Beumer

Bouwnummer 13, Opaal, Utrecht

Utrecht

In deze bovenwoning aan het Sestertiushof word je ieder dag opnieuw wakker in een heerlijke groene omgeving. Dit woningtype heeft een prachtige indeling waar de keuken

€ 570.000,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

In deze bovenwoning aan het Sestertiushof word je ieder dag opnieuw wakker in een heerlijke groene omgeving. Dit woningtype heeft een prachtige indeling waar de keuken het hart van het huis vormt. Ondanks dat dit een bovenwoning is, heb je een privétuin aan de kant van de woonkamer, mét openslaande tuindeuren. Bovendien geniet je van een mooi uitzicht op de gemeenschappelijke binnentuin. Op de verdieping erboven beschik je over 2 slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Je woont aan een autovrije straat en je hebt een eigen parkeerplaats in de stallingsgarage. Deze duurzame woning is zeer geschikt voor een…

In deze bovenwoning aan het Sestertiushof word je ieder dag opnieuw wakker in een heerlijke groene omgeving. Dit woningtype heeft een prachtige indeling waar de keuken het hart van het huis vormt.
Ondanks dat dit een bovenwoning is, heb je een privétuin aan de kant van de woonkamer, mét openslaande tuindeuren. Bovendien geniet je van een mooi uitzicht op de gemeenschappelijke binnentuin.
Op de verdieping erboven beschik je over 2 slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Je woont aan een autovrije straat en je hebt een eigen parkeerplaats in de stallingsgarage. Deze duurzame woning is zeer geschikt voor een gezin of klein huishouden en is groot genoeg voor jouw woonwensen.
Een woning met een optimale mix van wooncomfort, kwaliteit en een prachtige omgeving. Dit is een woning waar je trots op mag zijn!

Kenmerken:
- bovenwoning
- gelegen aan een autovrije straat
- inclusief keuken, badkamer en separaat toilet
- privétuin met buitenberging
- 2 slaapkamers
- vloerverwarming met PVT-warmtepomp

- een eigen parkeerplaats in de garage
- gemeenschappelijke fietsenberging
- gemeenschappelijke binnentuin

- bij aankoop een fiets cadeau
- bij aankoop een abonnement op deelauto cadeau

In Leidsche Rijn, aan de westkant van het Amsterdam-Rijnkanaal in Utrecht, verrijst een nieuwe en karaktervolle woonbuurt met 30 koopwoningen. De Kroon op Leeuwesteyn, bestaat uit 24 eengezinswoningen en 6 beneden-bovenwoningen met een typische Utrechtse uitstraling. Stuk voor stuk schitterende stadswoningen met een knipoog naar de art deco.

De groene binnentuin vormt het hart van deze nieuwe buurt en is een fijne plek voor het gezellige buitenleven. De organische lijnen van de tuin sluiten aan op de privé-tuin van de woning. En kies je voor de woning met een dakterras, dan geniet je op meerdere momenten van de dag van de zon. Alle woningen zijn energiezuinig, hebben een uitgekiend energieconcept en een gezond leefklimaat. Je parkeert je auto in de stallingsgarage die volledig aan het zicht is onttrokken. Leeuwesteyn is een autoluwe en kindvriendelijke wijk en ligt dicht bij de Dafne Schippersbrug. Dé fietsroute naar hartje Utrecht. In De Kroon op Leeuwesteyn komen gezond en stedelijk leven samen.

Hier kom je écht thuis!

In De Kroon op Leeuwesteyn woon je groen en centraal in een unieke en eigentijdse nieuwbouwwoning.

Lees verder

Kenmerken

 • Prijs € 570.000 v.o.n.
 • Slaapkamers 2
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Onderhoud binnen Goed
 • Onderhoud buiten Goed
 • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 129 m2
 • Inhoud ca. 335 m3
 • Aantal slaapkamers 2
 • Aantal woonlagen 3 woonlagen
 • Voorzieningen Zonnepanelen, balansventilatie
 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp
 • Tuintypes Achtertuin
Meer kenmerken

In de buurt

Bouwnummer 13, Opaal, Utrecht

   Media