Bewonersverhaal Karolingersweg 186 Wijk bij Duurstede | Beumer

Bewonersverhaal Karolingersweg 186 Wijk bij Duurstede

Group 102

Stay tuned • Stay tuned Stay tuned • Stay tuned

Artikel geschreven op 14 oktober 2022

De makelaar kan je veel vertellen over een huis, bijvoorbeeld over het aantal m² van de woning, het bouwjaar, de buurt en de vraagprijs. Belangrijke gegevens, maar wat maakt het huis zo bijzonder? Dat weet de bewoner natuurlijk als geen ander.

De bewoners van de Karolingersweg 186 vertellen...

“Wij zijn 13 jaar geleden komen wonen in Wijk bij Duurstede (een beetje een gok, want we wilde weg bij snelweg en kenden Wijk helemaal niet), maar wat zijn we blij dat we die "gok" toen genomen heb.

De rust, de Utrechtse heuvelrug, de haven, de molen, de vele kleine markten en festivals en de overvolle terrassen zomers vanwege de (race)fietsers die allemaal bij Verheggen vers schepijs komen eten. Heerlijk op het terras zitten bij de Engel, Florian op de Markt en de gezelligheid van de bruine cafés op het Kostverlorenpad. Wijk is een gezellige stad!

Wat hebben wij vaak gewandeld met de kinderen langs het kasteel, de lek en uitstapjes naar het bos in Leersum of Amerongen, te veel om op te noemen. We verhuizen nu naar Noord-Holland, maar we verlaten we Wijk bij Duurstede en haar omgeving met pijn in het hart. We hopen dat u (jullie) als koper(s) heel veel plezier in ons huis, maar zeker ook in Wij bij Duurstede gaan beleven.”

Is je interesse gewekt? 
Bekijk dan snel de foto's van deze prachtige woning en plan een bezichtiging in. Makelaar Rolan Dirksen laat je de woning graag zien.