Woonvast Makelaars onderdeel van Beumer Groep | Beumer

Woonvast Makelaars onderdeel van Beumer Groep

Group 102

Nieuws Nieuws

Artikel geschreven op 29 april 2022

Woonvast Makelaars en de Beumer Groep hebben overeenstemming bereikt over de overname van Woonvast. Het in Amersfoort gevestigde makelaarskantoor behoort tot de grootste kantoren in de regio.

 

“Woonvast Makelaars bestaat al meer dan 20 jaar en is uitgegroeid tot een van de leidend full-service makelaarskantoren in de regio Amersfoort” , vult Barry Démoed aan. “Woonvast is een toonaangevende speler en ik zie er naar uit om Woonvast en Beumer gezamenlijk verder uit te bouwen. In de aanloop naar de transactie is er al intensief samengewerkt. Het voelt alsof we elkaar al lang kennen terwijl we nu pas echt als partners gaan samenwerken.”

Woonvast Makelaars gaat verder als Beumer Woonvast met dezelfde personele bezetting. Dit betekent dat er geen veranderingen plaats zullen vinden wat betreft aanspreekpunten. De overname van Woonvast Makelaars verstevigt de positie van beide kantoren in de Utrechtse regio, aldus Julius ter Haar, directeur Beumer Groep. Ook kunnen klanten meer diensten worden geboden op het gebied van bedrijfshuisvesting, taxaties, hypotheken en verzekeringen. Michiel van der Klis zal als vestigingsdirecteur verantwoordelijk zijn voor het kantoor in Amersfoort.

Volgens Julius ter Haar valt de overname van Woonvast binnen de (groei)ambities. Door het bundelen van onze krachten kunnen wij onze klanten nu én in de toekomst, nog beter bedienen. De samenwerking biedt duurzame strategische kansen voor zowel Beumer als ook voor onze relaties en onze 70 medewerkers. Op korte termijn streeft Beumer er naar om in de provincie Utrecht verder uit te breiden door middel van overnames en of het opstarten van nieuwe vestigingen.

Woonvast Makelaars

Woonvast is een van de grootste makelaarskantoren in de regio Amersfoort. Naast de bestaande woningmakelaardij is Woonvast actief op het gebied van nieuwbouw. Woonvast adviseert en begeleidt corporaties, ontwikkelaars en beleggers over uiteenlopende vastgoed vraagstukken.

Beumer

Beumer is een van de grootste makelaarsorganisaties in de provincie Utrecht met 6 makelaarskantoren, een gespecialiseerd nieuwbouw team en een Hypotheekshop. De zakelijke markt wordt bediend vanuit Waltmann Bedrijfsmakelaars en Waltmann Taxaties. Binnen De Beumer Groep zijn ruim 70 medewerkers actief. Vanaf 1 januari 2022 heeft Vivantus een belang verworven in Beumer.

Vivantus

Landelijk is Vivantus bekend met de labels Hoekstra en Van Eck Makelaars, Hendriks Makelaardij, Beumer Makelaars, Brockhoff Makelaars, Thijssen Makelaardij, Schuitema en Petra De Kleermaeker Makelaardij. Binnen de groep vallen ook 19 vestigingen van De Hypotheekshop en is er een uitgebreide verzekeringstak. Binnen Vivantus zijn ruim 300 medewerkers actief.

Beumer | Huis verhuren | Verhuur | Jouw makelaar in de regio Utrecht Nieuws

Stay tuned & schrijf je in