Beumer

Bouwnummer 20, Schuurwoning, Nieuwegein

Nieuwegein

De Boskamerlaan De entree tot het landgoed wordt gevormd door de acht fraaie villa’s van De Boskamerlaan. Bewoners bereiken dit gedeelte van De Boskamer via de eigen

€ 1.049.000,- v.o.n. Bereken maandlasten

Bereken maandlasten
Heb je een hypotheek nodig?

Omschrijving

De Boskamerlaan De entree tot het landgoed wordt gevormd door de acht fraaie villa’s van De Boskamerlaan. Bewoners bereiken dit gedeelte van De Boskamer via de eigen oprijlaan, die hen naar de ruime, vrijstaande woningen leidt: zeven Schuurwoningen en één Dienstwoning, die zich vooraan in de verkaveling bevindt. Met een gebruiksoppervlakte van maar liefst 173 m2 bieden deze woningen een riante leefruimte, zowel binnen als buiten. De vele glaspartijen geven zicht op de heerlijke tuinen en de groene, natuurlijke omgeving. De acht villa’s zijn vergelijkbaar in volume en plattegrond, alleen heeft de Dienstwoning een iets rijkere detaillering dan de Schuurwoningen.…

De Boskamerlaan
De entree tot het landgoed wordt gevormd door de acht fraaie villa’s van De Boskamerlaan. Bewoners bereiken dit gedeelte van De Boskamer via de eigen oprijlaan, die hen naar de ruime, vrijstaande woningen leidt: zeven Schuurwoningen en één Dienstwoning, die zich vooraan in de verkaveling bevindt. Met een gebruiksoppervlakte van maar liefst 173 m2 bieden deze woningen een riante leefruimte, zowel binnen als buiten. De vele glaspartijen geven zicht op de heerlijke tuinen en de groene, natuurlijke omgeving. De acht villa’s zijn vergelijkbaar in volume en plattegrond, alleen heeft de Dienstwoning een iets rijkere detaillering dan de Schuurwoningen.

Schuurwoning
Op de begane grond van deze woning heeft u vanuit de royale woonkamer een prachtig zicht op de omliggende bostuin, dankzij de grote glazen pui. De woonkeuken, met kookeiland, sluit daar naadloos op aan, waardoor een riante leefruimte ontstaat.
Op het achterdak wordt een brede dakkapel gerealiseerd met drie ramen. Dit schept licht en ruimte voor de drie slaapkamers, de walk-in closet, de badkamer en het separate toilet op deze verdieping. Onder de kap beschikt u over de hele lengte van het huis nog over een extra slaap- of werkruimte. Aan de zijkant van de woning bevindt zich een losse berging, met daarnaast de doorgang naar de tuin. De woning is voorzien van veel ramen en een grote glazen hoekpui, en heeft daardoor een transparante uitstraling met een ingetogen detaillering.

Kenmerken
Woonkamer/keuken - 53 m²
Bijkeuken - 7 m²

Slaapkamer 1 met inloopkast - 18 m²
Slaapkamer 2 - 9 m²
Slaapkamer 3 - 13 m²
Badkamer 1 - 9 m²
Badkamer 2 - 8 m²

2e verdieping - 36 m²

Buitenberging - 11 m²
2 Parkeerplaatsen
Ligging tuin - Oost
Kavel oppervlakte - 681 m²

De villa’s worden op een hoog kwaliteitsniveau gebouwd en afgewerkt, waardoor u zorgeloos kunt genieten van de vele voordelen die wonen in De Boskamer met zich meebrengt.
Dit is het goede leven op een unieke plaats in het hart van Nederland: stijlvol, onbekommerd, vrij en gerieflijk.

Lees verder

Kenmerken

 • Prijs € 1.049.000 v.o.n.
 • Slaapkamers 3
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Onderhoud binnen Uitstekend
 • Onderhoud buiten Uitstekend
 • Gebruiksoppervlakte wonen ca. 173 m2
 • Inhoud ca. 670 m3
 • Aantal slaapkamers 3
 • Aantal woonlagen 3 woonlagen
 • Voorzieningen Zonnepanelen
 • Isolatie Volledig geisoleerd, hr glas
 • Verwarming Vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp, aardwarmte
 • Tuintypes Achtertuin, zijtuin
Meer kenmerken

In de buurt

Bouwnummer 20, Schuurwoning, Nieuwegein

   Media