Beumer

Kruidnagelweg 40, Utrecht

Utrecht

De verhuur van fase 3 is gestart. De Middenhuurwoningen worden in eerste instantie aangeboden via Woningnet. Dat is conform de afspraken die zijn vastgelegd in het

€ 1.004,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

De verhuur van fase 3 is gestart. De Middenhuurwoningen worden in eerste instantie aangeboden via Woningnet. Dat is conform de afspraken die zijn vastgelegd in het Stadsakkoord van de gemeente Utrecht. Geïnteresseerden die zich via Woningnet voor een type woningen aanmelden, krijgen dus voorrang bij de toewijzing. Geïnteresseerd? Schrijf je in op hureninlaurierkwartier.nl Project Laurierkwartier ligt in Hoge Weide, een nieuwe buurt in het populaire Leidsche Rijn. Hier woon je tussen parken, op loopafstand van Leidsche Rijn Centrum en op fietsafstand van de gezellige binnenstad van Utrecht. Leidsche Rijn heeft een stads aanbod van winkels, cultuur en goede restaurants, maar…

De verhuur van fase 3 is gestart. De Middenhuurwoningen worden in eerste instantie aangeboden via Woningnet. Dat is conform de afspraken die zijn vastgelegd in het Stadsakkoord van de gemeente Utrecht. Geïnteresseerden die zich via Woningnet voor een type woningen aanmelden, krijgen dus voorrang bij de toewijzing.

Geïnteresseerd? Schrijf je in op hureninlaurierkwartier.nl

Project Laurierkwartier ligt in Hoge Weide, een nieuwe buurt in het populaire Leidsche Rijn. Hier woon je tussen parken, op loopafstand van Leidsche Rijn Centrum en op fietsafstand van de gezellige binnenstad van Utrecht. Leidsche Rijn heeft een stads aanbod van winkels, cultuur en goede restaurants, maar ook ruimte om te spelen, te groeien, te sporten en te leven. En verrassend veel leuke plekken voor jong en oud!

Het type Acacia laat zich als volgt omschrijven:
De Acacia bestaat uit 19 middenhuur eengezinswoningen. Deze woningen variëren in oppervlakte tussen de 96 – 105 m2! De woningen liggen aan de Kattenkruidweg en Knoflookweg.

Op de begane grond vind je de fijne woonkamer met schuifpui naar de tuin. Hier kom je na een drukke dag helemaal tot rust. De lichte keuken met inbouwapparatuur (vaatwasser, Inductiekookplaat en afzuigkap, combimagnetron, koel- vriescombinatie) vind je aan de voorzijde van de woning. Creëer hier bijvoorbeeld door een kastenwand extra opbergruimte! Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer met luxe sanitair (extra toilet, douche, dubbele wastafel en spiegel). De zolder is gemakkelijk in te richten als ruime een game- of werkkamer. Twee woningen hebben dankzij de dakopbouw een extra grote zolder.

Ook hebben al deze woningen zonnepanelen waarvan de opgewekte energie ten goede van de huurders komt, zo heb je dus een lagere energierekening.

De woningen zijn gelegen in de populaire woonwijk Hoge Weide te Utrecht. Leidsche Rijn Centrum heb je op loopafstand, Utrecht stad op fietsafstand en een goede ontsluiting op de snelwegen A2 en A12. Wat wil je nog meer?

Het project Laurierkwartier bestaat uit totaal 97 huurwoningen (middenhuur en vrije sector huur) waarvan het grootste gedeelte in het middeldure huursegment. Het woningaanbod bestaat uit appartementen in diverse groottes, grondgebonden woningen en woningen aan een dek waaronder wordt geparkeerd. In totaal komen er 50 appartementen en 47 grondgebonden woningen die volledig met keuken en ingerichte badkamer worden opgeleverd. Hier woon je rondom een mooie groene uitnodigende binnentuin, waar alle bewoners gebruik van mogen maken.

Alle woningen hebben een achtertuin en grenzend aan een prachtige gemeenschappelijke binnentuin. De binnentuin heeft van alles te bieden: een plek waar ruimte is om elkaar te ontmoeten, samen te eten bij een van de picknickbanken, te tuinieren, te spelen, te bewegen, of te genieten van de zon en het groen. Hier zit je heerlijk alleen óf samen met je buren van het zonnetje en een koffie of een wijntje te genieten.

Kenmerken voor het project Laurierkwartier is een stedelijk, gesloten bouwblok, bestaande uit verschillende woningen met veel diversiteit en accenten in de gevels. Het hoekpand, gelegen op de kruising tussen de Laurierweg en de Rijnkennemerlaan, heeft een markante uitstraling door zowel zijn architectuur als door de functie van hoofdentree met een prominente trap richting de binnentuin.

De woningen van project Laurierkwartier zijn zeer duurzaam en energiezuinig dat onder meer tot uitdrukking komt door een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) lager dan 0 mede door de vloerverwarming, zonnepanelen en goede isolatie.

Let op: de genoemde huurprijzen zijn exclusief de huurprijs € 80,- per maand voor de parkeerplaats en exclusief de servicekosten voor de parkeerplaats € 12,50 per maand en algemene servicekosten € 37,50 per maand.

Schrijf je snel in voor één van de schitterende woningen in dit project.

Lees verder

Kenmerken

 • Prijs € 1.004 v.o.n.
 • Slaapkamers 3
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Onderhoud binnen Goed
 • Onderhoud buiten Goed
 • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 97 m2
 • Overige inpandige ruimte ca. 2 m2
 • Inhoud ca. 252 m3
 • Aantal slaapkamers 3
 • Aantal woonlagen 3 woonlagen
 • Voorzieningen Mechanische ventilatie, tv kabel, zonnepanelen
 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Verwarming Vloerverwarming geheel
 • Warm water Stadsverwarming
 • Tuintypes Achtertuin
 • Hoofdtuin Achtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin ca. 23 m2
Meer kenmerken

In de buurt

Kruidnagelweg 40, Utrecht

   Media