Bewonersverhaal Ds Pasmastraat 17 Bunnik | Beumer

Bewonersverhaal Ds Pasmastraat 17 Bunnik

Group 102

Stay tuned • Stay tuned Stay tuned • Stay tuned

Artikel geschreven op 06 september 2022

De makelaar kan je veel vertellen over een huis, bijvoorbeeld over het aantal m² van de woning, het bouwjaar, de buurt en de vraagprijs. Belangrijke gegevens, maar wat maakt het huis zo bijzonder? Dat weet de bewoner natuurlijk als geen ander.

De bewoners van Ds Pasmastraat 17 in Bunnik vertellen…

“Het doet ons pijn om ons geliefde huis te verlaten. Na 25 jaar gewoond te hebben in de ds Pasmastraat is het door omstandigheden nu voor ons tijd om te verhuizen…

Waarom? Het huis is voor ons tweeën te groot, het is een royaal huis met 3 verdiepingen en een zolder met een grote dakkapel.  Onze kinderen hebben in Bunnik een heerlijke jeugd gehad, zijn uitgevlogen en wij gaan nu wat kleiner wonen.

Ons huis is groot, ruim, goed ingedeeld en hebben het altijd goed onderhouden. De wijk is rustig, heeft geen sluip verkeer, de mensen kijken om naar elkaar om en helpen waar het nodig is. De wijk bestaat uit jonge mensen en kinderen, daarnaast wonen ook de ouderen waar we allemaal naar omkijken. Een gemêleerde wijk waar het voor iedereen goed toeven is.Ook in de straat achter ons is een kinderopvang, een ruim speelveld en een voetbalveld. Er is altijd wat te doen.

Wij weten zeker dat de nieuwe bewoners heel veel woonplezier zullen beleven.”

Is je interesse gewekt? 
Bekijk dan snel de foto’s van deze prachtige woning en plan een bezichtiging in. Makelaar Rolan Dirksen laat je de woning graag zien.