Een huis verhuren in
Utrecht, Amersfoort en omgeving

Wil je een extra huis kopen om te verhuren? Een goede keuze! Het rendement op een verhuurde woning is al snel hoger dan de lage rente op een spaarrekening. Daarnaast kan er eventueel verkoopwinst gemaakt worden.

Verhuurhypotheek

Wat houdt een verhuurhypotheek in

 

Met de lage rentes is het aantrekkelijk om een deel van het beleggingspand te financieren in plaats van volledig met eigen geld aan te kopen. Dit is mogelijk met een woningverhuurhypotheek. Met deze hypotheek kun je naast je eigen woning ook andere panden te financieren. Het minimale en maximale hypotheekbedrag verschilt per aanbieder.

Is er al een bestaand huurcontract, dan mag er tot 80% van de netto huuropbrengst worden meegenomen voor het berekenen van de maximale hypotheek. Is het huurcontract korter dan een jaar geleden is afgesloten? Dan mag vaak nog steeds 50% van de netto huur worden gebruikt.

Verhuurhypotheek

Voordelen verhuurhypotheek

 

De verhuurhypotheek biedt vele voordelen. Onbelast huurinkomen, potentiële stijging in rendement en waardestijging vastgoed en nog veel meer.

  • Je hebt minder eigen geld nodig: De aanbieder financiert tot 80% van de waarde in verhuurde staat en het overige deel betaal je met eigen geld
  • De huuropbrengsten kan je meestal mee tellen voor de berekening van de maximale hypotheek
  • Je mag 50% van de woningwaarde in verhuurde staat aflossingsvrij financieren. Je houdt hierdoor maandelijks meer geld over
Afspraak maken
Gratis orientatiegesprek

Gratis oriëntatiegesprek

De Hypotheekshop Utrecht – Vleuten De Meern is een van de gespecialiseerde kantoren die verhuurhypotheken kunnen aanvragen bij meerdere geldverstrekkers.

Wil je meer weten over de verhuurhypotheek en jouw mogelijkheden? Neem dan contact op met De Hypotheekshop Utrecht – Vleuten De Meern.

Afspraak maken

Waargemaakte woondromen

Nieuwegein

Goed contact en uitstekende follow-up. Bart dacht goed met ons mee, waardoor wij een supersnelle verkoop hebben gerealiseerd!

10

Verkoper 05 oktober 2022

Vleuten-De Meern

Contact verliep soepel, fijn om gelijk antwoord te krijgen op je appje of mail. We zijn zeer tevreden met makelaar Beumer.

8.8

Verkoper Mereveldlaan 123 23 augustus 2022

Amersfoort

Mijn woning werd goed in de markt gezet qua prijs. En is mede doordat er iedere dag bezichtigingen ingepland kon worden ook snel verkocht. Tirza Koch is een uitstekende taxateur/makelaar en is erg helder qua communicatie. De woning heb ik ook ooit aangekocht via deze makelaar dus de keuze voor dit makelaarskantoor was wel redelijk snel gemaakt.

9.3

Verkoper Haagplein 6 03 augustus 2022

Utrecht

Prima persoonlijk en professioneel contact met de Makelaar Birgit Hendriks van Beumer makelaars. Zij is vriendelijk en volgt goed op. Heeft goede lokale kennis.

10

Verkoper Urlusstraat 6 14 november 2022

Maarssen

Marcel verkoopt geen huis maar een thuis. Hij weet in de juiste bewoordingen het gevoel van je huis weer te geven. Hij werkt op een rustige integere manier en is ten alle tijden bereikbaar en denkt graag met je mee. Je huis verkopen is een emotioneel proces en Marcel begrijpt dat als geen ander. Hij geeft vertrouwen en heeft kennis en kunde van de huidige markt. Daarnaast weet hij zich omringd door een prettig team van medewerkers, van fotograaf tot de vrouwen op kantoor: iedereen is betrokken en denkt graag met je mee. De service is goed en deskundig

10

Verkoper Burgemeester Norbruislaan 95 29 augustus 2022

Wijk bij Duurstede

Deskundige begeleiding, duidelijke communicatie en prettige samenwerking met iedereen van het kantoor. Altijd goede en duidelijke uitleg bij vragen. We werden en worden steeds goed op de hoogte gehouden

10

Aankoper Koningin Wilhelminalaan 5 18 juli 2022

nieuwbouwmakelaar

Verhuren in de regio Utrecht?