Woning verhuren aan expats | Beumer

Woning verhuren aan expats

Heb je een beleggingspand of koopwoning die je tijdelijk wilt verhuren? Beumer is dé specialist in regio Utrecht. Onze makelaars nemen al het werk uit handen en zorgen ervoor dat je woning snel en tegen een goede prijs wordt verhuurd.

Group 102
expats Utrecht Expats verhuren Utrecht
verhuurmakelaar expats Utrecht Woning verhuren aan expats Woning verhuren
Woning expats

Woning verhuren aan expats

De vraag naar woonruimte in Utrecht is groot, zeker onder expats. Dit biedt jou de perfecte kans om je woning tegen een goede prijs te verhuren. Expats zijn vaak hoogopgeleid en verdienen een goed salaris, waardoor ze bereid zijn om meer te betalen voor een comfortabele woning.

 

Woning verhuren aan expats: welke woningen zijn geschikt?

 

Expats zoeken vaak naar een goed verzorgde woningen met moderne voorzieningen die snel beschikbaar zijn. Dit zijn onder andere:

  • Woningen die beschikbaar zijn voor een minimale verhuurperiode van 6 maanden
  • Volledig gestoffeerde of gemeubileerde woningen
  • Woningen in of nabij het centrum van Utrecht (goed bereikbaar per OV)

De verhuur in 4 stappen

De juiste prijs en strategie

Samen met jou bepalen we de optimale huurprijs voor de woning, afgestemd op de actuele markt en de unieke kenmerken van het pand. We creëren vervolgens een aantrekkelijke advertentie met professionele foto’s en pakkende teksten, die de woning op de juiste websites en platforms presenteert. Zo trek je gegarandeerd de aandacht van de perfecte huurder.

De perfecte match vinden

Wij organiseren gerichte bezichtigingen voor zorgvuldig geselecteerde kandidaten. We screenen potentiële huurders grondig op hun identiteit, financiële draagkracht en huurhistorie. Zo kies je met zekerheid voor een betrouwbare huurder die goed voor de woning zal zorgen.

Een waterdichte huurovereenkomst

Op basis van je wensen en de wettelijke kaders stellen we een heldere en transparante huurovereenkomst op. Deze overeenkomst wordt digitaal ondertekend via Docusign, waardoor je tijd en papierwerk bespaart.

Zorgeloze overdacht

Bij de sleuteloverdracht zorgen we voor een vlekkeloos verloop. We stellen een digitaal inspectierapport op met foto’s, waarin de staat van de woning, meterstanden en inventaris nauwkeurig worden vastgelegd. Zo heb je heldere bewijsvoering.

Waarom je woning verhuren met Beumer?

  • Beumer heeft een uitgebreid netwerk van expats in Utrecht, waardoor we snel een geschikte huurder voor je woning vinden.
  • We nemen je al het werk omtrent de verhuur uit handen, van bezichtigingen tot het opstellen van het huurcontract.
  • We adviseren je over de optimale huurprijs en zorgen ervoor dat je woning optimaal gepresenteerd wordt.
  • We screenen alle huurders zorgvuldig, zodat je zeker bent van betrouwbare huurders.
  • We staan altijd voor je klaar met advies en ondersteuning.

 

Woning expats

Interesse?

Benieuwd wat voor huurprijs je kunt hanteren en de perfecte strategie? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende huurwaardebepaling.