze huis willen kopen of verkopen. Bedankt Rolan voor de samenwerking.

10

Verkoper Klipper 57 31 juli 2023

nieuwbouwmakelaar

Verhuren in de regio Utrecht?