Grifthoek 102, Utrecht | Beumer

Grifthoek 102

3514JJ, Utrecht

Ben je op zoek naar die perfecte combinatie van bruisend stadsleven en rustige woonwijk? We presenteren je dit stadsappartement, ideaal voor starters en mensen die genieten van het leven zonder de dagelijkse zorg voor kinderen. Dit pareltje grenst aan het idyllische Griftpark,

 • 81 m2
 • Label A

€ 1.515,- p/m Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een verzekering nodig?

Omschrijving

Ben je op zoek naar die perfecte combinatie van bruisend stadsleven en rustige woonwijk? We presenteren je dit stadsappartement, ideaal voor starters en mensen die genieten van het leven zonder de dagelijkse zorg voor kinderen. Dit pareltje grenst aan het idyllische Griftpark, en is recentelijk opgeknapt met een moderne keuken, badkamer en eigen parkeerplek. Niet overtuigd? Lees verder! Maak kennis met dit stijlvolle appartement van 81m2 in hartje Utrecht. Met één charmante slaapkamer en een ruime, lichte woonkamer nodigt deze woning uit tot ontspannen momenten na een drukke dag in de stad. De nieuwe keuken straalt moderniteit uit, uitgerust met…

Ben je op zoek naar die perfecte combinatie van bruisend stadsleven en rustige woonwijk? We presenteren je dit stadsappartement, ideaal voor starters en mensen die genieten van het leven zonder de dagelijkse zorg voor kinderen. Dit pareltje grenst aan het idyllische Griftpark, en is recentelijk opgeknapt met een moderne keuken, badkamer en eigen parkeerplek. Niet overtuigd? Lees verder!

Maak kennis met dit stijlvolle appartement van 81m2 in hartje Utrecht. Met één charmante slaapkamer en een ruime, lichte woonkamer nodigt deze woning uit tot ontspannen momenten na een drukke dag in de stad. De nieuwe keuken straalt moderniteit uit, uitgerust met inbouwapparatuur om jouw culinaire dromen tot leven te brengen. En het houdt niet op bij de binnenruimte. Laat je verleiden door de privé tuin die uitnodigt tot ontspanning, gezellige barbecues of de kalmte van een zonnige ochtend met koffie en goed gezelschap. Plus, je hebt een heerlijk energielabel A, ideaal voor het milieu en je portemonnee.

Welkom in Tuinwijk in Utrecht. Deze wijk biedt de ideale mix van de stedelijke dynamiek van Utrecht centrum en de serene rust van het Griftpark. Met uitstekende verbindingen naar uitvalswegen en een breed scala aan winkels, eetgelegenheden en uitgaansmogelijkheden, is de locatie de ultieme balans tussen stad en sereniteit.

Kenmerken:
- Woonoppervlak van 81m2
- Moderne keuken met inbouwapparatuur
- Privé buitenruimte
- Eigen vaste parkeerplek in de parkeergarage
- Luxe afwerking, inclusief nieuwe keuken en badkamer

Huurvoorwaarden
- Minimale duur van 12 maanden
- Er wordt een inkomenseis gesteld van ca. 4x de maandhuur wat huurders aan bruto-inkomen dient te verdienen. Alleen in overleg met de verhuurder wordt hier van afgeweken.
- Woningdelers niet toegestaan
- Huurder is verplicht om een waarborgsom te storten, exacte hoogte waarborgsom afhankelijk van dossier.
- Het houden van huisdieren is niet toegestaan zonder goedkeuring eigenaar.
- Roken in het appartement is niet toegestaan.
- Nutsvoorzieningen niet inbegrepen

Lees verder

Kenmerken

 • Vraagprijs € 1.515,- p/m
 • Type Appartement
 • Woonoppervlakte ca. 81.00 m2
 • Slaapkamers 1
 • Energielabel A
Meer kenmerken

In de buurt

Grifthoek 102 3514JJ Utrecht

   Schaduwwijzer

   Media

   Plattegronden