Beumer

Bouwnummer 12, Smaragd, Utrecht

Utrecht

Deze woningen liggen aan een autovrije straat, het Sestertiushof. Hier laat je je kinderen met een gerust hart buiten spelen. De woning heeft 3 slaapkamers en een

€ 760.000,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

Deze woningen liggen aan een autovrije straat, het Sestertiushof. Hier laat je je kinderen met een gerust hart buiten spelen. De woning heeft 3 slaapkamers en een unieke indeling. Op de begane grond, loop je vanuit de stallinggarage, via de inpandige berging, zo je woning in. De woonkamer, voorzien van een hoog plafond, vind je op de eerste verdieping en ligt op hetzelfde niveau als je privé-tuin. Via de openslaande tuindeuren stap je zo met een heerlijke kop koffie je eigen terras op. En dat is niet alles, want de gezamenlijke binnentuin is een prachtig verlengstuk van je eigen tuin.…

Deze woningen liggen aan een autovrije straat, het Sestertiushof. Hier laat je je kinderen met een gerust hart buiten spelen.
De woning heeft 3 slaapkamers en een unieke indeling. Op de begane grond, loop je vanuit de stallinggarage, via de inpandige berging, zo je woning in. De woonkamer, voorzien van een hoog plafond, vind je op de eerste verdieping en ligt op hetzelfde niveau als je privé-tuin.
Via de openslaande tuindeuren stap je zo met een heerlijke kop koffie je eigen terras op. En dat is niet alles, want de gezamenlijke binnentuin is een prachtig verlengstuk van je eigen tuin. In de zomer is het een decor aan bloemen en kruiden en in het najaar geniet je van de schitterende herfstkleuren.
De badkamer en extra toilet vind je op de tweede verdieping. De statige woning heeft 3 ruime woonlagen en biedt daarmee alle mogelijkheden voor jou en je gezin.

Kenmerken:
- eengezinswoning met 3 ruime woonlagen
- gelegen aan een autovrije straat
- inclusief keuken, badkamer, berging, privétuin
- 3 slaapkamers
- openslaande tuindeuren
- vloerverwarming met PVT-warmtepomp

- 1 eigen parkeerplaatsen in de garage
- gemeenschappelijke fietsenberging
- gemeenschappelijke binnentuin

- bij aankoop een fiets cadeau
- bij aankoop een abonnement op deelauto cadeau

In Leidsche Rijn, aan de westkant van het Amsterdam-Rijnkanaal in Utrecht, verrijst een nieuwe en karaktervolle woonbuurt met 30 koopwoningen. De Kroon op Leeuwesteyn, bestaat uit 24 eengezinswoningen en 6 beneden-bovenwoningen met een typische Utrechtse uitstraling. Stuk voor stuk schitterende stadswoningen met een knipoog naar de art deco.

De groene binnentuin vormt het hart van deze nieuwe buurt en is een fijne plek voor het gezellige buitenleven. De organische lijnen van de tuin sluiten aan op de privé-tuin van de woning. En kies je voor de woning met een dakterras, dan geniet je op meerdere momenten van de dag van de zon. Alle woningen zijn energiezuinig, hebben een uitgekiend energieconcept en een gezond leefklimaat. Je parkeert je auto in de stallingsgarage die volledig aan het zicht is onttrokken. Leeuwesteyn is een autoluwe en kindvriendelijke wijk en ligt dicht bij de Dafne Schippersbrug. Dé fietsroute naar hartje Utrecht. In De Kroon op Leeuwesteyn komen gezond en stedelijk leven samen.

Hier kom je écht thuis!

In De Kroon op Leeuwesteyn woon je groen en centraal in een unieke en eigentijdse nieuwbouwwoning.

Lees verder

Kenmerken

 • Prijs € 760.000 v.o.n.
 • Slaapkamers 3
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Onderhoud binnen Goed
 • Onderhoud buiten Goed
 • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 160 m2
 • Inhoud ca. 415 m3
 • Aantal slaapkamers 3
 • Aantal woonlagen 3 woonlagen
 • Voorzieningen Zonnepanelen, balansventilatie
 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp
 • Tuintypes Achtertuin
Meer kenmerken

In de buurt

Bouwnummer 12, Smaragd, Utrecht

   Media