Bouwnummer 11, Jade, Utrecht

Utrecht

Deze karakteristieke benedenwoningen aan het Sestertiushof zijn gelijkvloers en liggen aan een autovrije straat. De woningen hebben een praktische indeling en zijn

€ 370.000,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

Deze karakteristieke benedenwoningen aan het Sestertiushof zijn gelijkvloers en liggen aan een autovrije straat. De woningen hebben een praktische indeling en zijn ideaal voor een klein huishouden. Je vindt hier het wooncomfort dat voldoet aan alle eisen van deze tijd. Naast een fijne woonkamer en keuken, bereik je via de openslaande tuindeuren de buitenruimte waar je in alle rust aan je dag begint. Daarnaast geniet je natuurlijk van alle voordelen van de gezamenlijke binnentuin. In de stallingsgarage heb je een eigen plek voor je auto en je vindt er de entree naar je woning. Wil je op de fiets de…

Deze karakteristieke benedenwoningen aan het Sestertiushof zijn gelijkvloers en liggen aan een autovrije straat. De woningen hebben een praktische indeling en zijn ideaal voor een klein huishouden. Je vindt hier het wooncomfort dat voldoet aan alle eisen van deze tijd.
Naast een fijne woonkamer en keuken, bereik je via de openslaande tuindeuren de buitenruimte waar je in alle rust aan je dag begint. Daarnaast geniet je natuurlijk van alle voordelen van de gezamenlijke binnentuin.
In de stallingsgarage heb je een eigen plek voor je auto en je vindt er de entree naar je woning. Wil je op de fiets de stad in? Geen probleem, want je bent zo in hartje Utrecht.
In deze nieuwe woning ervaar je het beste van twee werelden, met het bruisende stadsleven op korte afstand en de oase van rust in je directe woonomgeving.

Kenmerken:
- benedenwoning
- gelegen aan een autovrije straat
- inclusief keuken, badkamer, berging en buitenruimte
- 1 slaapkamer
- vloerverwarming met PVT-warmtepomp

- een eigen parkeerplaats in de garage
- gemeenschappelijke fietsenberging
- gemeenschappelijke binnentuin

- bij aankoop een fiets cadeau
- bij aankoop een abonnement op deelauto cadeau

In Leidsche Rijn, aan de westkant van het Amsterdam-Rijnkanaal in Utrecht, verrijst een nieuwe en karaktervolle woonbuurt met 30 koopwoningen. De Kroon op Leeuwesteyn, bestaat uit 24 eengezinswoningen en 6 beneden-bovenwoningen met een typische Utrechtse uitstraling. Stuk voor stuk schitterende stadswoningen met een knipoog naar de art deco.

De groene binnentuin vormt het hart van deze nieuwe buurt en is een fijne plek voor het gezellige buitenleven. De organische lijnen van de tuin sluiten aan op de privé-tuin van de woning. En kies je voor de woning met een dakterras, dan geniet je op meerdere momenten van de dag van de zon. Alle woningen zijn energiezuinig, hebben een uitgekiend energieconcept en een gezond leefklimaat. Je parkeert je auto in de stallingsgarage die volledig aan het zicht is onttrokken. Leeuwesteyn is een autoluwe en kindvriendelijke wijk en ligt dicht bij de Dafne Schippersbrug. Dé fietsroute naar hartje Utrecht. In De Kroon op Leeuwesteyn komen gezond en stedelijk leven samen.

Hier kom je écht thuis!

In De Kroon op Leeuwesteyn woon je groen en centraal in een unieke en eigentijdse nieuwbouwwoning.

Lees verder

Kenmerken

 • Prijs € 370.000 v.o.n.
 • Slaapkamers 1
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Onderhoud binnen Goed
 • Onderhoud buiten Goed
 • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 57 m2
 • Overige inpandige ruimte ca. 4 m2
 • Inhoud ca. 148 m3
 • Aantal slaapkamers 1
 • Aantal woonlagen 1 woonlagen
 • Voorzieningen Zonnepanelen, balansventilatie
 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp
 • Tuintypes Achtertuin
Meer kenmerken

In de buurt

Bouwnummer 11, Jade, Utrecht

   Media